💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen ya vallaha yakınımda biti yok diye çok üzüldüm bugün
Ah kuzucum seni öyle iyi anlıyorum ki 🥺 ben de türkiyede gurbetçiyim, eşim de ben de ikimizin de alakası olmayan bir yerde yaşıyoruz akrabayı geçtim arkadaşım bile yok 🥺 ben hasta olunca karşı komşu teyze çorba falan yapıyo bazen öylduygulanıyorum ki ağlıyorum 🥺

Ah kuzucum seni öyle iyi anlıyorum ki 🥺 ben de türkiyede gurbetçiyim, eşim de ben de ikimizin de alakası olmayan bir yerde yaşıyoruz akrabayı geçtim arkadaşım bile yok 🥺 ben hasta olunca karşı komşu teyze çorba falan yapıyo bazen öylduygulanıyorum ki ağlıyorum 🥺
Ya kıyamam ben sana ❤️

Henüz çok erken bebeğim ama döllendiyse burda beta 7'yle bile öğrenen var çok kötüysen git canım

20 ekimde rahim filmi çekildi her hafta doktora gidiyorum yumurta takibi yapılıyor diye evde de kendim takip etmeye çalışıyorum ama hala pik göremedim doktorum da yumurtaların çok nazlı diyor bugün yaptığım test ise bu kadar koyu çıktı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️ yani normal mi ekimin 15nde adet oldum 19nda bitti 20snde rahim filmi çekildi ve ben bugün pik gördüm çok geç yumurtalama değil mi
Olabilir bebeğim geç yumurtlama geç döllenme ama çokta geç gibi gelmedi canım bana

X