💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

yok yok kaçmadı hevesim falan merek etme zaten pek hevesim yok dediğim gibi bu ay. Bende de geçen ay acaip belirti vardı. Gerek kasık batması, gerek 3 gün önceki lekelenmeyi yerleşme kanaması sanmam velhasıl hamile falan değilmişim.Öyle kendini inandırıp şoka uğramak daha zor. Şimdi en azından bir beklentim yok

Ben çamaşır işini kocama taşere ettim inanılmaz rahat tavsiye ederim kuzum
Bizim evde değil ne yazıkkı ya olsa ben kendımde yapmaya razıyım saat alıp toplu makıneler var orda yıkıyosun çamaşırları taşımak mesele oraya kadar bohçacılar gibi geziyorum ortalıkta

Ben iyim kuzum bomba gibi devam ediyorum
Masallah masallah bu ay senden pozitif bekliyorum bu özlem ve enerjiyle
Şükür sen nasılsın napıyorsun
Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum ya iş güç bir yandan grip sen randevu aldın mı bebisi görmek için ?
B bernaad in sesi çıkmamış sabahtan beri. Kız haber ver bize çıkınca
Ben akşam idrara sıkışık akşam 7 gibi tekrar doktora görünecegim kuzum. Bakalım ne göreceğiz bu defa
Ayy çok heyecanli, sürekli doktorun olacak artık değil mi gittiğin kişi ? Güzel haberlerini bekliyoruz

Yok kuzum gecen sancilandim ya acil doktoru bu. Adamcağız cuma ben yine nobetçiyim akşam gel bakalım dedi. Ama insan saati gel dedi gece değil Ama takibi o hastanede yaptıracağım normalde bir muayenehane ile anlasacaktim ama geçen gunku sancı beni korkuttu. Hastane olsun eve yakın olsun istiyorum. Normal doğumu savunan bir doktor buldum bazilari sezeryan meraklısı. Onunla anlasacagiz gibi hemde evime 10-15 dakika mesafede. Acil doktoru bebeği gördükten sonra anlasma yaparsınız doğum paketi için dedi. Şuan sadece kese var ama cumartesi biz yine de gidip bir gorusecegiz doğum paketi için.

B bernaad kızzzz nerelerdesin doktor randevun kaçtaydı seninn ?
Selam kızlar ne var ne yok nasılsınız ?

B bernaad bugun randevun kaçta tatlisim ?
B bernaad in sesi çıkmamış sabahtan beri. Kız haber ver bize çıkınca
Ben akşam idrara sıkışık akşam 7 gibi tekrar doktora görünecegim kuzum. Bakalım ne göreceğiz bu defa

Kızlarımm canlarım 15:40 ta randevum, çıkınca haber veririm size Böyle düşünülmek ne güzel yicem hepiniziiii

sacibelinde Hadi hayırlısı kuzucumm sende haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…