-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.661
Tamam aşkımm hemencik yazarımBen de seniiii
Çıkınca yaz bekliyorum haberini
Kuzucum şu an yoldayım babaanneme gidiyoruz haftasonu taşınacak yardıma gidiyoruz, pazar ya da pazartesi dönücez test yapamicam ordaNiye yapamıcan
Ayy inşallah kuzucumm bakalım yumoş çatladı mı patladı mı başka birşeye mi dönüştüGüzel haberler geliyor yolda
Hayırlı haberlerle gel inşallahhhTamam aşkımm hemencik yazarım
Heyecanla bekliyoruz kuzumAyy inşallah kuzucumm bakalım yumoş çatladı mı patladı mı başka birşeye mi dönüştü
Eee ama şey etceksiniz dimi kaçırmadaKuzucum şu an yoldayım babaanneme gidiyoruz haftasonu taşınacak yardıma gidiyoruz, pazar ya da pazartesi dönücez test yapamicam orda
Sorma renkli beyaz çarşaf derken bir çuval çamaşır olduKıyamam sanaaa ne çamaşırı bu böyle ya
AminnnnTest yaptin mi canim benmde 10.gunum bugunama korkuyorum hahahahah su cumanin suyu yüzu hurmetine rabbim bizede mucizelerimizi gondersin insallh
Kolay gelsin canım dikkat et kendine çok yorma kendiniKuzucum şu an yoldayım babaanneme gidiyoruz haftasonu taşınacak yardıma gidiyoruz, pazar ya da pazartesi dönücez test yapamicam orda
Kız varya Allah seniiEee ama şey etceksiniz dimi kaçırmada
Kuzum dün değerlendirdik ama pazara kadar mümkün değilEee ama şey etceksiniz dimi kaçırmada
Oyy nasıl kurutacan onları kurutma makinen vardır inşallahSorma renkli beyaz çarşaf derken bir çuval çamaşır oldu
Sağol kuzucummKolay gelsin canım dikkat et kendine çok yorma kendini
Kaçırmasınlar dur dedim yaKız varya Allah seniiaklın fikrin şey
Anladım canım inşallah bebiştir yaaa ama tansiyon düşüncede baş dönmesi mide bulantısı oluyorKuzucum aslinda benim evham yapmam yuzunden uzulmem. Bat, duzen sastigi icin tam bilmemekle beraber 6-12 kasim arasi ben genis tuttum arayi garanti olsun diye o yuzden en azindan kasim 8 e kadar falan beklemeyi dusunuyorum artik hatta baska belirti goremezsem regl gelene kadar bekleyecegim. 3 ay beklermisim regl gelecek diyenasil bir kabullenisse benimki. Dun ki bel agrisini ve duvarlarin bir anda fildir fildir donmeye baslamasini adet degilken ilk defa yasadim ama.
Kizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldi
Geçmiş olsun tatlım ben de iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kafamı kaldıramadım sonunda geçti senin de geçer inşallahAy yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmediherhalde 1-2 güne düzelirim artık biraz hafifledi çünkü