💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sanırım gece pik olacakkk benim kii
En iyisi bugünüde değerlendirmek
(Çıkmış ojelerimi görmeyin kızlar)

Eklentiler

• 56CE9717-BA59-4BE4-9D8D-E7F5B154A8F8.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 52
Herşey kısmet kuzum ınan rabbim ol dediğinde oluyor

Öyle tabii, enn dogru en hayırlı zaman da gelir insallah, evet olsun istiyorum ama Allah’ın benim icin en güzelini yazdıgına da inancım sonsuz, hep birlikte güzel günler görecegiz insallaah, ha bugün ha yarın her seyin sonu güzel olsun

Ay hadi bakalım doktordan çıkınca yaz bizee

Ne okuluna gidiyorsun bebeğimyürek yemişsin sen
2. Üniversitemi okuyorum kuzum oğlum doğduğu sene ve geçen senelerde gidememiştim normalde son senemdi. Şimdi alttan üstten allah ne verdiyse aldım dersi
Yaza inşallah karnımda bi bebem, kucağımda diğer bebem mezuniyet törenine katılcam hayalimm

Ayyy ne güzel vallaha iyi ceserat

Kızlar bir de bir şey diyeceğim. Ben geçen ay ilk defa ovülasyon testi yapmıştım. Kaçırırım endişesiyle ve test yapma çılgınlığımla ilk zamanlar günde 3 kere falan bile yaptım. Bu yüzden de kendimi susuz bıraktım. Kaç zaman sonra adetim 4 gün gecikmeli geldi, geç yumurtlama oldu ve normalden daha fazla ağrılı geçti süreçler. Sonra 2 ye falan düşürmüştüm ama, garanti olsun diye 2-3saat su içmiyordum. En iyisi bence günde 1 kez böyle aktif olunmayan zamanlarda test yapıp vücudu susuz bırakmamak. Çünkü yumurta gelişirken de su önemli. Ben normalde de çok su içtiğim için beni kötü etkiledi. Hani pik olunca çatlamayı yakalamak için belki 2 kere sabah akşam test yapmak faydalı olabilir ama diğer zamanlar 1 kere gece veya sabahtan yapmak daha iyi bence. Aklıma gelmişken paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…