- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.521
Ay olmaz olsun böyle işİs sebebiyle sehirdısında ve hemen hemen 15 gün var gelmesine, geldikten sonra bata kalan süre de 10 gün falann
Böyle pis durumlar icin acil durum spermi bulundurabilmeliyizz bence, kacan bi gün icin bi ay beklenmemelialooo bilim adamlarıı mııı yetisin lütfeenn
İs sebebiyle sehirdısında ve hemen hemen 15 gün var gelmesine, geldikten sonra bata kalan süre de 10 gün falann
Böyle pis durumlar icin acil durum spermi bulundurabilmeliyizz bence, kacan bi gün icin bi ay beklenmemelialooo bilim adamlarıı mııı yetisin lütfeenn
Balayı niyetinemuhtemelen bu ay benimki de İstanbul’a gidecek peşinden takılcam bende . 2-3 gün için koskoca bir ayı kaybetmek istemiyorum
Kışlık hazırlar gibi di mi? Buzluğa atılsa şırınga gibi bisiyle. Çıkarıp eritip kullansakAy olmaz olsun böyle işkeşke keşke saklayabilsek
Ayyyy ne güzel olur zor zamanacaksa kullanılır koca olmadın daKışlık hazırlar gibi di mi? Buzluğa atılsa şırınga gibi bisiyle. Çıkarıp eritip kullansak
Ay olmaz olsun böyle işkeşke keşke saklayabilsek
Ya beni güldürdün sende gitsen eşinle olmazmıAy gercekten aydınlanma yasadım ben neyime güvenip kasımda hamis olacagıma inandım acabasiz gidin bbenim annem izin vermiyor deyip siz anneler grubuna giderken bakıcam arkanızdan galiba
Kışlık hazırlar gibi di mi? Buzluğa atılsa şırınga gibi bisiyle. Çıkarıp eritip kullansak
Kızlar ben yatıyorum sabah doktor randevum var bana şans dileyin dua edin inşallah değerler kötüleşmemiştir ya korkuyorumiyi geceler hepinize
Yaaa canımsın ne güzel dua Allah razı olsun hepinizden vallahiMutluluktan agzının kulaklarınaa gectigii haberler alırsın insallaahhiyi geceler
Ya beni güldürdün sende gitsen eşinle olmazmı
Dur şimdi yumi zamanına denkmi geliyo kocanın olmadı zamanAman yokk eziyet gibi bisi olur banaben aglaya aglaya yolunu gözleyecegim artık napalımm, Allahın sevgili kuluysam geldigi gün yumi catlar ordann da kücük beybiler kosa kosa bitis cizgisine ulasır insallah
Ay onu işte evlendikten aylar sonra öğrendim çok çektirdiler bana hep sustum içime attım bişey diyemedim hep Allah’a havale ettim eşim de tam anne kuzusu olunca çok da bişey diyemiyorsun ama artık devran döndü yeni yeni onlar çekmeye başladılar ben oturdum izliyorum şimdi rahatlamaya başladım çok şükür Allah’ıma
Bu videoyu görünce geçen günkü muhabbet geliyo aklıma
Etme bulma dünyası diye boşa dememişler kuzuşum iyi olmuş onlara ohh
İnşallah canım gönlünü ferah tut güzel gelecek sonuçlarınKızlar ben yatıyorum sabah doktor randevum var bana şans dileyin dua edin inşallah değerler kötüleşmemiştir ya korkuyorumiyi geceler hepinize
Atarken benimde aklıma o geldiBu videoyu görünce geçen günkü muhabbet geliyo aklıma
Her an aklında benAtarken benimde aklıma o geldihatta bu videoyu her gördüğümde geliyor
Dur şimdi yumi zamanına denkmi geliyo kocanın olmadı zaman
Herşey kısmet kuzum ınan rabbim ol dediğinde oluyor2 ay yumi takibi yaptım ovü testleriyle, birinde 24. Gün digerinde de 22.gün pik gördüm
Bu ay takip yapmıyorum görür de kacırırım ve üzülürüm diye
Sayet bu ay da 24.gün pik olursa beyimi yakalamıs oluyorum ama daha öncesinde yumurtlarsam ve catlarsa gecmis olsun