- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.941
Yaa hahaha çok balsın kuzuşumEvet evet iki üç daha değerlendirin kuzum mehter marşıyla seni uğurluyorum
Değerlendircem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hahaha çok balsın kuzuşumEvet evet iki üç daha değerlendirin kuzum mehter marşıyla seni uğurluyorum
Kuzuumm inşallah inşallahh yaa ne güzel olurEvettt kuzum bu ay çok test lazım yapıp pozitif görcez sonra salak salak gülcez falan önemli şeyler bunlar
Canım aynı testle deneseydin keşke farklı olunca yorum yapmak doğru olmaz yarın yine bu testten yap inşallah koyuluk görürüzKızlar testime bakar mısınız aşılamanın 11.günü erken gebelik yaptık negatif çıktı iğne etkisi geçmişti 12.gün şimdi yaptım iki dk da silik çıktı git gide koyulaştı koyulaşmış resmî ekleyemedim ama elimde silik çizgi net görünüyor Eki Görüntüle 3327760 Eki Görüntüle 3327762
Yapıcam canım ilk idrarda yapcam bunu ilk idrarda yapmadımCanım aynı testle deneseydin keşke farklı olunca yorum yapmak doğru olmaz yarın yine bu testten yap inşallah koyuluk görürüz
Var bence canim. Yarin insallah daha da koyulasirKızlar testime bakar mısınız aşılamanın 11.günü erken gebelik yaptık negatif çıktı iğne etkisi geçmişti 12.gün şimdi yaptım iki dk da silik çıktı git gide koyulaştı koyulaşmış resmî ekleyemedim ama elimde silik çizgi net görünüyor Eki Görüntüle 3327760 Eki Görüntüle 3327762
İnşallah canımVar bence canim. Yarin insallah daha da koyulasir
Kuzum koyulaşmış halini de atsana var gibi bunda da inşallah vardırKızlar testime bakar mısınız aşılamanın 11.günü erken gebelik yaptık negatif çıktı iğne etkisi geçmişti 12.gün şimdi yaptım iki dk da silik çıktı git gide koyulaştı koyulaşmış resmî ekleyemedim ama elimde silik çizgi net görünüyor Eki Görüntüle 3327760 Eki Görüntüle 3327762
Canım çekiyorum da net çıkmıyor telefondan kaynaklı ama görüyorum silik çizgi net varKuzum koyulaşmış halini de atsana var gibi bunda da inşallah vardır
İnşallah güzel bir pozitif görürüz canım sabahYapıcam canım ilk idrarda yapcam bunu ilk idrarda yapmadım
Ayy inşallah canım benimİnşallah güzel bir pozitif görürüz canım sabah
Evet var. Ne zaman çıktı çizgi?Eki Görüntüle 3327708
Kızlarri merhaba çok as bi silik çizgi var sizce var mı veya gebelik olabilir mi
Aminnn kuzum bu ay yaptığın bişeyler var mıydı yazmışsan da ben cok giremiyorum bu ara oğlum rahatsız kaçırmış olabilirim eğer zahmet olmazsa alıntılayabilir misin beni etiketleyip ❤Amiinnn kuzum insallah. Ne guzel dua. Sana da nasip etsin Rabbim aynilarini
Benim bitane labo var kuzum ama başka sipariş vermedimm regle kadar kendimi tutuyum diyorumAldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı
Yarın tekrarla kuzum inşallah bebeğin seninledirCanım çatlatma iğnemden sonra 13. Gündeyim ben yani adetime 4 gün var Şuan . O yüzden emin olamadım açıkçası test markası predictör
Sabah yaptığımda açıkçası bi çizgi görmedim sonradan belirmiş baktığımda böyle hafif bir çizgi vardı yada sabahta vardı fark etmedim bilmiyorum o yüzden umutlanmak da istemiyorum ama sonradan nasıl belirdi diye de düşünmüyorum değilEvet var. Ne zaman çıktı çizgi?
Amin canım inşallah sen ne durumdasınYarın tekrarla kuzum inşallah bebeğin seninledir
Benim de olmuştu öyle. Sonraki gün adet oldum maalesef. Umarım sizinki kuruma çizgisi değildir. Hakkınızda hayırlısı olsun.Sabah yaptığımda açıkçası bi çizgi görmedim sonradan belirmiş baktığımda böyle hafif bir çizgi vardı yada sabahta vardı fark etmedim bilmiyorum o yüzden umutlanmak da istemiyorum ama sonradan nasıl belirdi diye de düşünmüyorum değil
Ben ovülasyon testiyle takip yaptım yarın 10. Günüm beklemedeyim bol dua ediyorumAmin canım inşallah sen ne durumdasın
AŞk olsun bizi testlerinden mahrum mu bırakacaksın no no nooo hemen sipariş ediyosunBenim bitane labo var kuzum ama başka sipariş vermedimm regle kadar kendimi tutuyum diyorum