💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bunu bugün ben de aynısını kocama dedim🤣 9 kasımda askere gidecek🤣 1 ay yok yanii🤣 ciddi ciddi bir de olmaz dedi ben yokken hamile kalırsan nolcak dedi🤣🤣
Aslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum

Aslında doğru da demiş kuzum. Dün gece sancilandim ben ağlaya.aglaya kocamı uyandırdım. Simdi düşünüyorum araba falan kullanamazdim hastaneye kadar çok korktum çünkü. İnsanın yanında birinin özellikle de esinin olması çok cok önemli bence kuzum
Dimi ya bende hamile olunca yanıma bırını getircem buraya

Evet canım mesela şu an benim Bat 10 Kasım ve kocam 8 kasımda yola çıkacak. Bu ay o yüzden takip etmedim hiçbir şeyi ama yine akıntımdan tahmin edip değerlendirdk ne kadar dogru bilmiyorum tahminim 26 ekim yumurtlamam. Şimdi eşim gitmeden 7 kasımda test yapayım diyorum artık şansa hem istiyorum hem istemiyorum 1 Y yanımda olmayacak ve ben de üni sınavlarıma gidicem oradan şehirdısına falan 🙏 Allah verirse tabi nasip

Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimde

Kizlar merhaba bahçeci üsküdarda mehmet hocaya tüp bebek denememiz olcak inşallah maxijuno kullaniyorum bunla ilgili bilgisi olan var mi deneyimi vs

Tahmini yumurtlamam 27 ekim canım ve bat 10 kasım. Sence 7 veya 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı? Prodictor early ve prodoctor var elimde
Bence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .

Ekim 20 de yumurtlama kanamasi yasadim ama ne zaman catladi tam bilmiyorum acikcasi 1 gun arayla degerlendirdik hep o yuzden simdiye kadar olsaydi erken testte cikardi diye dusundum herseyin hayirli bir zamani var ama iste. Artik nerdeyse test yapmak icin degil adet gecikmesi karnimin buyumesini bekleyecegim galiba. Erken erken yapinca boyle oluyo. Insallah goruruz hepimizde sen beklemedemisin
Bence umudunuzu kaybetmeyin.Benim de 3.gebeligim ayni bu sekilde oldu varsa cikar belki diye bir hafta oncesi test yapmistim negatif cikti beklemeye karar verdim adetime 3 gun kala tekar test yaptim pozitif cikti. Son gune kadar hala umut var. Cizgilerin rahat gorunmesi icin hamilelik hormonunun yukselmesi gerekiyor.

Bence ayın 9'unda başlayın test yapmaya hiç değilse tahmini 12 gün geçmiş olur. Idrarda geç çıktığı için 27'sinden daha erken yumurtlama olmadı ise negatif çıkar muhtemelen 10. ve 11. günde .
Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek için 😔

Evet normalde öyle yapardım yada yapmazdım bile ama eşim 8 kasımda askere gidecek o yüzden 1 2 gün erken bakma niyetindeyim varsa da ilk ona söylemek için 😔
Hayırlısıyla bitirip gelir inşallah. O zaman erkenden öğrenmek istiyorsanız özele gidip kan testi ile öğrenebilirsiniz.

EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN🥰
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim🙏🤗
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim 🥰

