- 9 Ağustos 2023
- 1.186
- 651
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.241
Ay kuzum bir de hiç belirtim yok ya hani bi göğsüm acısın bazen hafif kasık ağrım oluyor o adet döneminde de oluyor afedersin akıntım da yokBen sürekli içiriyorum zararı olmaz inşallah
Ay çok şükür kuzum miden de geçer inşallah bir an önce
Sabah ilk idrarla yap kuzum o zaman
Amin tatlisim yarin 10.gun korkuyrum 12.gun yapmayi dusunuyorum sanki kafam daha rahatlar hani daha yakin bir tarih ya ondan vallahi elim ayagim sogudu yaİnşallah kuzum Allah dualarını kabul eder. Yarın mi yapacaksin testi ne zaman?
Ah biz senle aynıyız kuzum bugün benim 10. Gün yarın 11. Günüm test yapmak istiyorum bir yandan korkuyorum heyecanlanıyorumAmin tatlisim yarin 10.gun korkuyrum 12.gun yapmayi dusunuyorum sanki kafam daha rahatlar hani daha yakin bir tarih ya ondan vallahi elim ayagim sogudu yagecen aylar hic test yapmadim reglimi beklerdim olmazsam test yapardim ama smdi buay yumiyi gordum geri sayim yaptim ya dahda bir tuhaf hissediyrum ya cikmazsa falan diye ne yapcagimi bende bilmiyrum
İcini ferah tuttttAmin tatlisim yarin 10.gun korkuyrum 12.gun yapmayi dusunuyorum sanki kafam daha rahatlar hani daha yakin bir tarih ya ondan vallahi elim ayagim sogudu yagecen aylar hic test yapmadim reglimi beklerdim olmazsam test yapardim ama smdi buay yumiyi gordum geri sayim yaptim ya dahda bir tuhaf hissediyrum ya cikmazsa falan diye ne yapcagimi bende bilmiyrum
Evet kuzumm biliyorum inşallah senin gibi bende o mutluluğu yaşarımSende iyi ki varsın kuzum. Bu ay ne kadar umutsuzdum bir de biliyorsun kendimi nasıl suçladim durdum. Sen elinden geleni yaptın mı bu ay mesela yaptın, hala yapıyor musun, evet. Gerisi kısmetimize kalmisinşallah senin kismetinde de bu ay vardır
Evet canim benm aramizda 1guncuk var okuyrum senidr bende cok korkuyrum bugun yaptin mi test belirti birseyler hisseidyrmusun ?Ah biz senle aynıyız kuzum bugün benim 10. Gün yarın 11. Günüm test yapmak istiyorum bir yandan korkuyorum heyecanlanıyorum
Korkum heyecanimi bastiryr kuzum ya iste bende bu yuzden belkide 12.gun yapcam diye kodladim sanirim kendimiİcini ferah tuttttyarın falan yap istersen bayağı da almışsın zaten. Negatif görürsen de üzülme ben net çizgiyi regle 2 gün kala gördüm. 12. Gün. Bazıları regl zamanı görüyor. Geçen turna 5 gün önceden gördü mesela. Herkesin farklı farklı. Adet gelmeden belli olmuyor canım
Yaa maşallah kaç yaşındaa 6 mıAmin hayırlısıyla hepsimize canım. Sorma benim de bir şeyden haberim yoktu hiç ilkinde. O ne bu ne diye diye öğrenirken okula başladı ya şimdi.
Hahaha evet birbirimize güzel örneklerizŞekil a ben gibi
Kuzum hiç bir belirtim yok dünden beri rahatsızım mide bulantım çok var başım ağrıyordu o geçti bulantım devam ediyor ama belirtiye yormuyorum çünkü hemen mide bulantısı yapmıyormuş öyle okudum. Onum dışında göğsümde kasıklarımda asla belirtim yok geçen hafta baya bir bel ağrım oldu bu kadarEvet canim benm aramizda 1guncuk var okuyrum senidr bende cok korkuyrum bugun yaptin mi test belirti birseyler hisseidyrmusun ?
