- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.601
Bence en güzel dönem ya ailelerin içinde bile ufak tefek kaçamaklar çok heyecanlıydıııGerçeektenn yaa o nişanlılıkl dönemindek heyecaan çok başkaydıı aahh ahh
Kız senin bat ne zamanAy kim gelirki
Aayy bebeğim yaa son testiim kaaldıTest yap at bize kuzucum ona göre bakıciizzz artık
Beyimin iş dolayısıyla canı sıkkındı dün o halde çöktüm adama, kendimi kocişimden faydalanmış gibi hissediyorummNononono.
22 Kasım aşkımKız senin bat ne zaman
yaaa ne güzeel sizin dönem uzunmuş kuzumBence en güzel dönem ya ailelerin içinde bile ufak tefek kaçamaklar çok heyecanlıydıııbi de biz 2 yıl nişanlı kaldık
En iyisini yapmışsın faydalanmak iyidirBeyimin iş dolayısıyla canı sıkkındı dün o halde çöktüm adama, kendimi kocişimden faydalanmış gibi hissediyorumm
Oyy kuzucum günler bu ara bi hizlandi sanki ya benim icin. Islerde yogunlasti aksam da evde yemek ödev okuma telasina hic bakamadim gercekten. 1.sinif anneligi de eklendi bu sene isler daha da zorlasti
Canım yarın ilk idrarla tekrar test yap belki geç döllenmedirTesekkur ederim desteginiz icinbu arada oglen negatif cikmisti. Aksam belimde bir agri basladi kalcama bacaklarima vuran benim genelde regl oldugum gun olur boyle agrim dedim kesin erken regl oldum duramiyorum agridan belim ikiye bolunuyor gittim uzandim. Bir ara kalktim oturdum bu seferde oda donmeye basladi basim fena donuyor oldugum yere uzandim. Bu sabah kalktim bel agrisi falan kalmamis regl de olmadim o kadar agriya olmam lazimdi agrimda gecmezdi ama gecmis. Herseye agliyorum sabah esimle bile tartistim dengesiz davraniyosun diyor anlayis gostermiyor. Hamile olmasam bile bunlar daha once yasadigim seyler degil neyim var bilemiyorum.
He tamam kuzum o zamanAayy bebeğim yaa son testiim kaaldıo yüzden akşama doğru yapıcaam
Ayni evin icinde birbirinize doyup bi bebek olsa diyorsunuz dimi simdiBence en güzel dönem ya ailelerin içinde bile ufak tefek kaçamaklar çok heyecanlıydıııbi de biz 2 yıl nişanlı kaldık
Ahahahah inanırımmmyaaa ne güzeel sizin dönem uzunmuş kuzum
Biz 6 ay nişanlı kaldıkkk, anca o kadar bekleyebildik
Faydalanmadan olmuyor o isler ne yapacaksinBeyimin iş dolayısıyla canı sıkkındı dün o halde çöktüm adama, kendimi kocişimden faydalanmış gibi hissediyorumm
Evet kuzucum regl dün bitti hatta ovü testine başladım bile baaakkOyy kuzucum günler bu ara bi hizlandi sanki ya benim icin. Islerde yogunlasti aksam da evde yemek ödev okuma telasina hic bakamadim gercekten. 1.sinif anneligi de eklendi bu sene isler daha da zorlastiDaha az once girdim ben de siteye. Sen neler yapiyorsun kuzucum. Bitti mi regl ? Kontrol ne zaman tekrar?
Biz de girmeyiz inşallahhAyni evin icinde birbirinize doyup bi bebek olsa diyorsunuz dimi simdiaahaha o duyguyu cok iyi biliyorum. Gerci ilk bebek bizde heyecan yaratmamisti.daha cok birbirimize girmistik esimle
Ay daha çok var şu kasım ayı tutsada gelsen temmuz annelerine ya Amin inşallah22 Kasım aşkım
Oohh super heyecanli gunler kapida desene. Hadi hayırlısı kuzum. Cok guzel olacak kasimEvet kuzucum regl dün bitti hatta ovü testine başladım bile baaakkkontrol salı bebişimm
İnşallah başım gelicem hissediyorumAy daha çok var şu kasım ayı tutsada gelsen temmuz annelerine ya Amin inşallah