💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah

Anladım canım inşallah bebiştir yaaa ama tansiyon düşüncede baş dönmesi mide bulantısı oluyor

Kızlar selam napıyosunuz
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar

Ay yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmedi herhalde 1-2 güne düzelirim artık biraz hafifledi çünkü
Geçmiş olsun tatlım ben de iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kafamı kaldıramadım sonunda geçti senin de geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…