Korkum heyecanimi bastiryr kuzum ya iste bende bu yuzden belkide 12.gun yapcam diye kodladim sanirim kendimievet bazilari erken gormus iste kendimide bilmedigimden uzmek istemiyrum bakalim hayrlisiyla atlatrim pazar gunu ne cikarsa bahtimiza sagol can hep destekcimsin
Ay çok şükürGayet iyi artmış bence kuzum maşallah
İnşallah kuzum havalar biraz değişik üşüttüm büyük ihtimal
Bebeğim hiç belli olmaz belirtiler herkes de farklı oluyor kiminde çok erken başlarken kimisinde hiç olmuyorAy kuzum bir de hiç belirtim yok ya hani bi göğsüm acısın bazen hafif kasık ağrım oluyor o adet döneminde de oluyor afedersin akıntım da yokbir tek mide bulantım var o hamileliğin 6. Haftasından sonra kendini gösterir diyorlar o yüzden üşüttüm kesin diyorum. Geçen hafta yumurtlama haftamdı aşırı derece bel ağrım oldu bu kadar
4-5 güne kesen de görünür canım inşallahAy çok şükür
Tatlisim benm yumurtladigimdan beri var bir snrlilik hali belimde agri okdar sancim olduki bu ay bicak sapnamasi nefes alamadim dun bir kasigima sanki igneliyr nefesim kesildi ayagimin altina yastik koydum belimin orta yerinde yanma ara ara gelip giden gogus sizlamasi kulak cinlamalari ama kasikta bir siskinlik asagia dogru ayakkbimi baglarken bile nefes aliyrum acimasin diye arada bir kasikta pit pit birseyler yani belirtelere bakarsam ben 9 ay sonra dogurucamKuzum hiç bir belirtim yok dünden beri rahatsızım mide bulantım çok var başım ağrıyordu o geçti bulantım devam ediyor ama belirtiye yormuyorum çünkü hemen mide bulantısı yapmıyormuş öyle okudum. Onum dışında göğsümde kasıklarımda asla belirtim yok geçen hafta baya bir bel ağrım oldu bu kadarsende durumlar nasıl bir belirti var mı
Ohhhh çok şükür, gelecek olursa geliyor işte …Evet kuzum bebiş varşunu diyeyim bende 2 gün değerlendirme yaptım geçen ay. Pik ve 1 önceki gun sonra kocam şehir dışına gitti. Amaaaann olduğu kadar artık dedim çatlama günü bişi olmadı çünkü. Gebe kaldım valla
Aynen 6 bitti 7'nin içinde. Böyle bebekliğini hatırlayınca özlüyorum. Şapşik.Yaa maşallah kaç yaşındaa 6 mı
Aynen hiç korumuyor yalan oAhaha geçen muhabbeti geçti kayınvalidem de buna söyleniyordu. Güya süt korurmus derdi eskiler, ikinci çocuk böyle oldu bizim diyordu
Çok şükür kuzum bak ne güzel anlatmissinAy çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinpek iyi geldi. Bende 3 aydan fazladır zaten folik asit içiyorum, gebe kalmadan önce eşime de icirdim folik asit yine. Söyledim markasını da doktorun da çok iyi bildiği bir markaymis iyi yapmışsıniz dedi bana da eşime de
Bu ilkten kötüyü söyleme doktorlarda çok var malesef. Rutin gittiğim doktor da elini çabuk tut demişti ve çok olumsuz konuşmuştu gebelik için yasimda 35 e dayandigindan. Hiç dediği gibi olmadı önce bir taktım da dediklerini, hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yapalım dediğim ay hamile kaldım
Darısı sana olsun kuzum o yüzdenOhhhh çok şükür, gelecek olursa geliyor işte …
Amin kuzummmBebeğim hiç belli olmaz belirtiler herkes de farklı oluyor kiminde çok erken başlarken kimisinde hiç olmuyor
Ama dediğin gibi üşütmüş de olabilirsin kendine dikkat et sıcak tut ılık şeyler iç canım, hayrlısı olsun hakkımızda
Valla bu eskilerdeki isteğin yarısi bizde olsa yeter diyorum bazen. Annem de kardeşime öyle hamile kalmış. Beni de sütten kesmek zorunda kalmış garibim çok dert ederdi kendine hiç anne sutu veremedim sana diyeAynen hiç korumuyor yalan oablam 6 aylıkken annem bana hamile kalmış ben de kaza kurşunu yani