💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Baktı kuzum hemde karnimdan kesem göründü hatta cuma akşam ben nobetçiyim yine akşam 8-9 gibi gel kesene bir daha bakalım dedi. Bir daha gideceğim.
Klinikten vazgeçtim hem çok uzak hemde aşırı pahalı. Hastanede takip ettirecegim kuzum gebeliği de sağlıklı ilerlerse inşallah dün korktum mesela 15-20 dakikada hastanedeydik. Bu çok önemliymiş mesela.
Canım normal merak etme, benimde 6. Haftanın sonuna kadar sancılarım oldu, tamam bi sey olacak belli dedigim anlar oldu, cok sükür 7 den sonra geçti ama simdide bulantılar basladı cok fena hem de o yüzden hic korkma, sen allaha emanet et, hakkımızda ne olacaksa olacak 🙏🏻

Bizim çatlama da aynı gündü. Yumurtlamanın 14.günü adet olduk. Erken yumurtladın sanırım. Ben de geç yumurtladım, gecikmenin 4.günü adet oldum. Normalde ben 27 günde bir adet olurdum. 😂
Aa evet doğru canım. Şimdi baktım da 13. Gün yumurtlama olmuş benim. Yumurtlamadan sonra da 14. Gün adet oldum aslında standartlara uyuyor ama normalde 27. Gün adet olmadığımdan sanki bana çok erken adet olmuşum gibi geldi 🤦🏽‍♀️😂🤣

Bende boyle hayal ediyorum ama tekrar hamile kalamadim canim ya emziriyorum diyemi anlamadim ama emzirrkende hamile kalanlar var yani her ay bi heyecan bekliyorum bakalim 😊
Kuzum bildiğim kadarıyla emzirmek tamamen korumuyor ama biraz zorlaştırıyor prolaktinden dolayı ☺️ sen yine de dene umudunu kaybetme inşallah olur 😍

Anammmmm kuşum sen hamile misinnnnnnnn Allahım çok şükür 🙏 😍 çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallahhhhhh . Benimki maalesef 1 hafta yok. Umudum 2 gün öncede 🤣
Evet kuzum bebiş var 🥰🙏🙏 şunu diyeyim bende 2 gün değerlendirme yaptım geçen ay. Pik ve 1 önceki gun sonra kocam şehir dışına gitti. Amaaaann olduğu kadar artık dedim çatlama günü bişi olmadı çünkü. Gebe kaldım valla 😅😅😅

Canım sanırım idrar dağıldı. Sabah uyandığım gibi bakıyordum tam test yapacaktım bir tane daha işte uykuluklu tam anlayamadım herhalde. Diğerlerinde çıkmadı hiç. Kuruma çizgisi renksiz olur düz çizgi. Bir de gölge vs çıkabiliyor testin kendi boyası buharlaşma yaparsa. Yanlış pozitif sonuçlar olabiliyor. Bir de idrar dağılınca da oluyor öyle. Teşekkür ederim biliyorum kuruma çizgisini canım.
İyi hayırlısı olsun hakkında

Canım normal merak etme, benimde 6. Haftanın sonuna kadar sancılarım oldu, tamam bi sey olacak belli dedigim anlar oldu, cok sükür 7 den sonra geçti ama simdide bulantılar basladı cok fena hem de o yüzden hic korkma, sen allaha emanet et, hakkımızda ne olacaksa olacak 🙏🏻
İnşallah kuzum benim. Dün ciddi korktum valla aşırı bir sanciydi. Çok şükür şuan rutin ara ara kendini yoklatan minik minik sancılar var geliyor geçiyor. Dünkü malesef öyle değildi. 15 dakika kadar süren ve iki büklüm kivrandiran cinstendi. Bebise bir şey mi oldu korkusu ile can acısı biraraya gelince bende koyuverdim kendimi 🥲🥲 şükür doktora gittikte rahatladim. 🥰🙏

