- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.381
Olmaz mı ya bak bugünden başladım bile ovü testineAdet bitimi ben de yeni bir heyecan başlar sende de öyle oluyor muinşallah kasım ayı hepimizin ayı olur kuzum çok dua edicem
Çokça amiiinOlmaz mı ya bak bugünden başladım bile ovü testineyeni maraton başlasınnn ve bu ay hepimize bebiş getirsin inşallahhh
Huuuu hazırlanın gidiyoruz gidiyoruz analar grubunaÇokça amiiin
Allahım inşallah bunu görmek bile mutlu ediyor beni inşallah kuzucumHuuuu hazırlanın gidiyoruz gidiyoruz analar grubuna
tabi bak temmuz grubu yengeç burcuAllahım inşallah bunu görmek bile mutlu ediyor beni inşallah kuzucum
Anlarız birbirimizin dilinden bizBende fenayım yalan yok bacım
Yengeç burcu kimi tanıdıysam çok iyi oluyorlar sen de öylesin kuzuuumtabi bak temmuz grubu yengeç burcukendi burcumdan olucak Allahım nasip ederse mininnak zumruduanka24 olucak oda
Gidiyoruz işte gidiyoruz gidiyoruzHuuuu hazırlanın gidiyoruz gidiyoruz analar grubuna
Aynen bizi başkası paklamazAnlarız birbirimizin dilinden biz
Evett bende yengeçim kendimden bir tane hayal etmeye çalıştım edemedimYengeç burcu kimi tanıdıysam çok iyi oluyorlar sen de öylesin kuzuuuminşallah bebişlerimizde küçük bir yengeç olur mesela ben koç burcuyum no no ben çektirdim ama küçük bir koçla herhalde baş edemem
Tabi hep burda duracak halimiz yok yaGidiyoruz işte gidiyoruz gidiyoruz
Ay bende erkekse yay, kızsa oğlak olsun istemiştim. Benimki de yengeç olacak vallaEvett bende yengeçim kendimden bir tane hayal etmeye çalıştım edemedimo ağlar bende ağlarım
İsteğe göre olsa keşke kuzumAy bende erkekse yay, kızsa oğlak olsun istemiştim. Benimki de yengeç olacak valla
Ay olsun da isterse camış burcu olsun kuzummAy bende erkekse yay, kızsa oğlak olsun istemiştim. Benimki de yengeç olacak valla
Kız bu sizin analar grubunu ben bulamadım bakacaktım ni var ni yok diyeAy bende erkekse yay, kızsa oğlak olsun istemiştim. Benimki de yengeç olacak valla
Aha yeni bi burçAy olsun da isterse camış burcu olsun kuzumm
Evet balıklar ve yengeçler çok duygusal oluyorlarEvett bende yengeçim kendimden bir tane hayal etmeye çalıştım edemedimo ağlar bende ağlarım
Hep birlikte ağlarız bizde bakalım oluşumlarda ağlamaya da razıyım be.Evet balıklar ve yengeçler çok duygusal oluyorlar