Bak benim şu an adetimin 2.günü belirtilerime baksan sanırsın ki hamileyim. Mide yanması, halsizlik, baş ağrısı, sık idrara çıkma, mide bulantısı bir sürü bir şeyler. Çoğu belirti adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde. Bazı kişilerde düzenli her adet döneminde yaşadığı belirtiler oluyor mesela. Buna farklılık olarak bir belirti eklenince hamilelik belirtisi olarak addedebiliyor. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer olduğundan farklı bir şeyler yaşıyorsan diğer aylara göre belki hamilelik belirtisi olabilir. Ya da hiç belirtisiz hamilelik öğrenip de sonrasında belirtiler yaşayan var. Bir sürü belirti yaşayıp hamile olmayan var. Psikolojik belirtiler yaşayan var. Aramaya başlayınca muhakkak buluyorsun bir şeyler. Beslenme şeklinden tut, uyku düzenin, stres vs yumurtlama düzenini, adeti etkiliyor. Dolayısı ile bazı aylar farklı belirtiler de çıkabilir. Ama bazen de insan hissediyor hamile olduğunu. Buna inanıp hissedip de sonra hayal kırıklığı da yaşanabiliyor. Yani demem o ki en iyisi belirtilere çok takılmamak bence.
Kız inşallah hevesini kaçırmadım. Ben geçen ay bir sürü kasık ağrısı yaşadım, belirtiler cart curt adet oldum. Ama ne rahatladım hamdolsun. Nasipse bu ay bakalım hele adetim bitsin.