💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu grup beni test yapmaya teşvik ediyor. Ben normalde 1 tane gebelik testi alırım. Siz beni 10 tane alıp hergün bir tane yapma düşüncesine sürüklüyorsunuz
Hahahaha bende boyleyim gecen ay 10 test yaptim simdi adete 8 gun var ama zor tutuyorum kendimi inanki

Kızlar sizin problemiz neydi acaba yeni katıldım bu gruba? Benim Amh değerim düşük çıktı başka problem yok o yüzden doktor çatlatma iğnesi ile başlayalım dedi çok sıkıntı çeliyorum açıkçası Amh olayı beni çok huzursuz etti sizin neydi acava

Bende pko var. Daha önce Yumurta takibi yaptırdım. Bu ay kan şekeri düşüren bir ilaca başladım. Aynı zamanda rahim filmi de çektirdim. Tüm tuşlara aynı anda basıp bölüm geçmeye çalışıyorum.

Kızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir

İhmal etme kuzum ne yap biliyomusun duşa gir vücudunu sabunla göğüsünün ellinle bide öyle muayene et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…