💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım normal merak etme, benimde 6. Haftanın sonuna kadar sancılarım oldu, tamam bi sey olacak belli dedigim anlar oldu, cok sükür 7 den sonra geçti ama simdide bulantılar basladı cok fena hem de o yüzden hic korkma, sen allaha emanet et, hakkımızda ne olacaksa olacak

Bizim çatlama da aynı gündü. Yumurtlamanın 14.günü adet olduk. Erken yumurtladın sanırım. Ben de geç yumurtladım, gecikmenin 4.günü adet oldum. Normalde ben 27 günde bir adet olurdum.
Aa evet doğru canım. Şimdi baktım da 13. Gün yumurtlama olmuş benim. Yumurtlamadan sonra da 14. Gün adet oldum aslında standartlara uyuyor ama normalde 27. Gün adet olmadığımdan sanki bana çok erken adet olmuşum gibi geldi

Bende boyle hayal ediyorum ama tekrar hamile kalamadim canim ya emziriyorum diyemi anlamadim ama emzirrkende hamile kalanlar var yani her ay bi heyecan bekliyorum bakalim
Kuzum bildiğim kadarıyla emzirmek tamamen korumuyor ama biraz zorlaştırıyor prolaktinden dolayı sen yine de dene umudunu kaybetme inşallah olur

Anammmmm kuşum sen hamile misinnnnnnnn Allahım çok şükür çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallahhhhhh . Benimki maalesef 1 hafta yok. Umudum 2 gün öncede
Evet kuzum bebiş var şunu diyeyim bende 2 gün değerlendirme yaptım geçen ay. Pik ve 1 önceki gun sonra kocam şehir dışına gitti. Amaaaann olduğu kadar artık dedim çatlama günü bişi olmadı çünkü. Gebe kaldım valla

İyi hayırlısı olsun hakkında

İnşallah kuzum benim. Dün ciddi korktum valla aşırı bir sanciydi. Çok şükür şuan rutin ara ara kendini yoklatan minik minik sancılar var geliyor geçiyor. Dünkü malesef öyle değildi. 15 dakika kadar süren ve iki büklüm kivrandiran cinstendi. Bebise bir şey mi oldu korkusu ile can acısı biraraya gelince bende koyuverdim kendimi şükür doktora gittikte rahatladim.

Yaa bende öyle ablam test yap bi dedi yaptım var mı dedi yok dedim baktı nasıl yok hamilesin işte dedi ben ne biliyim silik çizginin pozitif olduğunu
Şimdi silik çizgilerin prosu olduk
İnşallah nasip olsun tekrardan canım
Her seferinde bu ay testsiz ilerlicem diyorum ama test sipariş ederken buluyorum kendimi

Tamam bebeğimm çok rahatladı içim iyi ki varsınız yaa

Kuzum ben de o yumurtlama haftamda bol bol keçiboynuzu özü yediriyorum başım geçti ama midem bulantım hala devam ediyor su içiyorum bol bol o yüzden bugün de yapmam kuzum bide heyecan yapıyorum ya cesaret edemiyorum
Ben sürekli içiriyorum zararı olmaz inşallah
Ay çok şükür kuzum miden de geçer inşallah bir an önce
Sabah ilk idrarla yap kuzum o zaman

İnşallah kuzum Allah dualarını kabul eder. Yarın mi yapacaksin testi ne zaman?

Tamam bebeğimm çok rahatladı içim iyi ki varsınız yaa
Sende iyi ki varsın kuzum. Bu ay ne kadar umutsuzdum bir de biliyorsun kendimi nasıl suçladim durdum. Sen elinden geleni yaptın mı bu ay mesela yaptın, hala yapıyor musun, evet. Gerisi kısmetimize kalmis inşallah senin kismetinde de bu ay vardır

Amin hayırlısıyla hepsimize canım. Sorma benim de bir şeyden haberim yoktu hiç ilkinde. O ne bu ne diye diye öğrenirken okula başladı ya şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…