💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar selam napıyosunuz 💐
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar 🙏🙏🙏🙏
Güzeldir inşallah canım ❤️🙏🏻

Biliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelin 🤣
Yok sen ne soylersen soyle senin gibi bakamazlar olaya. Bazi seyler tecrube etmeden anlasilmiyor bence. Hatta en ufak olumsuzluklarda faturayı hamilelige bile kesebilirler. Keske derler basbasa evliyken 1 yil gecirme imkanimiz olsaydi. Insan neye sahip degilse onu arzular😊😊

Bence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acaba ☺️

Düşüneceğiz tabi kuzum 😍 güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın kontrolüm yumiler ne durumda bakalım 🙊
Hadi bebişim senden de güzel haberler bekliyoruz ♥️♥️ yumuslar büyüsün ♥️

Kızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah 🧎
Ah bende iki gün önce ped gördüm regl olduğumu gördüm üzüldüm ama tabirini okuyunca süpriz sevinçli bir haber alacaksın diyordu hemen topladım kendimi 😂 hayır olsun

Kuzucum başladım bileee dün attım hatta dur sana da atim 🤣 ama 2gün yapamicam 😢
Geçen ay ben 5 tane mi ne yaptım kuzum ya ilk çişle değil öğleden sonra gibi. Bir iki gün sonra başlarsın hergun aynı saatte yapsan olur az cok biliyoruz senin pik tarihini aslında 🙏 16-17. Gün gibi oluyor. Ama sen ne olur ne olmaz diye 2 gün sonra baslayabilirsin. Bak bu test daha hassas senin o kullandığın sipsilik cikariyordu sanki bembeyaz. İnşallah piki de göreceğiz bu ay sende ♥️🙏

Yok kuzucum önemli değil 11. Gün oluyor ☺️

Aman aman dilan deme tutuklanırım sonra falan 🤣🤣
Allah korusun kız tutuklanma tabi 😂😂 benim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.
İNşallah güzelce gelişip büyümüştür de bebiş olmaya hazırdır kuzucumm 😍😍
Güzel haberlerle geleceksinn 🤩

Bu sene hastalıklar özellikle grip çok fena ya geçmek bilmiyor gerçekten 😫
Çok şükür hafiflemiş bebeğim bir daha uzuuun bir süre hatta hiç uğramasın inşallah ❤️
İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasın 🙏🏻💛
Kızlar selam napıyosunuz 💐
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar 🙏🙏🙏🙏
Hadi bakalım inşallah guzel çıkar sonuçlarında ☺️ haber ver bize.
Geçmiş olsun tatlım ben de iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kafamı kaldıramadım sonunda geçti senin de geçer inşallah ☺️🙏🏻
Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yapar 🥺 sana da çok geçmiş olsun.
Hadi bebişim senden de güzel haberler bekliyoruz ♥️♥️ yumuslar büyüsün ♥️
İnşallah büyüyorlardır kuzum 😍🙏🏻

Allah korusun kız tutuklanma tabi 😂😂 benim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.

İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasın 🙏🏻💛

Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yapar 🥺 sana da çok geçmiş olsun.

Kuzum klomen kullanıyorsun ya erkene çeker belki 😍 hayırlısı olsunn

Kızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindim 🤣🤣 ama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık 😌

Eklentiler

• 20231103_131132.jpg
    20231103_131132.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindim 🤣🤣 ama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık 😌
Bi kaç gün pik kalması normal aşkım

Kızlar selam. az önce değişik bir ana tanık oldum sizlerle de paylaşmak istedim. İşyerimde 3 yakın arkadaşım var. 3 aydır benim hamile kalmaya çabalama süreçlerim yok yumurtlama testlerim molalarda geyik yapar dururuz. Arkadaşımın 1 tanesinin 5 yaşında oğlu var dünya tatlısı. Onun okuluydu eğitimiydi kendisi yeterince yoğun ve bir de buranın işyerinin stresi.. Eşi sürekli 2. çocuğu istediğini her fırsatta dile getiriyor arkadaşımda yok zamanı değil hazır değilim derdi hep..Hatta aralarında tartışma bile olmuştu.. Daha birine zor bakarken zor yeterken 2. fikri çok uzak derdi bize.. Geçen ay aynı dönemde regl olmuştuk bu ay benimki oldu bitti ve kendisi 6 gün gecikti.Ben olsam bin tane test yapmıştım. Stressten gecikmiştir dedi.. Günlerdir diyorum kızım sana benim testlerden bitane getireyim de bak diye gülüşüp geyiğe vuruyoruz. Yok ya imkansız sürekli korunuyoruz ihtimal dahi vermiyorum diyordu. Sabah bi tane getirdim işe al yap şunu diye öylesine. Tuvaletten bir çıkmış ağlıyor iki kıpkırmızı çizgi. Hemde öylesine koyu ki...Nasıl olur diyor ağlıyor.. Görünce bende şok oldum sevinçle karışık değişik bi his. Onu teselli etmek istedim sarıldım öptüm içime sokasım geldi.

Yani bunu şimdi size neden anlattım. Ben 3 aydır girmediğim maymunluk kalmadı. Bazal termometresi , yumurtlama testi, yumurtlama günleri, sabaha kadar hareket etmeden yatması vs vs. kendimi parçalıyorum. Sizlerin yazdıklarınızı çabalarınızı görüyorum.. Allaha göre hiç bir güçlüğü yok gerçekten bugün bir kez daha anladım. Yaptığımız çoğu şey fasa fiso kızlar.. Yeter ki o bebiş gelmek istesin ve o zaman doğru zaman olsun...Hiç plansız üstelik korunurken gebe kaldı arkadaşım. İhtimal dahi vermediğini söylüyor hatta ve hatta çok da dikkat etmiş.

Bende bugünden sonra akışına bırakmayı, deli gibi kafama takmamayı öğrenicem bu da bana böyle bir ibret oldu.Gelmek isteyen her şekilde geliyor ne şartla olursa olsun

Evet maalesef migrenim var kuzum 😢

X