- 9 Ağustos 2023
- 1.186
- 651
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.581
Çatlamanın 11. Günündeyim kuzum asla bir belirtim yokHamiş kızlar gebeliği öğrenmeden önce belirtileriniz ne zaman başladı?Çatlamadan sonra hemen başladı mı? Bu ay hiç belirtim yok, bu ay da olmadı sanırım. Gerçi belirtim olup kendimi hamile sandığımda da negatifti
Test yaptin mi canim benmde 10.gunum bugunÇatlamanın 11. Günündeyim kuzum asla bir belirtim yokiki gün sadece hastalandım mide bulantım ve baş ağrım onu da belirti saymıyorum
Yapmıyorum hala valla heyecan basıyor 6 buçukta uyanıyorum bi hayatı sorguluyorum zaten yoğun gün geçireceksin çizgi görmesen kesin kafaya takarsın deyip vazgeçiyorumTest yaptin mi canim benmde 10.gunum bugunama korkuyorum hahahahah su cumanin suyu yüzu hurmetine rabbim bizede mucizelerimizi gondersin insallh
Bak benim şu an adetimin 2.günü belirtilerime baksan sanırsın ki hamileyim. Mide yanması, halsizlik, baş ağrısı, sık idrara çıkma, mide bulantısı bir sürü bir şeyler. Çoğu belirti adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde. Bazı kişilerde düzenli her adet döneminde yaşadığı belirtiler oluyor mesela. Buna farklılık olarak bir belirti eklenince hamilelik belirtisi olarak addedebiliyor. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer olduğundan farklı bir şeyler yaşıyorsan diğer aylara göre belki hamilelik belirtisi olabilir. Ya da hiç belirtisiz hamilelik öğrenip de sonrasında belirtiler yaşayan var. Bir sürü belirti yaşayıp hamile olmayan var. Psikolojik belirtiler yaşayan var. Aramaya başlayınca muhakkak buluyorsun bir şeyler. Beslenme şeklinden tut, uyku düzenin, stres vs yumurtlama düzenini, adeti etkiliyor. Dolayısı ile bazı aylar farklı belirtiler de çıkabilir. Ama bazen de insan hissediyor hamile olduğunu. Buna inanıp hissedip de sonra hayal kırıklığı da yaşanabiliyor. Yani demem o ki en iyisi belirtilere çok takılmamak bence.Hamiş kızlar gebeliği öğrenmeden önce belirtileriniz ne zaman başladı?Çatlamadan sonra hemen başladı mı? Bu ay hiç belirtim yok, bu ay da olmadı sanırım. Gerçi belirtim olup kendimi hamile sandığımda da negatifti
İste aynisi tam olarak ben rabbim hyrlara vesil etsin ne diyim olede bolede bu gercklerle yuzlesecegizYapmıyorum hala valla heyecan basıyor 6 buçukta uyanıyorum bi hayatı sorguluyorum zaten yoğun gün geçireceksin çizgi görmesen kesin kafaya takarsın deyip vazgeçiyorum
Hep gül balım benimKız sabah sabah iyi güldürdünüz beni. Gece ortalık alev almış meğerse
Allah hepinize en kısa zamanda bebek nasip etsin
Fikirlerinize bayıldım
Nereye gidiyom gene kızAl biletini o zaman
Dimi ya bencedeBazen ne düşünüyorum biliyk musun evlenmeden önceki heyecan olsa keşke nişanlıyken fırsat kolluyoduk az yalnız kalalım diye şimdi hep yalnızızbebiş olsa bence de aksiyon olur
Sahi sebzeleri dondurunca vitamini olmez ilk günkü tazelikle kalır derlerİşte spremi dondurup buzlukta saklayım dedim dalgasına
Yanına birini alacaksın ya bebiş olunca, bu ay hamiş olcaz o yüzden şimdiden al bebişimNereye gidiyom gene kız
Ay kim gelirkiYanına birini alacaksın ya bebiş olunca, bu ay hamiş olcaz o yüzden şimdiden al bebişim
Vallahii yeteerrr bişey yapacaak halimm kalmadıııAyyy azıcık kalmış pikee hadi bakalım belinize kuvvet bebişimm
Test yap at bize kuzucum ona göre bakıciizzz artıkVallahii yeteerrr bişey yapacaak halimm kalmadııı
Dün gecede oldu tamam sonnn
Nononono.Vallahii yeteerrr bişey yapacaak halimm kalmadııı
Dün gecede oldu tamam sonnn
Gerçeektenn yaa o nişanlılıkl dönemindek heyecaan çok başkaydıı aahh ahhBazen ne düşünüyorum biliyk musun evlenmeden önceki heyecan olsa keşke nişanlıyken fırsat kolluyoduk az yalnız kalalım diye şimdi hep yalnızızbebiş olsa bence de aksiyon olur