- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 24
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.161
Yok yok kalitesi düşmemiştir sonuçta hemen hemen 24 saat dolmuş oluyor . Tabi ki iki günlük sperm daha kalitelidir ama yeterli oluyordur. İnşallah bu ay olur senin kuzum .Bende öyle oldum canım birde koyuluk bi oldu bi silindi o yüzden kafam karıştı sanırım ama gerçekten gün bir taneden öteye gitmemek gerekiyormuş o yüzden çok karıştı kafam galiba
Çok erken yumurtladığımı sanmıştım şaşırmıştım.
İnşallah işe yarar dediğin gibi canım birde üst üste olunca kalitesi düşmüştür diye stres yaptım ister istemez.
Canımsınız iyi ki varsınız azcık ağladım sonra moral buldum burda
Yaa gerçekten öyle bu ay neye uğradığımı şaşırdım 2 gündür yumurtladım çatladım derken daha yeni pik görmüşümNereden bileceksin ki canım bu yumiler mahvetti bizi. Bende normalde erken adet olmam hep 29-30 döngüm. Bu ay ne kerametse 27. Gün oldu bende gerildim neden erken oldu diye ama yapacak bir şey yok sürpriz yapıp duruyorlar bize
İnşallah canımm teşekkür ederimYok yok kalitesi düşmemiştir sonuçta hemen hemen 24 saat dolmuş oluyor . Tabi ki iki günlük sperm daha kalitelidir ama yeterli oluyordur. İnşallah bu ay olur senin kuzum .
Kızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istekmoralim de bozuldu
Merveeee57 @edahandro bliiss @sacibelinde S simurgggg @goldBride Zumruduanka96
@Blue_girll
Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi hadi hep beraber ağlayalım ben ağlayıp duruyorum zatenEşim onlardan sonra gelir büyük ihtimalle canım inşallah yarın akşama kadar çatlamaz diye dua ediyorum şimdi
İnşallah öyle olmuştur canımm sağol
Yaa gerçekten öyle bu ay neye uğradığımı şaşırdım 2 gündür yumurtladım çatladım derken daha yeni pik görmüşüm
ARtık hayırlısı canım, senin de adet gelmişş yazdım ama kafamın doluluğundan durumun farkına bile varmamışım yaa
Önümüzdeki ay güzel haberler alıcaz inşallah kuzumm canını sıkma tahlillerini yaptır güzel güzel girelim yeni aya
Bende testi görünce yaptım onu bir postaNe yapacağımızı şaşırdık vallahi hadi hep beraber ağlayalım ben ağlayıp duruyorum zaten
Iste hep bu lh hormonunun dalgalanmasindan kaynaklaniyor eger belli bir boyuta geldiyse gorur canim uzulme icerde kalan bir suru sperm var belki yarin t cizgisi dahada kipkirmizi olcak benmkini hatrladin dimi bende bole oldum ama az kaldi olacagina inan sende iyiki varsin pozitif olalimki pozitif gorelimBebeğim misafir olacak o yüzden yarın akşam ancak değerlendirebilirim o da işe yarar mı bilmiyorum, yarın doktor randevum da var yumurtayı görür mü acaba ne diyecek bakalım
İçimi rahatlattın iyi ki varsınBöyle görünce sinirlerim bozuldu bir anda, 4 gündür eziyet gibi ilişki üstüne ilişki günü tutturamamışız meğer
İnşallah öyle olur canımm en azından pik gününü değerlendiremedim diye üzülmemIste hep bu lh hormonunun dalgalanmasindan kaynaklaniyor eger belli bir boyuta geldiyse gorur canim uzulme icerde kalan bir suru sperm var belki yarin t cizgisi dahada kipkirmizi olcak benmkini hatrladin dimi bende bole oldum ama az kaldi olacagina inan sende iyiki varsin pozitif olalimki pozitif gorelim
