💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Masallah masallah bu ay senden pozitif bekliyorum bu özlem ve enerjiyle 🙊😍🙏🏻

Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum ya iş güç bir yandan grip 🤧 sen randevu aldın mı bebisi görmek için ? 😍

Ayy çok heyecanli, sürekli doktorun olacak artık değil mi gittiğin kişi ? Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️
Oyy daha düzelemedin mi kuzum ya 😔
Dİkkat et birazcık kendinee ❤️

Yok kuzum gecen sancilandim ya acil doktoru bu. Adamcağız cuma ben yine nobetçiyim akşam gel bakalım dedi. Ama insan saati gel dedi gece değil 😅😅Ama takibi o hastanede yaptıracağım normalde bir muayenehane ile anlasacaktim ama geçen gunku sancı beni korkuttu. Hastane olsun eve yakın olsun istiyorum. Normal doğumu savunan bir doktor buldum bazilari sezeryan meraklısı. Onunla anlasacagiz gibi hemde evime 10-15 dakika mesafede. Acil doktoru bebeği gördükten sonra anlasma yaparsınız doğum paketi için dedi. Şuan sadece kese var ama cumartesi biz yine de gidip bir gorusecegiz doğum paketi için.
Bence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acaba ☺️
Kızlarımm canlarım 15:40 ta randevum, çıkınca haber veririm size 🤩 Böyle düşünülmek ne güzel yicem hepiniziiii ❤️❤️❤️

@sacibelinde Hadi hayırlısı kuzucumm sende haber ver bize 😍😍
Düşüneceğiz tabi kuzum 😍 güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın kontrolüm yumiler ne durumda bakalım 🙊

Yok siz girmezsiniz😊 biz cok hazirliksiz yakalanmistik. Bu olmamayla sinanmak da baska bir bakis acisi katiyor insana. Daha sabirli daha tahammullu oluyorsun bence🥰 daha kiymetli oluyor gibi geliyor bana her sey
Biliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelin 🤣

Yok siz girmezsiniz😊 biz cok hazirliksiz yakalanmistik. Bu olmamayla sinanmak da baska bir bakis acisi katiyor insana. Daha sabirli daha tahammullu oluyorsun bence🥰 daha kiymetli oluyor gibi geliyor bana her sey
Biliyo musun ben de böyle düşünüyorum, ablam evlenir evlenmez hamile kaldı o kadar heyecansız ve ruhsuzlar ki diyorum siz ne yaşadığınızın farkında mısınız bir bebeğiniz olacak kendinize gelin 🤣

Ah minnosum benim işlerim birkac aydir çok çok yoğun daha yeni bakabildim buraya da. İşlerin yoğun olması da tam da zamanını buldu açıkçası .😅 Bende sizi özlüyorum kizzzz. Sen ovu testlerine ne zaman baslayacaksin
Kuzucum başladım bileee dün attım hatta dur sana da atim 🤣 ama 2gün yapamicam 😢

Eklentiler

• IMG_20231103_111054_351.jpg
    IMG_20231103_111054_351.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 29
Canım yarın ilk idrarla tekrar test yap belki geç döllenmedir
Kuzucum aslinda benim evham yapmam yuzunden uzulmem. Bat, duzen sastigi icin tam bilmemekle beraber 6-12 kasim arasi ben genis tuttum arayi garanti olsun diye o yuzden en azindan kasim 8 e kadar falan beklemeyi dusunuyorum artik hatta baska belirti goremezsem regl gelene kadar bekleyecegim. 3 ay beklermisim regl gelecek diye :KK53: nasil bir kabullenisse benimki. Dun ki bel agrisini ve duvarlarin bir anda fildir fildir donmeye baslamasini adet degilken ilk defa yasadim ama.

Bence cok doğru bir karar vermişsin eve yakın olması doktorunun çok önemli, insan kendini daha güvende hissediyor böyle. Ne ilgili doktorlu o ha ne güzel genelde acildekiler pek ilgilenmezler. Bebek ne zaman görünürmüş bugün ihtimal var mı acaba ☺️

Düşüneceğiz tabi kuzum 😍 güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın kontrolüm yumiler ne durumda bakalım 🙊
İNşallah güzelce gelişip büyümüştür de bebiş olmaya hazırdır kuzucumm 😍😍
Güzel haberlerle geleceksinn 🤩
Ay yok düzenlemedim o kadar takviye ilaç va alıyorum. 1 haftadır evden çalışıyorum dinleniyorum geçmedi 🥺 herhalde 1-2 güne düzelirim artık biraz hafifledi çünkü ☺️
Bu sene hastalıklar özellikle grip çok fena ya geçmek bilmiyor gerçekten 😫
Çok şükür hafiflemiş bebeğim bir daha uzuuun bir süre hatta hiç uğramasın inşallah ❤️

X