- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.681
Hadi insallah bebistir.Anladım canım inşallah bebiştir yaaa ama tansiyon düşüncede baş dönmesi mide bulantısı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah bebistir.Anladım canım inşallah bebiştir yaaa ama tansiyon düşüncede baş dönmesi mide bulantısı oluyor
Güzeldir inşallah canımKızlar selam napıyosunuz
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar
Tum kalbimle inaniyorum ve bekliyorum siziOlacak kuzucum yetişicez inşallah size
Bekle bizi bebeğimmTum kalbimle inaniyorum ve bekliyorum sizi
Yok sen ne soylersen soyle senin gibi bakamazlar olaya. Bazi seyler tecrube etmeden anlasilmiyor bence. Hatta en ufak olumsuzluklarda faturayı hamilelige bile kesebilirler. Keske derler basbasa evliyken 1 yil gecirme imkanimiz olsaydi. Insan neye sahip degilse onu arzularBiliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelin
Hadi bebişim senden de güzel haberler bekliyoruz yumuslar büyüsünBence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acaba
Düşüneceğiz tabi kuzum güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın kontrolüm yumiler ne durumda bakalım
Ah bende iki gün önce ped gördüm regl olduğumu gördüm üzüldüm ama tabirini okuyunca süpriz sevinçli bir haber alacaksın diyordu hemen topladım kendimi hayır olsunKızlar hep reglye yakın kötü rüyalar görürdüm. Rüyamda ya regl olurdum ya doktor kötü şeyler söylerdi. Bugun çok güzel bir rüya gördüm ama ultrason fotoları gördüm 4 haftalık ve 5 haftalık sıra sıra devamına bakmayayım sürpriz olsun dedim daha sonra test yapacaktım kesin çıkacağını biliyordum. Allahım nasip et rüyası bile güzeldi maşallah
Geçen ay ben 5 tane mi ne yaptım kuzum ya ilk çişle değil öğleden sonra gibi. Bir iki gün sonra başlarsın hergun aynı saatte yapsan olur az cok biliyoruz senin pik tarihini aslında 16-17. Gün gibi oluyor. Ama sen ne olur ne olmaz diye 2 gün sonra baslayabilirsin. Bak bu test daha hassas senin o kullandığın sipsilik cikariyordu sanki bembeyaz. İnşallah piki de göreceğiz bu ay sendeKuzucum başladım bileee dün attım hatta dur sana da atim ama 2gün yapamicam
Yok kuzucum önemli değil 11. Gün oluyor
Allah korusun kız tutuklanma tabi benim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.Aman aman dilan deme tutuklanırım sonra falan
İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasınİNşallah güzelce gelişip büyümüştür de bebiş olmaya hazırdır kuzucumm
Güzel haberlerle geleceksinn
Bu sene hastalıklar özellikle grip çok fena ya geçmek bilmiyor gerçekten
Çok şükür hafiflemiş bebeğim bir daha uzuuun bir süre hatta hiç uğramasın inşallah
Hadi bakalım inşallah guzel çıkar sonuçlarında haber ver bize.Kızlar selam napıyosunuz
Sabah doktora gittim karnımdan bi kontrol etti önce. Yumurtalıklarıma falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Sonra da hormonlar için kan verdim rutin gebelik için tahliller istedi . Saat 3 gibi çıkacak galiba bakalım bekliyorum ondan sonra tekrar gidicem yanına inşallah güzeldir sonuçlar
Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yapar sana da çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun tatlım ben de iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kafamı kaldıramadım sonunda geçti senin de geçer inşallah
İnşallah büyüyorlardır kuzumHadi bebişim senden de güzel haberler bekliyoruz yumuslar büyüsün
Canım kaç günde bir regl oluyorsun?Arkadaşlar adet günü ovulasyon testi lh hormonu çok olur mu
Var kuzum var ortak kullanım makinelerOyy nasıl kurutacan onları kurutma makinen vardır inşallah
iyi yaptın canım tabiKaçırmasınlar dur dedim ya
Kuzum klomen kullanıyorsun ya erkene çeker belki hayırlısı olsunnAllah korusun kız tutuklanma tabi benim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.
İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasın
Hadi bakalım inşallah guzel çıkar sonuçlarında haber ver bize.
Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yapar sana da çok geçmiş olsun.
İnşallah büyüyorlardır kuzum
hep sizi düşündükten ötürüiyi yaptın canım tabi
Bi kaç gün pik kalması normal aşkımKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindim ama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Kuzum benimki hep aynı gün pik olup siliniyordu birde birden koyulaşıyordu bu sefer teste başladım başlayalı koyu görünce anormal geldi ama inşallah dediğin gibidirBi kaç gün pik kalması normal aşkım
Evet maalesef migrenim var kuzumAllah korusun kız tutuklanma tabi benim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.
İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasın
Hadi bakalım inşallah guzel çıkar sonuçlarında haber ver bize.
Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yapar sana da çok geçmiş olsun.
İnşallah büyüyorlardır kuzum