💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok şükür kuzum bak ne güzel anlatmissin😊kafaya takmayınca akışına bırakınca ne güzel rabbimde ol deyince oluvermiş.bende 36 yaşındayım 3. İçin ancak bu zamanda karar verebildik.17 yaşında özel bir kizim 🤲9 yaşında yine bicirik bi kizim var teyzesi 🥰 yani bu ucuncuyude biraz geç karar verdik tabi rabbim verirse vermezsede önce olmayanlara tattirsin sonra gerisi benim için takdir i ilahi elimizden geleni yapıyoruz bakalım eşimde bende kızlarımda çok istiyoruz😊
Rabbim onlara uzun, sağlıklı ömürler versin insallah 🥰❤️ yeni kardeşlerine de bir an önce kavuştursun kuzum 🙏❤️

Valla bu eskilerdeki isteğin yarısi bizde olsa yeter diyorum bazen. Annem de kardeşime öyle hamile kalmış. Beni de sütten kesmek zorunda kalmış garibim çok dert ederdi kendine hiç anne sutu veremedim sana diye 🥲
Ablam da bana hep der ki benim sende süt hakkım var 🤣🤣 ne kolaymış eskiden çocuk yapmak diyorum bazen ...

Tatlisim benm yumurtladigimdan beri var bir snrlilik hali belimde agri okdar sancim olduki bu ay bicak sapnamasi nefes alamadim dun bir kasigima sanki igneliyr nefesim kesildi ayagimin altina yastik koydum belimin orta yerinde yanma ara ara gelip giden gogus sizlamasi kulak cinlamalari ama kasikta bir siskinlik asagia dogru ayakkbimi baglarken bile nefes aliyrum acimasin diye arada bir kasikta pit pit birseyler yani belirtelere bakarsam ben 9 ay sonra dogurucam 😅😂😅😂 ama regli ile ayni olabilir diyrlar o yuzden yoramiyrum sen test yaptnmi can insallh bu agrilar birlikte mucizelere gebeyizdir 🤰🏼🩵🤲🏻
Ay kuzum senin olabilir biliyor musun çünkü hep kasıkta doluluk acıma oluyor diyorlar yeni hamişimiz sacibelinde sacibelinde onun da belirtisi hep kasıkta doluluk hissiydi 😍 ay hadi inşallah pozitifleri görelim hep birlikte 😍🙏🏻 ben de daha yapmadım test heyecanlanıyorum 🙈

Kizlar bat 6 10 kasim arasi ben dayanamadim gittim test aldim daisy comfort erken gebelik. Kocaman bir tek cizgi. Biliyorum erken ama silikte olsa cikardi hayalet falan birseyler diye dusunuyorum olmadi galiba bunu soylemek icin erken ama yikilmis hissediyorum kendimi simdiden 😞

Kizlar 30u yumurtlama oldu 30-31 degerlendirdik dun annem geldigi icin pas gectik bu aksami degerlendiricem benim gibi tez canli çokmuş ben adete 6 gun kala baslarim test yapmaya😂

Ay kuzum senin olabilir biliyor musun çünkü hep kasıkta doluluk acıma oluyor diyorlar yeni hamişimiz sacibelinde sacibelinde onun da belirtisi hep kasıkta doluluk hissiydi 😍 ay hadi inşallah pozitifleri görelim hep birlikte 😍🙏🏻 ben de daha yapmadım test heyecanlanıyorum 🙈
Vallhi bilmiyrum cnm kendimi ümitlendrmek istemiyrum hani pskoljik sebepler insan hisseder diyrlar ama benm yasadigim sanci aci kasigimi tuta tuta gezdigimi biliyrum yataktan donerken bile zorlandim ve devamli farketmeden elimi kasigima goturyurm sanki tutumca acisi gecicek gibi devmli karnimi korumaya aliyrum biri vurmasin diye ole sanci cektim 😥 yumurtlamada bir sknti olsa catlamayi gormezdim sanirim bu kdar agri belime yumruk cakarcasina sert acilar insallh baska bir sebep degildrde ben bu sancilari mucizem icin cekiyrumdr rabbim ne eylerse guzel eeylesin muczilereimize kavusuruz insallh 🤰🏼🩵🤲🏻

Kizlar bat 6 10 kasim arasi ben dayanamadim gittim test aldim daisy comfort erken gebelik. Kocaman bir tek cizgi. Biliyorum erken ama silikte olsa cikardi hayalet falan birseyler diye dusunuyorum olmadi galiba bunu soylemek icin erken ama yikilmis hissediyorum kendimi simdiden 😞
Canim 6-10 kasim arasiysa sansin hala var demektir hemen umudunu kesme