Kıyamam ya gerçekten öyle. Kaçırırım diye de stres olunuyor. Bir de bazı günler koyulaşıp silikleşince kafa karışıklığı oluyor. Normalde bilmeyerek yapınca ne rahatlıkmış var ya. Ilkinde hiç gebelik testi yorumlamayı bile bilmezdim. Adetim gecikti diye bi sonradan dank etti. Test aldırdım. Baktım silik bir şey. Neyse görümceme sordum bu ne şimdi diye falan. Öyle öğrenmiştim. Şimdi ovulasyon yapınca ne kadar stresli olduğunu fark ettim. Evde de 10 tane gebelik testi. Ee test test derken stresten yetti gari. Hem keyifli hem stresli. :halay:
Yaa bende öyle ablam test yap bi dedi yaptım var mı dedi yok dedim baktı nasıl yok hamilesin işte dedi ben ne biliyim silik çizginin pozitif olduğunu 🤣🤣
Şimdi silik çizgilerin prosu olduk 🤣🤣
İnşallah nasip olsun tekrardan canım 🙏🏻❤️
Her seferinde bu ay testsiz ilerlicem diyorum ama test sipariş ederken buluyorum kendimi 🤣

Kuzum zaten yaşıyor spermler içerde. Gün aşırı da olsa vardır bence canlı sperm zaten hareket halindeler sürekli. Dışarı çıksa bile bayagisi tüpe dogru yol almış oluyor. İçini ferah tut kuzum yarını degerlendirirsin bu arada da testine bakarız yine 🥰🙏
Tamam bebeğimm çok rahatladı içim iyi ki varsınız yaa ❤️❤️🙏🏻

Kuzum ben de o yumurtlama haftamda bol bol keçiboynuzu özü yediriyorum 😂 başım geçti ama midem bulantım hala devam ediyor su içiyorum bol bol o yüzden bugün de yapmam kuzum bide heyecan yapıyorum ya cesaret edemiyorum 🙈🙈😂
Ben sürekli içiriyorum zararı olmaz inşallah 🤣🤣
Ay çok şükür kuzum miden de geçer inşallah bir an önce 🙏🏻
Sabah ilk idrarla yap kuzum o zaman ❤️

Ay cannnnnnn insallh cok amin 🐞🤰🏼🤲🏻 vallahi istanbulda testler geldi bir yagmur yagmaya basladi ustune ezan okunuyr ole dualar ettim ole dualar ettim hepimize 🤲🏻rabbim dualarimi kabul etsin mucizelerimize kavusalim.. yagmurda edilen dualar kabul olurmus her bir damlasi bereket insallh bizleride bereketlendrsin mucizlerimize kavusalim 🩵
İnşallah kuzum Allah dualarını kabul eder. Yarın mi yapacaksin testi ne zaman?

Tamam bebeğimm çok rahatladı içim iyi ki varsınız yaa ❤️❤️🙏🏻
Sende iyi ki varsın kuzum. Bu ay ne kadar umutsuzdum bir de biliyorsun kendimi nasıl suçladim durdum. Sen elinden geleni yaptın mı bu ay mesela yaptın, hala yapıyor musun, evet. Gerisi kısmetimize kalmis 🥰🙏 inşallah senin kismetinde de bu ay vardır 🥰

Yaa bende öyle ablam test yap bi dedi yaptım var mı dedi yok dedim baktı nasıl yok hamilesin işte dedi ben ne biliyim silik çizginin pozitif olduğunu 🤣🤣
Şimdi silik çizgilerin prosu olduk 🤣🤣
İnşallah nasip olsun tekrardan canım 🙏🏻❤️
Her seferinde bu ay testsiz ilerlicem diyorum ama test sipariş ederken buluyorum kendimi 🤣
Amin hayırlısıyla hepsimize canım. Sorma benim de bir şeyden haberim yoktu hiç ilkinde. O ne bu ne diye diye öğrenirken okula başladı ya şimdi.

X