- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.561
O nasıl olcak ki o yokken hamile nasıl olcakmışsınBunu bugün ben de aynısını kocama dedim9 kasımda askere gidecek 1 ay yok yanii ciddi ciddi bir de olmaz dedi ben yokken hamile kalırsan nolcak dedi
Aslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzumBunu bugün ben de aynısını kocama dedim9 kasımda askere gidecek 1 ay yok yanii ciddi ciddi bir de olmaz dedi ben yokken hamile kalırsan nolcak dedi
Dimi ya bende hamile olunca yanıma bırını getircem burayaAslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum
Evet canım mesela şu an benim Bat 10 Kasım ve kocam 8 kasımda yola çıkacak. Bu ay o yüzden takip etmedim hiçbir şeyi ama yine akıntımdan tahmin edip değerlendirdk ne kadar dogru bilmiyorum tahminim 26 ekim yumurtlamam. Şimdi eşim gitmeden 7 kasımda test yapayım diyorum artık şansa hem istiyorum hem istemiyorum 1 Y yanımda olmayacak ve ben de üni sınavlarıma gidicem oradan şehirdısına falanAslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum
Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimdeAslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum
Bence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimde
Bence umudunuzu kaybetmeyin.Benim de 3.gebeligim ayni bu sekilde oldu varsa cikar belki diye bir hafta oncesi test yapmistim negatif cikti beklemeye karar verdim adetime 3 gun kala tekar test yaptim pozitif cikti. Son gune kadar hala umut var. Cizgilerin rahat gorunmesi icin hamilelik hormonunun yukselmesi gerekiyor.Ekim 20 de yumurtlama kanamasi yasadim ama ne zaman catladi tam bilmiyorum acikcasi 1 gun arayla degerlendirdik hep o yuzden simdiye kadar olsaydi erken testte cikardi diye dusundum herseyin hayirli bir zamani var ama iste. Artik nerdeyse test yapmak icin degil adet gecikmesi karnimin buyumesini bekleyecegim galiba. Erken erken yapinca boyle oluyo. Insallah goruruz hepimizde sen beklemedemisin
Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek içinBence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .
Hayırlısıyla bitirip gelir inşallah. O zaman erkenden öğrenmek istiyorsanız özele gidip kan testi ile öğrenebilirsiniz.Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek için
İşte spremi dondurup buzlukta saklayım dedim dalgasınaO nasıl olcak ki o yokken hamile nasıl olcakmışsın
Evett artık nasip ya çıkmazsa da artık 4 hafta saklarımHayırlısıyla bitirip gelir inşallah. O zaman erkenden öğrenmek istiyorsanız özele gidip kan testi ile öğrenebilirsiniz.
Hayırlısıyla olur inşallah canımEvett artık nasip ya çıkmazsa da artık 4 hafta saklarımama zaten umudum yok nedense
Merhaba benide eklermisiniz bat22 kasimEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @TurnaBulut @Snnn0 @birmucizeistiyorum1 @simurgggg @Nur61_ @Mevsimlisan @goldBride sacibelinde @beglu @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch IADK @Afratafrac @Smyrnasi 19 Eylül @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Belisimm 20 Eylül 17 Ekim @ne3hir 22 Eylül 18 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim @ercen 22 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @aleynatlms 20 Eylül 20 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim @hndnh 22 Eylül 25 Ekim @neslihanbyrsln 24 Eylül 27 Ekim @Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @LesLey 3 Ekim 29 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @Balim1234 27 Eylül 30 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim @rani1234 5 Ekim 1 Kasım @maaaavi 7 Ekim 2 Kasım @zesamu93 8 Ekim 2 Kasım @Sofiasofia 4 Ekim 2 Kasım @umha 4 Kasım @Clarkkent 7 Ekim 4 Kasım @Alonya03 1 Ekim 4 Kasım @ArasaNillGerek 4 Kasım @Tospaagtd 6 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 8 Kasım @eymosumcum 12 Ekim 9 Kasım @gucluol 12 Ekim 9 Kasım @Dunyamelekoldu 14 Ekim 9 Kasım @tatluboncuk 13 Ekim 9 Kasım @MerEm00 13 Ekim 10 Kasım @gunesligun2727 9 Ekim 10 Kasım pempbepsikolog 13 Ekim 10 Kasım Medala 13 Ekim 10 Kasım @hayatbeninedenyoruyosun 8 Ekim 10 Kasım @Sevimli_35 12 Ekim 10 Kasım @aksjakana 16 Ekim 10 Kasım @whiterabbit 9 Ekim 11 Kasım @Orangegreysky 15 Ekim 12 Kasım @linnaa- 14 Ekim 13 Kasım @Ebrulimm 13 Ekim 13 Kasım @outoffit 17 Ekim 13 Kasım @Sunshine1 17 Ekim 14 Kasım @harivefaa 14 Ekim 14 Kasım @Bahar esinti 19 Ekim 14 Kasım @bebekheyecani 19 Ekim 14 Kasım @Perlitik 14 Kasım @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Pkolu_anneadayi 15 Ekim 15 Kasım @gulrun 20 Ekim 16 Kasım @dream2311 19 Ekim 16 Kasım @Kevssooo 23 Ekim 16 Kasım @bernaad 22 Ekim 16 Kasım @benaroz 23 Ekim 16 Kasım @rojbininannesi 20 Ekim 16 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @Butterfly193 19 Ekim 17 Kasım @merve metin 18 Kasım @kahvetayt 21 Ekim 19 Kasım @misket limonu 26 Ekim 20 Kasım @zuzu3838 20 Ekim 20 Kasım @Fatmaben 19 Ekim 20 Kasım Zumruduanka96 24 Ekim 22 Kasım @blackkdahlia 27 Ekim 22 Kasım @Sipser 22 Ekim 22 Kasım @ELIF7007 22 Kasım 22 Kasım @Helenatili 25 Ekim 23 Kasım @blrr 25 Ekim 23 Kasım Merveeee57 28 Ekim 24 Kasım @bliiss 27 Ekim 25 Kasım @nihalimercimek 23 Ekim 26 Kasım @MERYEM9461 25 Eylül 29 Kasım
Bazen ne düşünüyorum biliyk musun evlenmeden önceki heyecan olsa keşke nişanlıyken fırsat kolluyoduk az yalnız kalalım diye şimdi hep yalnızızKız asıl o zaman daha güzel olur fırsat kovalama falan ay aksiyonlu en sevdiğim
Ayyy azıcık kalmış pikee hadi bakalım belinize kuvvet bebişimmSanırım gece pik olacakkk benim kii
En iyisi bugünüde değerlendirmek
(Çıkmış ojelerimi görmeyin kızlar)
Al biletini o zamanDimi ya bende hamile olunca yanıma bırını getircem buraya
Gün de 3 sefer oldunu biliyorum kendimden
Kız sabah sabah iyi güldürdünüz beni. Gece ortalık alev almış meğerseAyyyy ne güzel olur zor zamanacaksa kullanılır koca olmadın da
Tesekkur ederim desteginiz icinBence umudunuzu kaybetmeyin.Benim de 3.gebeligim ayni bu sekilde oldu varsa cikar belki diye bir hafta oncesi test yapmistim negatif cikti beklemeye karar verdim adetime 3 gun kala tekar test yaptim pozitif cikti. Son gune kadar hala umut var. Cizgilerin rahat gorunmesi icin hamilelik hormonunun yukselmesi gerekiyor.