⭐️ANNE ADAYI⭐⭐SAT⭐⭐BAT⭐🧿DURUM🧿
@TurnaBulut🤰🧿
@Snnn0🤰🧿
@birmucizeistiyorum1🤰🧿
@simurgggg🤰🧿
@Nur61_🤰🧿
@Mevsimlisan🤰🧿
@goldBride🤰🧿
sacibelinde sacibelinde 🤰🧿
@beglu🤰🧿
@Nooneathome9🤰🧿
@sss2022🤰🧿
@AdaMTuncy🤰🧿
@Ayka85🤰🧿
@Alinnnn🤰🧿
@semira123🤰🧿
@Nur5434🤰🧿
@Basakburcuu🤰🧿
@kelebekxx🤰🧿
@esen-ruzqar🤰🧿
@Happyending🤰🧿
@gmzgmz1🤰🧿
@genc-anne🤰🧿
@Oyzg96🤰🧿
@sssakdg🤰🧿
@Niqu🤰🧿
@ozgeeeee1🤰🧿
@melegim can🤰🧿
@Merve3553🤰🧿
@tweeetyyy🤰🧿
@golden-snitch🤰🧿
IADK IADK 🤰🧿
@Afratafrac🤰🧿
@Smyrnasi19 Eylül
@glcnar15 Eylül10 Ekim
@Juventass17 Eylül14 Ekim
@gucluol16 Eylül14 Ekim
@Dunyamelekoldu20 Eylül16 Ekim
@Belisimm20 Eylül17 Ekim
@ne3hir22 Eylül18 Ekim
@edahandro25 Eylül20 Ekim
@ercen22 Eylül20 Ekim
@pellypell25 Eylül20 Ekim
@aleynatlms20 Eylül20 Ekim
@Bedii24 Eylül22 Ekim
@Lovelyy3526 Eylül25 Ekim
@hndnh22 Eylül25 Ekim
@neslihanbyrsln24 Eylül27 Ekim
@Linakiz30 Eylül27 Ekim
@gunes05019 Eylül27 Ekim
@hermionegranger-29 Eylül28 Ekim
@LesLey3 Ekim29 Ekim
@sehribann162 Eylül29 Ekim
@ysmnella27 Eylül29 Ekim
@Balim123427 Eylül30 Ekim
@ZeynpBuse24 Eylül30 Ekim
@rani12345 Ekim1 Kasım
@maaaavi7 Ekim2 Kasım
@zesamu938 Ekim2 Kasım
@Sofiasofia4 Ekim2 Kasım
@umha4 Kasım
@Clarkkent7 Ekim4 Kasım
@Alonya031 Ekim4 Kasım
@ArasaNillGerek4 Kasım
@Tospaagtd6 Kasım
@Blue_girll7 Ekim8 Kasım
@eymosumcum12 Ekim9 Kasım
@gucluol12 Ekim9 Kasım
@Dunyamelekoldu14 Ekim9 Kasım
@tatluboncuk13 Ekim9 Kasım
@MerEm0013 Ekim10 Kasım
@gunesligun27279 Ekim10 Kasım
pempbepsikolog pempbepsikolog 13 Ekim10 Kasım
Medala Medala 13 Ekim10 Kasım
@hayatbeninedenyoruyosun8 Ekim10 Kasım
@Sevimli_3512 Ekim10 Kasım
@aksjakana16 Ekim10 Kasım
@whiterabbit9 Ekim11 Kasım
@Orangegreysky15 Ekim12 Kasım
@linnaa-14 Ekim13 Kasım
@Ebrulimm13 Ekim13 Kasım
@outoffit17 Ekim13 Kasım
@Sunshine117 Ekim14 Kasım
@harivefaa14 Ekim14 Kasım
@Bahar esinti19 Ekim14 Kasım
@bebekheyecani19 Ekim14 Kasım
@Perlitik14 Kasım
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Pkolu_anneadayi15 Ekim15 Kasım
@gulrun20 Ekim16 Kasım
@dream231119 Ekim16 Kasım
@Kevssooo23 Ekim16 Kasım
@bernaad22 Ekim16 Kasım
@benaroz23 Ekim16 Kasım
@rojbininannesi20 Ekim16 Kasım
@minikbikusumolsa18 Ekim17 Kasım
@Butterfly19319 Ekim17 Kasım
@merve metin18 Kasım
@kahvetayt21 Ekim19 Kasım
@misket limonu26 Ekim20 Kasım
@zuzu383820 Ekim20 Kasım
@Fatmaben19 Ekim20 Kasım
Zumruduanka96 Zumruduanka96 24 Ekim22 Kasım
@blackkdahlia27 Ekim22 Kasım
@Sipser22 Ekim22 Kasım
@ELIF700722 Kasım22 Kasım
@Helenatili25 Ekim23 Kasım
@blrr25 Ekim23 Kasım
Merveeee57 Merveeee57 28 Ekim24 Kasım
@bliiss27 Ekim25 Kasım
@nihalimercimek23 Ekim26 Kasım
@MERYEM946125 Eylül29 Kasım
Merhaba benide eklermisiniz bat22 kasim 🌸
Biraz hikayemden bahsetmek istiyorum 2022 kasim ayindan beri sprem sorunu ile bas etmeye calisiyoruz ama tam anlamiyla tedaviye 21 temmuzda basladik bizim durumumuzda olan herkese umut olmak amaci ile yaziyorum tam 3 ay arayla yapilmis test sonucumu paylasiyorum bizim icin cok guzel bir gelisme sorulariniz olursa cevaplarim cunku bu karmasayi yasayanlar bilir insallah bu ay herkesin kucagi dolar meleklerimiz bizlere gelir 🤲🏻🌸

Eklentiler

• IMG_20231103_012038.jpg
    IMG_20231103_012038.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20231103_012024.jpg
    IMG_20231103_012024.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 46
Kız asıl o zaman daha güzel olur fırsat kovalama falan ay aksiyonlu en sevdiğim 🤣
Bazen ne düşünüyorum biliyk musun evlenmeden önceki heyecan olsa keşke nişanlıyken fırsat kolluyoduk az yalnız kalalım diye şimdi hep yalnızız 🤣 bebiş olsa bence de aksiyon olur 😍

Bence umudunuzu kaybetmeyin.Benim de 3.gebeligim ayni bu sekilde oldu varsa cikar belki diye bir hafta oncesi test yapmistim negatif cikti beklemeye karar verdim adetime 3 gun kala tekar test yaptim pozitif cikti. Son gune kadar hala umut var. Cizgilerin rahat gorunmesi icin hamilelik hormonunun yukselmesi gerekiyor.
Tesekkur ederim desteginiz icin 🩷 bu arada oglen negatif cikmisti. Aksam belimde bir agri basladi kalcama bacaklarima vuran benim genelde regl oldugum gun olur boyle agrim dedim kesin erken regl oldum duramiyorum agridan belim ikiye bolunuyor gittim uzandim. Bir ara kalktim oturdum bu seferde oda donmeye basladi basim fena donuyor oldugum yere uzandim. Bu sabah kalktim bel agrisi falan kalmamis regl de olmadim o kadar agriya olmam lazimdi agrimda gecmezdi ama gecmis. Herseye agliyorum sabah esimle bile tartistim dengesiz davraniyosun diyor anlayis gostermiyor. Hamile olmasam bile bunlar daha once yasadigim seyler degil neyim var bilemiyorum.

X