💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende öyle oldum canım birde koyuluk bi oldu bi silindi o yüzden kafam karıştı sanırım ama gerçekten gün bir taneden öteye gitmemek gerekiyormuş o yüzden çok karıştı kafam galiba 🤦🏻‍♀️
Çok erken yumurtladığımı sanmıştım şaşırmıştım.
İnşallah işe yarar dediğin gibi canım birde üst üste olunca kalitesi düşmüştür diye stres yaptım ister istemez.
Canımsınız iyi ki varsınız azcık ağladım sonra moral buldum burda ❤️❤️
Hiç stres yapma eğer eşinde sperm sorunu yoksa illa gün aşırı olacak diye beklemeyin diyor doktorlar bende gün aşırıya dikkat etmiyorum o bir haftayı mümkün olduğunca sık değerlendirmeye bakıyorum ❤️

Yaa ne guzel pik gibi pik olmus simdi iste. Kuzum olur mu oyle sey ne demek bosa gitti? Uygulamalar hep yumurtlama oncesi iliskinin iyi oldugunu soyluyor zaten. Ki sen ara vermeden yaptin onu. Bugun degerlendiremesen bile iceride lazim olan vardir zaten. Bir de yarin aksam degerlendirirsin bitti gitti iste🥰🥰🥰
İnşallah öyledir bebeğimm iyi ki varsın ❤️🥰
Kuzumm yaa tam piik olmuş iştee 😍 Neden üzülüyorsun kuzum bence önceki ilişkilerdenn yeterince sperm vardır zaten içeride🤗 Bugün boş geçin, çatlama günğ ilişki olsun bir de bence🥰
Sen içini ferah tut yumurtlamadan 3-4 gün önce olan ilişkilerde bile turma ihtimali var🤗

Bu son ovu testi alışımız inşallah gebelikk görücez bunun sonrasında ♥️
Yarın akşam olur bide kısmet artık canım bakalım ne çıkacak bahtıma ☺️
İnşallah canım inşallahh amiiinnn 🙏🏻❤️

Ahh suna bak yaa erkenci çıkmış kendini göstermek istemiş. Kuduruk biri mi geliyor acaba 🙊 canım benim telaş yapmakta haklısın ben de tedirgin olurdum ama bak her şey yolundaymış 🙏🏻☺️

Tatlım sen kendini üzecek yer mi arıyorsun ? Su pikin güzelliğine bak 🧿 içerisi bebe adayı kaynıyor zaten 😂 hem öncesi ilişkide tutma ihtimali daha yüksek bu seferde bir kız gelir belki 😍😍
Yaaa inşallah kuzucumm 🙏🏻😍
Öyle bi sinirlerim bozuldu ama şimdi iyiyim olacağı varsa olur zayen diyorum ☺️
Canımsın ❤️❤️

Yaa kıyamam korkmuştur tabii ☺️ kuzum olsun da arkadaş arkadaş büyürler ne güzel işte 😍 oyun arkadaşı da olur iştee
Bende boyle hayal ediyorum ama tekrar hamile kalamadim canim ya emziriyorum diyemi anlamadim ama emzirrkende hamile kalanlar var yani her ay bi heyecan bekliyorum bakalim 😊

Hiç stres yapma eğer eşinde sperm sorunu yoksa illa gün aşırı olacak diye beklemeyin diyor doktorlar bende gün aşırıya dikkat etmiyorum o bir haftayı mümkün olduğunca sık değerlendirmeye bakıyorum ❤️
Canım 3 sene önce vermişti test hareketlilik biraz düşüktü doktor önemli değil diye takviye bile vermemişti ben sonrasında takviye kullandırttım hala da devam ediyorum, bir daha test vermedi o gün bugündür o yüzden emin de olamıyorum sıkıntı var mıdır yok mudur ☺️
İnşallah kavuşalım bebişlerimize yaa, ne zaman test yapacaksın canım 🙏🏻

Slm kizlar adetlerim çok düzenli değil ama kndi hesaplarima göre yarın olmam gerekiyor ancak bazı belirtilerden dolayı test yaptım bugün ilk defa gölge gbi bişey gördüm 7 yildr anne olmayınca acaba hayal mi g oruyorm dedim sizler bı bakabilir misnz

Eklentiler

• IMG_20231102_065548.jpg
    IMG_20231102_065548.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 52
Kuzumm korkma hiç gebeliğin ilk haftalarında kramplar yaşaman çok normal, rahmin genişliyor çünkü. Lekelenme kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok🙏🏻😊
Doktorda sıkıntı görmemiş bak, olsa söylerdi rahatlamaya çalış, iyi düşün bak bebeğin seninle♥️🙏
Sağol kuzum benim. ❤️Tanıdık bir ağrı olmadığı için panik oldum herhalde. Korktum da bayağı ama dediğin gibi çok şükür🙏🙏. İnsan acısını da düşünmüyor o durumda onu da anladım valla 😔

