💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sakın açma kapıyı canım kötü birşeyse polisi arayabilsen iyi olur zorda kalırsan Google çeviri yap canım ama kapını açma
Tamam balım şuan ses kesildi çocuk eşyaları topladı kapının önünden sanırım gitti ama evdeki diğer ses birşey kırılma gibi olunca birden kesildi çocukta gitti

Merhaba kızlar ben henüz sayfada yeniyim. sat 8 Ekim bat 8 Kasım adet düzensizliğim var pikosum. Adetin birkaç gün sarkıyor sadece Erken gebelik testi birkaç kez yaptım ama negatif bugün de bir halsizlik var Ateş ,kasıklarda ufak ufak ağrı,baş dönmesi,hafif bir bulantı. Ellerim buz gibi ama Normalde kasık ağrılarım adet günümde başlar. Ama adetime de henüz var

Hele de polikistik overın varsa negatif diye üzülme canım çünkü daha 10 günün bile olabilir regliye ovülasyon testi yaptın mı

Canım Bu baya baya pik gibi yeterince koyu bence değerlendir sen bugünü ve yarını
20 ekimde rahim filmi çekildi her hafta doktora gidiyorum yumurta takibi yapılıyor diye evde de kendim takip etmeye çalışıyorum ama hala pik göremedim doktorum da yumurtaların çok nazlı diyor bugün yaptığım test ise bu kadar koyu çıktı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yani normal mi ekimin 15nde adet oldum 19nda bitti 20snde rahim filmi çekildi ve ben bugün pik gördüm çok geç yumurtalama değil mi

Hele de polikistik overın varsa negatif diye üzülme canım çünkü daha 10 günün bile olabilir regliye ovülasyon testi yaptın mı
Aslında yaptım ama galiba tam olarak değerlendiremedim hafif çizgiyi görünce birliktelik oldu galiba tam yumurta oluşmamıştı. Benim hatam yani ilk defa yapmıştım. Hastaneye gitsem kan versem belli olur mu sizce çünkü bayağı bir halsizlik var

Ay kuzum sen beni anlatmışsın benimde sol yumurtalığımda adetin som günü başladı bir iki gün sürdü hatta ben üzüldüm sol tüp kapalı sol yumurtam mı büyüyor diye ama bariz ağrım vardı ilk defa öyle oldum ilaç olarakta İnofolic ve omega kullandım

Belki rahim filmindeki ilaç yumurtlamanı geciktirmiştir canım ben de çektirdim mesela benim yumurtlamam da erken oldu hafif kanamam olduğu için değerlendiremedim

Arkadaşlar bu öğlen lekelenmem başladı. Adete 2 gün var daha. Bir gün erken olacağım sanırım. Her an elenmek üzereyim.

Belki rahim filmindeki ilaç yumurtlamanı geciktirmiştir canım ben de çektirdim mesela benim yumurtlamam da erken oldu hafif kanamam olduğu için değerlendiremedim
Benm sadece rahim filminden sonra 2 saat filan ara ara kanamam oldu sonra olmadı yarın tekrardan doktora gidicem bakalım doktorum ne Dicek peki rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş doğru mu ?

Benm sadece rahim filminden sonra 2 saat filan ara ara kanamam oldu sonra olmadı yarın tekrardan doktora gidicem bakalım doktorum ne Dicek peki rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksekmiş doğru mu ?
Umarım cevap seni mutlu eder

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-12-17-51-589_com.instagram.android.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…