Yaa ne guzel pik gibi pik olmus simdi iste. Kuzum olur mu oyle sey ne demek bosa gitti? Uygulamalar hep yumurtlama oncesi iliskinin iyi oldugunu soyluyor zaten. Ki sen ara vermeden yaptin onu. Bugun degerlendiremesen bile iceride lazim olan vardir zaten. Bir de yarin aksam degerlendirirsin bitti gitti isteKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istekmoralim de bozuldu
@Blue_girll
Canım bir anda pik olabilir bu aralar bekle bence. 10.gun zaten erken degil mi yumurtlama icin. 12 13 14 daha muhtemelKızlaar bende hala yumurtlama yok
Ateşimde gitgide düşüyorr ölüyorum galiba
Kuzumm yaa tam piik olmuş işteeKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
@Blue_girll
Kuzum benim döngüm son zamanlarda düzensiz 23-25 gün arasında değişiyor o yüzden yumurtlama günümde değişiyor. Geçen ay 9.günde pik görmüştüm, ondan önceki ay 10.günde pik gördüm. Bakalım bu ay ne zaman görücemCanım bir anda pik olabilir bu aralar bekle bence. 10.gun zaten erken degil mi yumurtlama icin. 12 13 14 daha muhtemel
Kuzumm korkma hiç gebeliğin ilk haftalarında kramplar yaşaman çok normal, rahmin genişliyor çünkü. Lekelenme kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yokKızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım.
Yaa kıyamam korkmuştur tabiiSagol canim benim az once evi temizliyim diye cocugu besige koydum yere yakin besik sen incem diye at kendni düs ödüm koptu yuksek degil ama korktu agladi 2 dk duramadi bi odayi supurene kadar bana aklimi kacirttiracak valla ya temizlik is yapma otr basimda diyo resmenbi hamile kalsam rahatlayacagim dedim dogursam rahatlayacagim dedim biraz buyuse rahatlayacagim dedim ek gidaya baslasin rahatlayacagim dedim uykusu duzene girsin rahatlayacagim dedim emekkesin yurusun rahatlayacagim dedim simdi diyirumki rahatlamak yok ahahaha hele biyere giderken cingeneler gbiyiz esyalar arabasinda otrmayan cocugum 2 cocukla burnumu disari cikaramam sanirim yada buyuk kucuge bakar insallah yardm eder bana
Oyyşşşş kurban olurummm merhaba anne demiş sanaBurda teyzesi. Kendisi henüz ortada yok. Dış gebelik değil dedi doktor, 6. Haftada anca anlıyoruz gerçi ama beta degerlerin çok tutarlı artmış kesenin yeri de iyi dedi. Rahim içinde gördü. Biraz rahatladık. Kız nasıl terledim anlatamam acayipti. Ben spor yaparken bile terlemeyen Mersin'de büyümüş sıcağın tillahini görmüş insan nasıl terledim dün. Şıpır şıpır acayipti ha
Hormonlara açlık gerekmiyor diye biliyorum canım hiç sorma doktor bana açlıkYarın sabah randevu yok aç karnına gitmek lazım galiba
Daha erken canim benm ben bu ay 16 cift pozitif 17gun t cizgisi piktiKızlaar bende hala yumurtlama yok
Ateşimde gitgide düşüyorr ölüyorum galiba
Herkese acik olarak atamadım da rizlca etsem siz atabilir msnz digerleride girebilck miSad ve ben görmüyorum yani elhamdülillah cook teşekkür ederim
Ahh suna bak yaa erkenci çıkmış kendini göstermek istemiş. Kuduruk biri mi geliyor acabaBurda teyzesi. Kendisi henüz ortada yok. Dış gebelik değil dedi doktor, 6. Haftada anca anlıyoruz gerçi ama beta degerlerin çok tutarlı artmış kesenin yeri de iyi dedi. Rahim içinde gördü. Biraz rahatladık. Kız nasıl terledim anlatamam acayipti. Ben spor yaparken bile terlemeyen Mersin'de büyümüş sıcağın tillahini görmüş insan nasıl terledim dün. Şıpır şıpır acayipti ha
Tatlım sen kendini üzecek yer mi arıyorsun ? Su pikin güzelliğine bakKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
@Blue_girll