- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.341
Vallahi ben Buse normalde de çok korkan bu insanım yaAllah korusun saklasın.
Yaaa çok sevindimUmarım cevap seni mutlu eder
Kim bilir ne dertleri var yazık. Sen çıkarma kafanı dışarıBen iyim kuzum bi anda biletler kırıldı evde ses kesildi çocuk kapının önünden eşyaları toplayıp gitii sanırım
Ayın 17 sine kadar yumurtlamam olur kuzum bugün korkudan olmayan yumurtam bile çatlamıştırKim bilir ne dertleri var yazık. Sen çıkarma kafanı dışarıiçerde dur uslu uslu, stres olma. Ayın 10u gibi mi yumurtlayacaktın kuzucum? Ben haftaya Çarşamba Perşembe test yapıcam sanırım
Aynen aynen kesinAyın 17 sine kadar yumurtlamam olur kuzum bugün korkudan olmayan yumurtam bile çatlamıştır
İyi bari inşallah devamı gelmez sen neden yalnızsın canım eşin nerdeTamam balım şuan ses kesildi çocuk eşyaları topladı kapının önünden sanırım gitti ama evdeki diğer ses birşey kırılma gibi olunca birden kesildi çocukta gitti
Aynen ya vallaha yakınımda biti yok diye çok üzüldüm bugünAynen aynen kesinuzaktasın koşup gelmek de zor. Dikkat et kuşum
Evet kuzum öyle diyorlarBenm sadece rahim filminden sonra 2 saat filan ara ara kanamam oldu sonra olmadı yarın tekrardan doktora gidicem bakalım doktorum ne Dicek peki rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş doğru mu ?
Ay çok şükür kuzumBen iyim kuzum bi anda biletler kırıldı evde ses kesildi çocuk kapının önünden eşyaları toplayıp gitii sanırım
Ayy bilirim bilirimm bazen bende of ne çabuk büyüdün diyorum küçüklük fotolatına bakıyorum hepAynen 6 bitti 7'nin içinde. Böyle bebekliğini hatırlayınca özlüyorum. Şapşik.
Yaa çokmuş daYa bende labo almıştım daha 40 tane var
İşte kuzum o 10 da çıkıyo iştenİyi bari inşallah devamı gelmez sen neden yalnızsın canım eşin nerde
evet kuzum benim de bariz ağrı var ilk kez oluyo ben de, omega ben de kullanıyorumAy kuzum sen beni anlatmışsın benimde sol yumurtalığımda adetin som günü başladı bir iki gün sürdü hatta ben üzüldüm sol tüp kapalı sol yumurtam mı büyüyor diyeama bariz ağrım vardı ilk defa öyle oldum ilaç olarakta İnofolic ve omega kullandım
Olsun olsun biz varız bak manevi destek. O kadar da yalnız değilsin merak etmeAynen ya vallaha yakınımda biti yok diye çok üzüldüm bugün
Kuzum çıkma hiç ne olur ne olmaz kapı deliğinden bile bakma valla. Eşin ne zaman gelecekKız dilde bilmiyorum polisi arasam
Ben bu ay büyük hissediyorum merve kuzumevet kuzum benim de bariz ağrı var ilk kez oluyo ben de, omega ben de kullanıyorumsırf meraktan ovü testi bile yaptım
İyiki varsınız vallahi içim rahatladıOlsun olsun biz varız bak manevi destek. O kadar da yalnız değilsin merak etmemasanın altına saklan, yatağın içine gir gibi güzel hayat kurtaran önerilerde bulunuyoruz
Daha çok var kuzum saat 5 şuan saat 10 çıkıyoKuzum çıkma hiç ne olur ne olmaz kapı deliğinden bile bakma valla. Eşin ne zaman gelecek
Senin o ağzın bal yesin baallllBen bu ay büyük hissediyorum merve kuzumsilik çizgi bak sıfır çizgi değil. Test gibi test yapmışlar