- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.361
Ah kuzucum seni öyle iyi anlıyorum kiAynen ya vallaha yakınımda biti yok diye çok üzüldüm bugün
Yaaa gitmediler mi hala kuzum devam mıDaha çok var kuzum saat 5 şuan saat 10 çıkıyo
Bugün bitti mi kuzum adetinevet kuzum benim de bariz ağrı var ilk kez oluyo ben de, omega ben de kullanıyorumsırf meraktan ovü testi bile yaptım
Ya kıyamam ben sanaAh kuzucum seni öyle iyi anlıyorum kiben de türkiyede gurbetçiyim, eşim de ben de ikimizin de alakası olmayan bir yerde yaşıyoruz akrabayı geçtim arkadaşım bile yok ben hasta olunca karşı komşu teyze çorba falan yapıyo bazen öylduygulanıyorum ki ağlıyorum
Valla bışeyler oluyo bende bılmıyorum kuzumYaaa gitmediler mi hala kuzum devam mı
Evet kuzucum yıkandım bugünBugün bitti mi kuzum adetin
Çalışmalarrrrr başlasınnnnnEvet kuzucum yıkandım bugün
Yani kızçem ikimiz de gurbetçiyiz inşallah bebişlerimiz olur da yalnızlıktan kurtuluruzYa kıyamam ben sana
Ahahahhahah ilk gün değerlendirildiiiÇalışmalarrrrr başlasınnnnnsabahlar olmasınnnn
Ay dimi ben geç söyledim kaçarmı sizdenAhahahhahah ilk gün değerlendirildiiimission is completed
İnşallah aşkım inşallahYani kızçem ikimiz de gurbetçiyiz inşallah bebişlerimiz olur da yalnızlıktan kurtuluruz
Insallah canim benim pozitifi hepimiz goruruzKuzum bildiğim kadarıyla emzirmek tamamen korumuyor ama biraz zorlaştırıyor prolaktinden dolayısen yine de dene umudunu kaybetme inşallah olur
Aaa hiç kaçar mı bebeğimm aşk olsunAy dimi ben geç söyledim kaçarmı sizden
İnşallah inşallahhInsallah canim benim pozitifi hepimiz goruruz
Olabilir bebeğim geç yumurtlama geç döllenme ama çokta geç gibi gelmedi canım bana20 ekimde rahim filmi çekildi her hafta doktora gidiyorum yumurta takibi yapılıyor diye evde de kendim takip etmeye çalışıyorum ama hala pik göremedim doktorum da yumurtaların çok nazlı diyor bugün yaptığım test ise bu kadar koyu çıktı ne yapmam gerekiyor bilmiyorumyani normal mi ekimin 15nde adet oldum 19nda bitti 20snde rahim filmi çekildi ve ben bugün pik gördüm çok geç yumurtalama değil mi
Adet bitimi ben de yeni bir heyecan başlar sende de öyle oluyor muEvet kuzucum yıkandım bugün