- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.421
Oyyyy her an aklında yine gülüyoruz hep gülelim bizYok öyle değil bence enerji burda var. Burda da kimseyi tanımıyordum. 21 Eylül'de demişim ki hadi beni de ekleyelim sende demişsin ki hadidirekt aşırı sıcakti grup. İlk geldiğim gün aşırı gülmüştük mesela pek güzel bir gündü
Kız sen bir aydırmı buradasın ben seni 40 yıldır hayatımda gibi hissediyorumEvet evet ben de geçen ay geldim geldiğimden beri bağlandım çıkamıyorum
Ahahahh evettt 1 ay falan oldu aslında çömezim ben daha burda bakma çaktırmıyorumKız sen bir aydırmı buradasın ben seni 40 yıldır hayatımda gibi hissediyorum
Hemen çömezlik yapmak lazım sanaAhahahh evettt 1 ay falan oldu aslında çömezim ben daha burda bakma çaktırmıyorum
Ohoooo sen o hakkı kaybettin başta yapacaktın bebişimmHemen çömezlik yapmak lazım sanacahılllll
Bu grup sana 2. Ayında uğurlu gelmiş bana da 2. Ayımda uğur getirsin inşallahh
Ay be bileyim kaçırmışımOhoooo sen o hakkı kaybettin başta yapacaktın bebişimm
İnsallah biz de görelim artık11 12 kasima kadar bekleyecegim adet gelmezse eger bekleyebildigim kadar bekleyecegim acikcasi. Sabredelim o zamana kadar bakalim insallah birbirimize cift cizgileri haber verecegimiz gunler gelsin.
Kuzum sen hangi ülkedesin eşin mi yabancıydı napıyosunuz orda ben oraları kaçırmışımİşte bi bilsem bende anlamıyorum ki dillerinden
İnşallah balkusumBu grup sana 2. Ayında uğurlu gelmiş bana da 2. Ayımda uğur getirsin inşallahh
Ayy çok teşekkür ederim elin kolun dert görmesin bebeğim
Kuzum biz bulgaristanlıyız Danimarka’da yaşıyoruzKuzum sen hangi ülkedesin eşin mi yabancıydı napıyosunuz orda ben oraları kaçırmışım
Ben okumadım bile karşıma çıkan ilk 2 mesajdan sonraResmen ruhum çekildi sıkıldım okurken
Viiii yatıya kaldı heleki yımırtlamada kov koz kovvvvv hemenSen ne diyorsan altına imzamı atıyorum bebişimGidelim de ortalık şenlensin kııız
Kuzucum misafir vardı ye postaladım
Biri yatıya kaldı hayallerim sularda
Okuma boşverBen okumadım bile karşıma çıkan ilk 2 mesajdan sonra