💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum hiç korkma aklina kötu bir şey gelmesin. Meme kistleri oluyor çoğu zararsız. Benimde 4 birinde 3 birinde var toplamda 7 tane ama bir zararları yok, kontrol altındalar. Sen git yine de için rahat etsin kuzum. Aslında senede 1 en azından kontrol ettirmek gerekiyor göğüsleri. Bize de haber ver

İhmal etme kuzum ne yap biliyomusun duşa gir vücudunu sabunla göğüsünün ellinle bide öyle muayene et kendini
hiç aklıma gelmemişti deneyim bebeğim bi onu
Ablamda ve annemde de var bebeğim o şekilde ama ablam ameliyat olmuştu çok önce bende öyle birşeydir diye korktum aslında ama rahatladım sen böyle söyleyince benimki de zararsız birşeydir umarım kuzucum
Haber veririm tabi canımm

Canımın içi ne oldu bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz yaşıyoruz birşeyler ama geçip gidecek, bazen küçücük şeyleri bile istemsizce büyütebiliyoruz bende çok yaşıyorum böyle durumlar ağlıyorum ağlıyorum bir daha ağlıyorum kendime geliyorum sonra ben buna mı ağladım ya diyorum
Umarım seninki de böyle birşeydir ve hemencik geçip gider, biz hep yanındayız kendini kötü hissettiğinde koş gel kocamaaaann sarılalım

İyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…