💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bunu bugün ben de aynısını kocama dedim 9 kasımda askere gidecek 1 ay yok yanii ciddi ciddi bir de olmaz dedi ben yokken hamile kalırsan nolcak dedi
Aslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum

Dimi ya bende hamile olunca yanıma bırını getircem buraya

Evet canım mesela şu an benim Bat 10 Kasım ve kocam 8 kasımda yola çıkacak. Bu ay o yüzden takip etmedim hiçbir şeyi ama yine akıntımdan tahmin edip değerlendirdk ne kadar dogru bilmiyorum tahminim 26 ekim yumurtlamam. Şimdi eşim gitmeden 7 kasımda test yapayım diyorum artık şansa hem istiyorum hem istemiyorum 1 Y yanımda olmayacak ve ben de üni sınavlarıma gidicem oradan şehirdısına falan Allah verirse tabi nasip

Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimde

Kizlar merhaba bahçeci üsküdarda mehmet hocaya tüp bebek denememiz olcak inşallah maxijuno kullaniyorum bunla ilgili bilgisi olan var mi deneyimi vs

Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimde
Bence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .

Bence umudunuzu kaybetmeyin.Benim de 3.gebeligim ayni bu sekilde oldu varsa cikar belki diye bir hafta oncesi test yapmistim negatif cikti beklemeye karar verdim adetime 3 gun kala tekar test yaptim pozitif cikti. Son gune kadar hala umut var. Cizgilerin rahat gorunmesi icin hamilelik hormonunun yukselmesi gerekiyor.

Bence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .
Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek için

Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek için
Hayırlısıyla bitirip gelir inşallah. O zaman erkenden öğrenmek istiyorsanız özele gidip kan testi ile öğrenebilirsiniz.

Merhaba benide eklermisiniz bat22 kasim
Biraz hikayemden bahsetmek istiyorum 2022 kasim ayindan beri sprem sorunu ile bas etmeye calisiyoruz ama tam anlamiyla tedaviye 21 temmuzda basladik bizim durumumuzda olan herkese umut olmak amaci ile yaziyorum tam 3 ay arayla yapilmis test sonucumu paylasiyorum bizim icin cok guzel bir gelisme sorulariniz olursa cevaplarim cunku bu karmasayi yasayanlar bilir insallah bu ay herkesin kucagi dolar meleklerimiz bizlere gelir

Eklentiler

• IMG_20231103_012038.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20231103_012024.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 46
Kız asıl o zaman daha güzel olur fırsat kovalama falan ay aksiyonlu en sevdiğim
Bazen ne düşünüyorum biliyk musun evlenmeden önceki heyecan olsa keşke nişanlıyken fırsat kolluyoduk az yalnız kalalım diye şimdi hep yalnızız bebiş olsa bence de aksiyon olur

Tesekkur ederim desteginiz icin bu arada oglen negatif cikmisti. Aksam belimde bir agri basladi kalcama bacaklarima vuran benim genelde regl oldugum gun olur boyle agrim dedim kesin erken regl oldum duramiyorum agridan belim ikiye bolunuyor gittim uzandim. Bir ara kalktim oturdum bu seferde oda donmeye basladi basim fena donuyor oldugum yere uzandim. Bu sabah kalktim bel agrisi falan kalmamis regl de olmadim o kadar agriya olmam lazimdi agrimda gecmezdi ama gecmis. Herseye agliyorum sabah esimle bile tartistim dengesiz davraniyosun diyor anlayis gostermiyor. Hamile olmasam bile bunlar daha once yasadigim seyler degil neyim var bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…