Slm kizlar adetlerim çok düzenli değil ama kndi hesaplarima göre yarın olmam gerekiyor ancak bazı belirtilerden dolayı test yaptım bugün ilk defa gölge gbi bişey gördüm 7 yildr anne olmayınca acaba hayal mi g oruyorm dedim sizler bı bakabilir misnz
Sanki bende gördüm canım ama B bernaad baksın o daha iyi anlıyor bizden 😂 .yinede bi kaç testle daha takip et. Yarın sabah tekrar yap

Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza versin inşallah şimdi nasılsın kalp atışı için birşey dedi mi
Aminn kuzum benim. 🙏Canım kalp atışına daha var 5 hafta ile uyumlu dedi zaten bugün 4+6 dayım. Bir iki haftaya anca duyulur dedi doktor da. ❤️🙏

Kızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım 🤦🏻‍♀️
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti 😫
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istek 🤦🏻‍♀️ moralim de bozuldu 😑
@Merveeee57 @edahandro bliiss bliiss sacibelinde sacibelinde @simurgggg @goldBride Zumruduanka96 Zumruduanka96
@Blue_girll
Aynı durumu ben de yaşadım. Ovulasyon ile takip edince yok pikten öncesi yok sonrası ilişki yok çatlama oldu 2 gün ilişki derken akıntım bile kalmadıydı ayrıca çok kasık ağrısı yaşadım. En iyisi piki görünce 1 ilişki bir de çatlama görünce 1 ilişki. Yoksa insan yıpranıyor doğrusu. Diğer günler de olağan seyrinde. Adet bittiği gibi pik olasıya kadar yok bugün olur en iyisi yapalım yok şu gün derken böyle biraz isteksizce oluyor yorgunluktan. Bence çok abartmamak lazım, insan biraz soğuyor. Sürekli bi enerji sinerji, zırt pırt banyo vs. Bir daha denersek böyle yapmamayı düşünüyorum, nokta atışı falan olsun ya. :olamaz::KK48:

Ahh suna bak yaa erkenci çıkmış kendini göstermek istemiş. Kuduruk biri mi geliyor acaba 🙊 canım benim telaş yapmakta haklısın ben de tedirgin olurdum ama bak her şey yolundaymış 🙏🏻☺️

Tatlım sen kendini üzecek yer mi arıyorsun ? Su pikin güzelliğine bak 🧿 içerisi bebe adayı kaynıyor zaten 😂 hem öncesi ilişkide tutma ihtimali daha yüksek bu seferde bir kız gelir belki 😍😍
ay kuzum yumurtlamam da öyleydi biliyor musun? 😅😅 erken oldu iki gün kadar. Firlak yumuş diyip duruyordum. Bana da çekerse kuduruk olur gibi. Eşim daha uslu bir bebekmis, annesi öyle diyor. Benim annem de korkardım bazen senden oyle hareketliydin derdi 😅😅

Kızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım. 😢
Canım 3 aya kadar bu sancılar normal hiç telaş yapma ben diğer 2 yavrumda da aynı şekilde olmuştu 3 ay sonra şancı vs hiçbirşey kalmıyor.rabbime dua et beslenmene vs dikkat et ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter.ilk trimester dönemi çok normal olacak yani bunlar canim
Kızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım. 😢
Canım 3 aya kadar bu sancılar normal hiç telaş yapma ben diğer 2 yavrumda da aynı şekilde olmuştu 3 ay sonra şancı vs hiçbirşey kalmıyor.rabbime dua et beslenmene vs dikkat et ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter.ilk trimester dönemi çok normal olacak yani bunlar canim

Nereden bileceksin ki canım bu yumiler mahvetti bizi 🤣 . Bende normalde erken adet olmam hep 29-30 döngüm. Bu ay ne kerametse 27. Gün oldu bende gerildim neden erken oldu diye ama yapacak bir şey yok sürpriz yapıp duruyorlar bize 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Bizim çatlama da aynı gündü. Yumurtlamanın 14.günü adet olduk. Erken yumurtladın sanırım. Ben de geç yumurtladım, gecikmenin 4.günü adet oldum. Normalde ben 27 günde bir adet olurdum. 😂

Kızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım 🤦🏻‍♀️
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti 😫
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istek 🤦🏻‍♀️ moralim de bozuldu 😑
@Merveeee57 @edahandro bliiss bliiss sacibelinde sacibelinde @simurgggg @goldBride Zumruduanka96 Zumruduanka96
@Blue_girll
Kuzum günaşırıya devam etseniz keşke 🙏🙏 valla bende şaşırdım senin teste. Bende en iyi innovitayi yorumluyorum onu kullandigim için hep. Diğerleri özellikle kalem olanlari zor yorumluyorum

X