Canim 6-10 kasim arasiysa sansin hala var demektir hemen umudunu kesme
Tesekkur ederim burada birbirimize destek veriyoruz ama terzinin kendi sokugu hesabi kendime faydam yok. Erken ama kendimi cok mu hazirladim illaki cikar diye bilmiyorum cok uzuldum teste bakip bakip agliyorum 1 saattir. Yapmadan once bile cikmazsa cikmaz diyodum demekki oyle dusunmemisim icten ice

Vallhi bilmiyrum cnm kendimi ümitlendrmek istemiyrum hani pskoljik sebepler insan hisseder diyrlar ama benm yasadigim sanci aci kasigimi tuta tuta gezdigimi biliyrum yataktan donerken bile zorlandim ve devamli farketmeden elimi kasigima goturyurm sanki tutumca acisi gecicek gibi devmli karnimi korumaya aliyrum biri vurmasin diye ole sanci cektim 😥 yumurtlamada bir sknti olsa catlamayi gormezdim sanirim bu kdar agri belime yumruk cakarcasina sert acilar insallh baska bir sebep degildrde ben bu sancilari mucizem icin cekiyrumdr rabbim ne eylerse guzel eeylesin muczilereimize kavusuruz insallh 🤰🏼🩵🤲🏻
Kuzummm inşallah bir kaç güne pozitifi görürsün rabbim hepimize göstersin 😍🙏🏻 senin baya belirtilerin var ay ben de sıfır belirti ama bu küçük mucizeye çok ihtiyacım var 🥰🙏🏻🙏🏻

Vee yumurtam çatladı 15. Gün artık geri sayıma başlayabilir miyim 🥹

Eklentiler

• IMG_3192.jpeg
    IMG_3192.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 28
Tesekkur ederim burada birbirimize destek veriyoruz ama terzinin kendi sokugu hesabi kendime faydam yok. Erken ama kendimi cok mu hazirladim illaki cikar diye bilmiyorum cok uzuldum teste bakip bakip agliyorum 1 saattir. Yapmadan once bile cikmazsa cikmaz diyodum demekki oyle dusunmemisim icten ice
Yaa kiyamam sana oyle dusunme hayirlisiyla elbet birgun o cift cizgiyi gorecegiz Allahtan umut kesilmez kuzum yumurtlama gununu biliyor musun

Kız dur daha durrr 😂😂 çıksa şaşırırdım sakin ol 🥰 bekle biraz çok zor ihtimal öyle günler önceden çıkması 🥰 8-10 Kasım da böyle olursa o zaman yıkılırsın hatta hep beraber yıkılırız

Yaa kiyamam sana oyle dusunme hayirlisiyla elbet birgun o cift cizgiyi gorecegiz Allahtan umut kesilmez kuzum yumurtlama gununu biliyor musun
Ekim 20 de yumurtlama kanamasi yasadim ama ne zaman catladi tam bilmiyorum acikcasi 1 gun arayla degerlendirdik hep o yuzden simdiye kadar olsaydi erken testte cikardi diye dusundum herseyin hayirli bir zamani var ama iste. Artik nerdeyse test yapmak icin degil adet gecikmesi karnimin buyumesini bekleyecegim galiba. Erken erken yapinca boyle oluyo. Insallah goruruz hepimizde sen beklemedemisin

Kız dur daha durrr 😂😂 çıksa şaşırırdım sakin ol 🥰 bekle biraz çok zor ihtimal öyle günler önceden çıkması 🥰 8-10 Kasım da böyle olursa o zaman yıkılırsın hatta hep beraber yıkılırız
Zaten su yazdiklarimi baskasi yazsa delimisin sen noluyoruz hemen derdim ama kendime gelince mantigim calismiyor sanirim bu kadar ağlak bir insan degildim ben. Birde 20sinde yumurtlama kanamasi yasayinca olsa cikar diye dusundum

Ekim 20 de yumurtlama kanamasi yasadim ama ne zaman catladi tam bilmiyorum acikcasi 1 gun arayla degerlendirdik hep o yuzden simdiye kadar olsaydi erken testte cikardi diye dusundum herseyin hayirli bir zamani var ama iste. Artik nerdeyse test yapmak icin degil adet gecikmesi karnimin buyumesini bekleyecegim galiba. Erken erken yapinca boyle oluyo. Insallah goruruz hepimizde sen beklemedemisin
Canim bazen yumurtlama olsada catlama gecikmelide olabiliyormus bende beklemedeyim bakalim yumurtlamam yeni oldu

Zaten su yazdiklarimi baskasi yazsa delimisin sen noluyoruz hemen derdim ama kendime gelince mantigim calismiyor sanirim bu kadar ağlak bir insan degildim ben. Birde 20sinde yumurtlama kanamasi yasayinca olsa cikar diye dusundum
Ah sana kıyamam ben ama bende her negatif testte çok kötü oluyorum geçen ay üzüntüden hasta ettim kendimi bu ay 20 si regli tarihim 19una kadar test yapmam yasak söz verdim en azından umudum olsun 💕 üzme kendini canım kaç aydır deniyorsunuz

X