-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.201
İnşallah hemencik görürsün kuzucumAkşama bi test daha yapıcam kuzum bakalım ne zaman görücem pikii
Canım sanırım idrar dağıldı. Sabah uyandığım gibi bakıyordum tam test yapacaktım bir tane daha işte uykuluklu tam anlayamadım herhalde. Diğerlerinde çıkmadı hiç. Kuruma çizgisi renksiz olur düz çizgi. Bir de gölge vs çıkabiliyor testin kendi boyası buharlaşma yaparsa. Yanlış pozitif sonuçlar olabiliyor. Bir de idrar dağılınca da oluyor öyle. Teşekkür ederim biliyorum kuruma çizgisini canım.Sararmış testin fotoğrafi geç çektiğin için sonradan çıktı diye kuruma çizgisi
Gerçekten o kadar doğru ki canım benimde bu ay niyetim o yöndeydi ama testler kafamı çok karıştırdı bende panikleyince eziyete dönüştü resmennAynı durumu ben de yaşadım. Ovulasyon ile takip edince yok pikten öncesi yok sonrası ilişki yok çatlama oldu 2 gün ilişki derken akıntım bile kalmadıydı ayrıca çok kasık ağrısı yaşadım. En iyisi piki görünce 1 ilişki bir de çatlama görünce 1 ilişki. Yoksa insan yıpranıyor doğrusu. Diğer günler de olağan seyrinde. Adet bittiği gibi pik olasıya kadar yok bugün olur en iyisi yapalım yok şu gün derken böyle biraz isteksizce oluyor yorgunluktan. Bence çok abartmamak lazım, insan biraz soğuyor. Sürekli bi enerji sinerji, zırt pırt banyo vs. Bir daha denersek böyle yapmamayı düşünüyorum, nokta atışı falan olsun ya.
Bir dahakine onu alcam kuzumKuzum günaşırıya devam etseniz keşkevalla bende şaşırdım senin teste. Bende en iyi innovitayi yorumluyorum onu kullandigim için hep. Diğerleri özellikle kalem olanlari zor yorumluyorum
Ayy inşallahAminn kuzum benim.Canım kalp atışına daha var 5 hafta ile uyumlu dedi zaten bugün 4+6 dayım. Bir iki haftaya anca duyulur dedi doktor da.
Kıyamam ya gerçekten öyle. Kaçırırım diye de stres olunuyor. Bir de bazı günler koyulaşıp silikleşince kafa karışıklığı oluyor. Normalde bilmeyerek yapınca ne rahatlıkmış var ya. Ilkinde hiç gebelik testi yorumlamayı bile bilmezdim. Adetim gecikti diye bi sonradan dank etti. Test aldırdım. Baktım silik bir şey. Neyse görümceme sordum bu ne şimdi diye falan. Öyle öğrenmiştim. Şimdi ovulasyon yapınca ne kadar stresli olduğunu fark ettim. Evde de 10 tane gebelik testi. Ee test test derken stresten yetti gari. Hem keyifli hem stresli.Gerçekten o kadar doğru ki canım benimde bu ay niyetim o yöndeydi ama testler kafamı çok karıştırdı bende panikleyince eziyete dönüştü resmenn
Dikkat ediyorum aslında. Sabahları iştahım yok çok zorlamak istemiyorum kendimi bir iki saat sonra bir şeyler yiyorum ki çıkarmayayim yediğimi diye.Canım 3 aya kadar bu sancılar normal hiç telaş yapma ben diğer 2 yavrumda da aynı şekilde olmuştu 3 ay sonra şancı vs hiçbirşey kalmıyor.rabbime dua et beslenmene vs dikkat et ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter.ilk trimester dönemi çok normal olacak yani bunlar canim
Canım 3 aya kadar bu sancılar normal hiç telaş yapma ben diğer 2 yavrumda da aynı şekilde olmuştu 3 ay sonra şancı vs hiçbirşey kalmıyor.rabbime dua et beslenmene vs dikkat et ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter.ilk trimester dönemi çok normal olacak yani bunlar canim
İnşallaah kuzum yaaİnşallah hemencik görürsün kuzucum
Kuzum zaten yaşıyor spermler içerde. Gün aşırı da olsa vardır bence canlı sperm zaten hareket halindeler sürekli. Dışarı çıksa bile bayagisi tüpe dogru yol almış oluyor. İçini ferah tut kuzum yarını degerlendirirsin bu arada da testine bakarız yineBir dahakine onu alcam kuzum
Dün yapmıştık yarın akşam yapabiliriz ancak inşallah geç olmaz
Enee pek güzel pikmiş kuzum. Eşin ne zaman gelecek? Belki hemen çatlamaz da eşine yetişir canımSelam can kızlar ..nasılsınız ? bakamadım bir süre hamile arkadaşım varsa tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Kızlar adetin 12. Günü bugün baktım pik olmuş eşimde şehir dışında , ama 2 gün önce çalışmıştık:) ne dersiniz tutma ihtimali var mıdır ? Bu ayı kafadan silmiştim ben eşim olmayacağı için ama her ay 14/15. Gün yumurtlayan ben bu ay 12. Gün pik ..
