💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım muhtemelen yaşadığın çatlamadan dolayı lekelenme, yumurta çatladıktan sonra, bazı arkadaşlarımızda da olmuştu. Korkulacak bir şey değil yani

O zaman yeni mi catlamis oluyor canim
Iste onu bilemiyorum ben ovulasyon testide yapmadim ama yumurta catlarken ostrojen aniden dusermis progesteron artarmis o da hafif kanama yaparmis. Benim mesela bir keresinde kanama adetin 1. Gununden itibaren 16. Gun geldi bir keresinde 11. Gun geldi. 2 3 gun kanama oluyor 14 sonra falan adet oluyorum.

Ayni beni anlattin cocuk zor rahatliga alistim diye dolaniyodum etrafta. Cocuk dusundugumden de kimsenin haberi yok ama test sonucunda kendi bilincaltimla tanistim meger ne kadar cok istiyormusum da farkina varmamisim.

Kızlar ya bi şey sorcam bugün reglimin son günü ama sabahtan beri sağ yumurtalığımda hafif sızı ve sancı hissediyorum, bu ay klomen kullanıyorum biliyosunuz acaba yan etki falan olabilir mi ? Daha önce hiç bu dönem böyle ağrılarım olmazdı yumurtlamadan sonra başlardı anlayamadım nedenini

Ay ben çok korkuyorum karşı komşu kavga ediyorlar çok kötü bütün kurup döktüler eşyalar bizim kapıya dayandı evdedir yalnızım
Ay kuzucum kilitle kapını ışıklarını da kapat açma kimseye kendi hallerinde naparlarsa yapsınlar bi şey olmaz korkma Allah ın izniyle

Ayni beni anlattin cocuk zor rahatliga alistim diye dolaniyodum etrafta. Cocuk dusundugumden de kimsenin haberi yok ama test sonucunda kendi bilincaltimla tanistim meger ne kadar cok istiyormusum da farkina varmamisim.
Yaaa olmama ihtimaliyle yüzleşmek zor işte Allah kimseye yaşatmasın annem kayınvalidem ablalarım görümcem ilk evlendikleri gibi hamile kalmış şimdi nasıl anlatayım ben bunlara beni nasıl anlasın bunlar

Kuzum biliyorsun regliyken eski yumurtalık gider yenisinin hazırlanma süreci başlar bu yüzden sağ yumurtalığında belkide ondan bir kıpırdanman vardır. Hemen kötüye yorma. Birde biyer de okumuştum sağ yumurtalıktan erkek olma ihtimali daha fazla diye belki oğluşun gelmeye çalışıyordur

Yaa inşallah kuzucumm ama benim sol yumurtalığımda hiç ağrı olmaz hep sağda olur neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…