💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben sürekli içiriyorum zararı olmaz inşallah
Ay çok şükür kuzum miden de geçer inşallah bir an önce
Sabah ilk idrarla yap kuzum o zaman
Ay kuzum bir de hiç belirtim yok ya hani bi göğsüm acısın bazen hafif kasık ağrım oluyor o adet döneminde de oluyor afedersin akıntım da yok bir tek mide bulantım var o hamileliğin 6. Haftasından sonra kendini gösterir diyorlar o yüzden üşüttüm kesin diyorum. Geçen hafta yumurtlama haftamdı aşırı derece bel ağrım oldu bu kadar

İnşallah kuzum Allah dualarını kabul eder. Yarın mi yapacaksin testi ne zaman?
Amin tatlisim yarin 10.gun korkuyrum 12.gun yapmayi dusunuyorum sanki kafam daha rahatlar hani daha yakin bir tarih ya ondan vallahi elim ayagim sogudu ya gecen aylar hic test yapmadim reglimi beklerdim olmazsam test yapardim ama smdi buay yumiyi gordum geri sayim yaptim ya dahda bir tuhaf hissediyrum ya cikmazsa falan diye ne yapcagimi bende bilmiyrum

Ah biz senle aynıyız kuzum bugün benim 10. Gün yarın 11. Günüm test yapmak istiyorum bir yandan korkuyorum heyecanlanıyorum

İcini ferah tutttt yarın falan yap istersen bayağı da almışsın zaten. Negatif görürsen de üzülme ben net çizgiyi regle 2 gün kala gördüm. 12. Gün. Bazıları regl zamanı görüyor. Geçen turna 5 gün önceden gördü mesela. Herkesin farklı farklı. Adet gelmeden belli olmuyor canım

Evet kuzumm biliyorum inşallah senin gibi bende o mutluluğu yaşarım
Ve evet kuzucum kısmet bu işler hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Ah biz senle aynıyız kuzum bugün benim 10. Gün yarın 11. Günüm test yapmak istiyorum bir yandan korkuyorum heyecanlanıyorum
Evet canim benm aramizda 1guncuk var okuyrum senidr bende cok korkuyrum bugun yaptin mi test belirti birseyler hisseidyrmusun ?
Korkum heyecanimi bastiryr kuzum ya iste bende bu yuzden belkide 12.gun yapcam diye kodladim sanirim kendimi evet bazilari erken gormus iste kendimide bilmedigimden uzmek istemiyrum bakalim hayrlisiyla atlatrim pazar gunu ne cikarsa bahtimiza sagol can hep destekcimsin

Kuzum hiç bir belirtim yok dünden beri rahatsızım mide bulantım çok var başım ağrıyordu o geçti bulantım devam ediyor ama belirtiye yormuyorum çünkü hemen mide bulantısı yapmıyormuş öyle okudum. Onum dışında göğsümde kasıklarımda asla belirtim yok geçen hafta baya bir bel ağrım oldu bu kadar sende durumlar nasıl bir belirti var mı

İnşallah kuzum havalar biraz değişik üşüttüm büyük ihtimal
Bebeğim hiç belli olmaz belirtiler herkes de farklı oluyor kiminde çok erken başlarken kimisinde hiç olmuyor
Ama dediğin gibi üşütmüş de olabilirsin kendine dikkat et sıcak tut ılık şeyler iç canım, hayrlısı olsun hakkımızda

Tatlisim benm yumurtladigimdan beri var bir snrlilik hali belimde agri okdar sancim olduki bu ay bicak sapnamasi nefes alamadim dun bir kasigima sanki igneliyr nefesim kesildi ayagimin altina yastik koydum belimin orta yerinde yanma ara ara gelip giden gogus sizlamasi kulak cinlamalari ama kasikta bir siskinlik asagia dogru ayakkbimi baglarken bile nefes aliyrum acimasin diye arada bir kasikta pit pit birseyler yani belirtelere bakarsam ben 9 ay sonra dogurucam ama regli ile ayni olabilir diyrlar o yuzden yoramiyrum sen test yaptnmi can insallh bu agrilar birlikte mucizelere gebeyizdir

Ohhhh çok şükür, gelecek olursa geliyor işte …

Ahaha geçen muhabbeti geçti kayınvalidem de buna söyleniyordu. Güya süt korurmus derdi eskiler, ikinci çocuk böyle oldu bizim diyordu
Aynen hiç korumuyor yalan o ablam 6 aylıkken annem bana hamile kalmış ben de kaza kurşunu yani

Çok şükür kuzum bak ne güzel anlatmissinkafaya takmayınca akışına bırakınca ne güzel rabbimde ol deyince oluvermiş.bende 36 yaşındayım 3. İçin ancak bu zamanda karar verebildik.17 yaşında özel bir kizim 9 yaşında yine bicirik bi kizim var teyzesi yani bu ucuncuyude biraz geç karar verdik tabi rabbim verirse vermezsede önce olmayanlara tattirsin sonra gerisi benim için takdir i ilahi elimizden geleni yapıyoruz bakalım eşimde bende kızlarımda çok istiyoruz

Aynen hiç korumuyor yalan o ablam 6 aylıkken annem bana hamile kalmış ben de kaza kurşunu yani
Valla bu eskilerdeki isteğin yarısi bizde olsa yeter diyorum bazen. Annem de kardeşime öyle hamile kalmış. Beni de sütten kesmek zorunda kalmış garibim çok dert ederdi kendine hiç anne sutu veremedim sana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…