- 9 Ağustos 2023
- 1.186
- 651
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.401
Ay evet kuzum bende bendeHep birlikte ağlarız bizde bakalım oluşumlarda ağlamaya da razıyım be.
Bizim analar grubu Allah'a emanet kuzum. Yok şöyle senin gibi bir yöneticisi boşta grupKız bu sizin analar grubunu ben bulamadım bakacaktım ni var ni yok diye
Olabilir kuzum bekleyin bekleyin alıcaz bi grup.Bizim analar grubu Allah'a emanet kuzum. Yok şöyle senin gibi bir yöneticisi boşta grupbende burda takılıyorum. Bir de millet yeni yeni öğreniyor daha o yüzden herhalde
Ay olsun da isterse camış burcu olsun kuzumm
Anne Grupları - 2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı baksana pek bir öksüzOlabilir kuzum bekleyin bekleyin alıcaz bi grup.atsana bakayım bu gruba
Oluyosa yapalım hemen bebişimmYengece sizin bebeler de girse de şu gruba birlikte girsek ya oluyor mu öyle
Buraya biraz biz lazım benceAnne Grupları - 2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı baksana pek bir öksüz
Bu ay çok doğru yoldasın kuzum. Piki de göreceğiz sende kıpkırmızı. Sende bir gorunce heh olmuş diyeceksin. Sonra da bebiş gelecekOluyosa yapalım hemen bebişimm
Kimin topiği bu ben anlayamadımAnne Grupları - 2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı baksana pek bir öksüz
Kimsenin değil ya bebişim sanırım otomatik açılıyor. Sonra biri sahipleniyor grubuKimin topiği bu ben anlayamadım
Anammmm yitim kalmış hepsiKimsenin değil ya bebişim sanırım otomatik açılıyor. Sonra biri sahipleniyor grubu
Evet kuzum o piki gördüğüm anda bir rahatlicam ki anlatamam sanaBu ay çok doğru yoldasın kuzum. Piki de göreceğiz sende kıpkırmızı. Sende bir gorunce heh olmuş diyeceksin. Sonra da bebiş gelecek
Enerjisi daha hiç oluşamamış bileEnerjisi sönmüş resmen
Ama tanışın değişler aşkım bizim kadar ondan benceEnerjisi daha hiç oluşamamış bile
Resmen ruhum çekildi sıkıldım okurkenEnerjisi daha hiç oluşamamış bile
Yok öyle değil bence enerji burda var. Burda da kimseyi tanımıyordum. 21 Eylül'de demişim ki hadi beni de ekleyelim sende demişsin ki hadiAma tanışın değişler aşkım bizim kadar ondan bence
Evet evet ben de geçen ay geldim geldiğimden beri bağlandım çıkamıyorumYok öyle değil bence enerji burda var. Burda da kimseyi tanımıyordum. 21 Eylül'de demişim ki hadi beni de ekleyelim sende demişsin ki hadidirekt aşırı sıcakti grup. İlk geldiğim gün aşırı gülmüştük mesela pek güzel bir gündü