💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahahaha kesin öyle oluurr ama napalım yani sevemiyorsak misafirciliğii

Geç kız amaan en güzeli vallahii
Ayyy kaynana deme tepeme doğru çıkıyorlar nedir çektiğimiz Alllahımmmmmmmmmmmmmm
Benimki çıkamaz daa eşim kaç haftadır yalvarıyor noooolur gelsin 1 gün kalsın diye acıdım da tamam dedim demez olaydım
Berna yerine biz çatladık kaç gündür burda
Kız vallahi yaa nasıl bir ay geçiriyorum
Gör

gör bakam kuzum bende asla enerjı bitmez helekı söz konusu oysa sevıyorum ne yapam
Vallahi bravo kuzum o zaman, ben adam yanaştıkça cinleniyorum yine miii diye

Kendine gel hu 80 lik modundan çık

Ay ben bide aynı mahalledeyim iki dk mesafe önceden her gün görüşürdük yeni yeni hafta da 3-4 defaya düşürdük benim bebiş muhtemelen daha çok stres sinirden olmuyor zaten. Daha 24 ü görmeden 65 yaş emeklisi oldum çok doluyum çooook konuşturmayın beni

Gör

gör bakam kuzum bende asla enerjı bitmez helekı söz konusu oysa sevıyorum ne yapam

Böyle konusmalar gördükce de haniii benim kocammm diyorum (((
Hepiniz calısmalara basladınız, ben dahaa kocayı bulucam da calısmalara baslicam da catladı patladı derken adet zamanım gelecek üc bes denemeyle ben simdiden aralıga kaldım galiba kocam beysizlikten

Deme öyle demeee nerde kocan

Senı değiştircem bak sende gör
Hadi bakalım görelim bebişim
Ayyy Allah sabır versin sana kuzumm delirmelikk
Şaka bir yana kendini hiç kimse için üzüp strese sokma, kendini ezdirme kimseye, senden değerli bir kişi bile yok unutmaa

Hadi bakalım görelim bebişim

Ayyy Allah sabır versin sana kuzumm delirmelikk
Şaka bir yana kendini hiç kimse için üzüp strese sokma, kendini ezdirme kimseye, senden değerli bir kişi bile yok unutmaa
Ay onu işte evlendikten aylar sonra öğrendim çok çektirdiler bana hep sustum içime attım bişey diyemedim hep Allah’a havale ettim eşim de tam anne kuzusu olunca çok da bişey diyemiyorsun ama artık devran döndü yeni yeni onlar çekmeye başladılar ben oturdum izliyorum şimdi rahatlamaya başladım çok şükür Allah’ıma

Deme öyle demeee nerde kocan

İs sebebiyle sehirdısında ve hemen hemen 15 gün var gelmesine, geldikten sonra bata kalan süre de 10 gün falann
Böyle pis durumlar icin acil durum spermi bulundurabilmeliyizz bence, kacan bi gün icin bi ay beklenmemeli alooo bilim adamlarıı mııı yetisin lütfeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…