-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.641
Oyy daha düzelemedin mi kuzum yaMasallah masallah bu ay senden pozitif bekliyorum bu özlem ve enerjiyle
Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum ya iş güç bir yandan gripsen randevu aldın mı bebisi görmek için ?
Ayy çok heyecanli, sürekli doktorun olacak artık değil mi gittiğin kişi ? Güzel haberlerini bekliyoruz
Bence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acabaYok kuzum gecen sancilandim ya acil doktoru bu. Adamcağız cuma ben yine nobetçiyim akşam gel bakalım dedi. Ama insan saati gel dedi gece değilAma takibi o hastanede yaptıracağım normalde bir muayenehane ile anlasacaktim ama geçen gunku sancı beni korkuttu. Hastane olsun eve yakın olsun istiyorum. Normal doğumu savunan bir doktor buldum bazilari sezeryan meraklısı. Onunla anlasacagiz gibi hemde evime 10-15 dakika mesafede. Acil doktoru bebeği gördükten sonra anlasma yaparsınız doğum paketi için dedi. Şuan sadece kese var ama cumartesi biz yine de gidip bir gorusecegiz doğum paketi için.
Düşüneceğiz tabi kuzumKızlarımm canlarım 15:40 ta randevum, çıkınca haber veririm sizeBöyle düşünülmek ne güzel yicem hepiniziiii
@sacibelinde Hadi hayırlısı kuzucumm sende haber ver bize
Olacak kuzucum yetişicez inşallah sizeOohh super heyecanli gunler kapida desene. Hadi hayırlısı kuzum. Cok guzel olacak kasim
Ay yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmediOyy daha düzelemedin mi kuzum ya
Dİkkat et birazcık kendinee
Ahahahah hemen jetime atlayıp geliyorum bebeğimm
Merviiis kuzum senin sali günü adetin kaçıncı günü oluyordu ? Sorduysam kusura bakma unuttumOlacak kuzucum yetişicez inşallah size
Ay aramızda Dilan Polat mı var yoksa jetler falanAhahahah hemen jetime atlayıp geliyorum bebeğimm
Biliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelinYok siz girmezsinizbiz cok hazirliksiz yakalanmistik. Bu olmamayla sinanmak da baska bir bakis acisi katiyor insana. Daha sabirli daha tahammullu oluyorsun bence daha kiymetli oluyor gibi geliyor bana her sey
Biliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelinYok siz girmezsinizbiz cok hazirliksiz yakalanmistik. Bu olmamayla sinanmak da baska bir bakis acisi katiyor insana. Daha sabirli daha tahammullu oluyorsun bence daha kiymetli oluyor gibi geliyor bana her sey
Gel gel canım çıktı taşıyana kadar vallaAhahahah hemen jetime atlayıp geliyorum bebeğimm
Kuzucum başladım bileee dün attım hatta dur sana da atimAh minnosum benim işlerim birkac aydir çok çok yoğun daha yeni bakabildim buraya da. İşlerin yoğun olması da tam da zamanını buldu açıkçası .Bende sizi özlüyorum kizzzz. Sen ovu testlerine ne zaman baslayacaksin
Niye yapamıcanKuzucum başladım bileee dün attım hatta dur sana da atimama 2gün yapamicam
Ben de seniiiiKızlarımm canlarım 15:40 ta randevum, çıkınca haber veririm sizeBöyle düşünülmek ne güzel yicem hepiniziiii
Güzel haberler geliyor yoldaKızlarımm canlarım 15:40 ta randevum, çıkınca haber veririm sizeBöyle düşünülmek ne güzel yicem hepiniziiii
Yok kuzucum önemli değil 11. Gün oluyorMerviiis kuzum senin sali günü adetin kaçıncı günü oluyordu ? Sorduysam kusura bakma unuttum
Aman aman dilan deme tutuklanırım sonra falanAy aramızda Dilan Polat mı var yoksa jetler falan
Kuzucum aslinda benim evham yapmam yuzunden uzulmem. Bat, duzen sastigi icin tam bilmemekle beraber 6-12 kasim arasi ben genis tuttum arayi garanti olsun diye o yuzden en azindan kasim 8 e kadar falan beklemeyi dusunuyorum artik hatta baska belirti goremezsem regl gelene kadar bekleyecegim. 3 ay beklermisim regl gelecek diyeCanım yarın ilk idrarla tekrar test yap belki geç döllenmedir
İNşallah güzelce gelişip büyümüştür de bebiş olmaya hazırdır kuzucummBence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acaba
Düşüneceğiz tabi kuzumgüzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın kontrolüm yumiler ne durumda bakalım
Bu sene hastalıklar özellikle grip çok fena ya geçmek bilmiyor gerçektenAy yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmediherhalde 1-2 güne düzelirim artık biraz hafifledi çünkü
Kıyamam sanaaa ne çamaşırı bu böyle yaGel gel canım çıktı taşıyana kadar valla