💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

O konuda ablam benim için ilk sırada kuzum ya ablam bu yıl 23 temmuzda evlendi 25 ağustosta hamilelik haberini aldık
Hay maşallah. Kızlar benim annemlerin 2 sene çocuğu olmamış sebepsiz. Sonra ben olmuşum annem hep aşk çocuğu derdi bana sonra diğer iki kardeşime hızlı hamile kalmış mesela beklememis hiç

Zaten onu soylemeye bile yuzum yok erken daha ama normalde 5-6 aydir sadece korunmuyorduk ama yumurtlama falan hic hesaplamamistim iliskide cok sik olmuyodu haziranda kimyasal gebelik gecirdim. 1 yildir sabit 28 olan dongu sasti 35 gune falan ciktigi oldu bu ay ilk defa gun asiri degerlendirdik. Ben kendime kesin olur diye mi kodladim beynime bilmiyorum. Muhtemelen ilk defa planli yaptigim icin bu kadar kotu oldum. Demek ki canim beni ibret alin adet gecene kadar yapmayin yoksa dagiliyor insan belki de yok yere. Uzuyoruz kendimizi olacagi varsada olmuyor.

Kuzummm inşallah bir kaç güne pozitifi görürsün rabbim hepimize göstersin senin baya belirtilerin var ay ben de sıfır belirti ama bu küçük mucizeye çok ihtiyacım var
Yok tatlisim iste ayirt edemiyrum kendimi umutlandrmak istemiyrum insallh birlikte goruruz canim benim hic belirtisi olmayanda hamile haberi var cok belirtisi olupta hamile olan var buyuzden net olamiyruz umarim hayrlisiyla pozitifleri gormek nasip olur

Olmuş aşkım yine haklısın insan hemen almak istiyor kucağına ama vakti var inşallah bu ay sana Uğur getirir canım elinden geleni yap gerisi nasip

Canım benim de var 10 yada 11 kasım ben de sabah test yaptım öylesine negatif. Regl gelmezse pazartesi yap o zaman çıkabilir

Canım benim de var 10 yada 11 kasım ben de sabah test yaptım öylesine negatif. Regl gelmezse pazartesi yap o zaman çıkabilir
11 12 kasima kadar bekleyecegim adet gelmezse eger bekleyebildigim kadar bekleyecegim acikcasi. Sabredelim o zamana kadar bakalim insallah birbirimize cift cizgileri haber verecegimiz gunler gelsin.

Olmuş aşkım yine haklısın insan hemen almak istiyor kucağına ama vakti var inşallah bu ay sana Uğur getirir canım elinden geleni yap gerisi nasip
Aynen oyle canim nasip biraz daha topladim kendimi hickimseye de birsey anlatilmiyorki esim de dahil adamin haberi bile yok benim gelgitlerimden garibim. Onumuzdeki gunlerde insallah hepimiz ne kadar kafaya takmisiz geldi gecti hamilelik ilerledi bile deriz

Ben yasiyorum canim catlamadan once veya sonra cok hafif kanama oluyor. Ostrojenin aniden dusup progesteronun yukselmesinden olabiliyormus. Normalmis yani kist falan yoksa

Kız benim denemeye başlayalı 2. Ayım kimsenin haberi yok çocuk düşündüğümden çünkü biri sorarsa ben çok üzülürüm olmuyor gibi gelir içten içe kimse bilmiyor burası hariç hatta ben bile bu kadar istediğimi geçen ay olmayınca anladım desmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…