💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Mesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadı

Benim de tek tüp kapalı kuzum geçen ay çektirdiğim rahim filminde öğrendim

Kuzum hiç telaş yapma zararsız kistler oluyor onlardandır ama yine de sen doktora git bizi de haberdar et

Mutluluk da üzüntü de insanlar için. İçinize atmayın. Ne sıkıntı yaşadıysanız karşımızdaki insanla ya da bir sırdaşınızla paylaşın.
Öyle yaptım ne yazık ki karşı tarafımdakı insanla konuşsan bu konuyu farklı boyut alıcak o yüzden çok yakın bi arkadaşım la paylaştımçok teşekkür ederim

İnşallah başım rabbim tez zamanda mutluluklar nasip etsin bize kolu değil hiç

Kuzucumm hiç sıkma canını önemli bi şey değildir Allah ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırma ama yine de kontrolün git tabii ki

Zümrüdüm ankam bir günümüz bir günümüzü tutmuyor her zaman, her ne olduysa senden önemli değil unutma birazcık üzül ama sonra yine eski enerjine kavuş lütfeeennn sen ovü testi yapmadın mı daha hiç acabaaaaa

Ay güldürdün beni Allah seni yok yapmıyorum ama şuan acayip bi bel ağrım var ya acaba yumurtluyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…