Evet sabahları ilk aylar iştah sıfır oluyor sabah bulantisindan dolayı ama akşama kadar bulantı vs olmazsa iştahin çok artar artık.folik asit çok iyi yapmissin erken başlamakla genelde gebelik düşünmeden ilk 3 ay kesin öneriyorlar..doktorlarin ilk gebelikteki olumsuz dusunceleride malesef hep oluyor ve bunu bildirmekte zorunlu hissediyorlar kendini o duruma hiç takılma çok sükür ki kuzum görmüşsün ultrasonda keseyi ve ben inanıyorumki sağlıklı herşey yolunda kalp atisinida bir an önce duyarsın annesi az kalmis❤Dikkat ediyorum aslında. Sabahları iştahım yok çok zorlamak istemiyorum kendimi bir iki saat sonra bir şeyler yiyorum ki çıkarmayayim yediğimi diye.Allah'tan evden çalışıyorum da duzenimi kendime göre ayarlayabilir durumdayım. İstediğim zaman yiyip içiyorum. Hemen folik asit sordu doktor gebelikten çok önce başladığım için çok iyi yapmışsın dedi. Kullanmadığımi düşündu herhalde takipte olmadığım için henüz. Takibi de kalp duyduktan sonra başlatın dedi bir de bakalım. İlk zamanlar 4-5 gebelikten biri sonlanıyor malesef dedi. Yarın ve cumartesi tekrar gideceğiz bakalım kuzum inşallah sağlıkla yerleşmiştir bebiş
Ay çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinEvet sabahları ilk aylar iştah sıfır oluyor sabah bulantisindan dolayı ama akşama kadar bulantı vs olmazsa iştahin çok artar artık.folik asit çok iyi yapmissin erken başlamakla genelde gebelik düşünmeden ilk 3 ay kesin öneriyorlar..doktorlarin ilk gebelikteki olumsuz dusunceleride malesef hep oluyor ve bunu bildirmekte zorunlu hissediyorlar kendini o duruma hiç takılma çok sükür ki kuzum görmüşsün ultrasonda keseyi ve ben inanıyorumki sağlıklı herşey yolunda kalp atisinida bir an önce duyarsın annesi az kalmis❤
Ay benim uğurlu testim uguru sana da geçsin kuzum benim hadi bakalım çift çizgilerine inşallahTatlimlar evet meshur prodoctor testlerime kavustum yarin 10.gunum icimde hem korku hem heyecan var hepimiz pozitifleri gorelim istyrum mucizlereimize kavusmak dilegiyle
Kuzum ben de o yumurtlama haftamda bol bol keçiboynuzu özü yediriyorumCanım 3 sene önce vermişti test hareketlilik biraz düşüktü doktor önemli değil diye takviye bile vermemişti ben sonrasında takviye kullandırttım hala da devam ediyorum, bir daha test vermedi o gün bugündür o yüzden emin de olamıyorum sıkıntı var mıdır yok mudur
İnşallah kavuşalım bebişlerimize yaa, ne zaman test yapacaksın canım
Canım bende çizgi görüyorum inşallah yarın daha da netleşir. Zaten fotoda senin gördüğünden bir tık daha silik çıkıyor. Sen daha net görüyorsundur muhtemelen şuanSlm kizlar adetlerim çok düzenli değil ama kndi hesaplarima göre yarın olmam gerekiyor ancak bazı belirtilerden dolayı test yaptım bugün ilk defa gölge gbi bişey gördüm 7 yildr anne olmayınca acaba hayal mi g oruyorm dedim sizler bı bakabilir misnz
Ay cannnnnnn insallh cok aminAy benim uğurlu testim uguru sana da geçsin kuzum benim hadi bakalım çift çizgilerine inşallah
Anammmmm kuşum sen hamile misinnnnnnnn Allahım çok şükürEnee pek güzel pikmiş kuzum. Eşin ne zaman gelecek? Belki hemen çatlamaz da eşine yetişir canım