-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.921
Ahh asıl şimdiden sonrası zor bebişim biliyorsun nasıl zaman geçircem bilmiyorumHadi kuzu maşallah çatlamış bence de şimdi gebelik testi bekleyeceğizbu hafta hemen geçer inşallah
Kutusunu acmadiysan bişi olmaz kuzum. İçinde silika da var ama innovita demişti yani banyoda saklamayın diye. Bende saklamadim nemden etkilenir diyeYaa banyoda durmaması mı lazımm ? İyi ki uyardın beni ordaydı valla
Evet kuşum catlamissinKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah
@bliiss @benarozMerveeee57 sacibelinde @Blue_girll edahandro Zumruduanka96 @goldBride S simurgggg
Evet görünüyor canım regl geciktimi yada kaç gün var.yinede net konuşmadan hayırlı olsun şimdiden belli etmiş kendiniEki Görüntüle 3327708
Kızlarri merhaba çok as bi silik çizgi var sizce var mı veya gebelik olabilir mi
Evet görüyorım ben canım silik kaçıncı gün bugünEki Görüntüle 3327708
Kızlarri merhaba çok as bi silik çizgi var sizce var mı veya gebelik olabilir mi
Testin markası ne canım şuan silik de olsa gözüküyorEki Görüntüle 3327708
Canım çatlatma iğnemden sonra 13. Gündeyim ben yani adetime 4 gün var Şuan . O yüzden emin olamadım açıkçası test markası predictörEvet görüyorım ben canım silik kaçıncı gün bugün
Hayırlı haberlerle gel inşallahhAmin mervissss nasip olursa 5 kasim pazar günü test yapcam prodoctor yolda geliyor sonuc ne olursa sansimiza insallh rabbim mucizelerimize kavusuruz
Ay keşke canım keşke çatlatma iğnesi vurundum 13. Gündeyim Şuan. Rabbim yüzümüzü güldürsün erken gebelik testi yaptım ama heniz kan vermedimEvet görünüyor canım regl geciktimi yada kaç gün var.yinede net konuşmadan hayırlı olsun şimdiden belli etmiş kendini
Ben kargo ödememek için alacağım şey çok önemli bile olsa vazgeçiyorum ya nefret ediyorum kargodanYaa o kargo olayı cidden etkiliyor vallahi bende birşey alacağım zaman yüklü alışveriş yapacak olduğum halde kargo ücreti çıkınca cinlenip almaktan vazgeçiyorum
Oh çok şükür kuzumm
Yaa hahah yerim senii
Evet yarı 1 diyorum kuzumm hadi hayırlısıı, arkamdan yetişin beraber sayalım
Uyardığın için teşekkür ederim kuzucumm eve gider gitmez yatak odama koyucamKutusunu acmadiysan bişi olmaz kuzum. İçinde silika da var ama innovita demişti yani banyoda saklamayın diye. Bende saklamadim nemden etkilenir diye
Tamam anlaştık tezi çürütene kadar bebiş doğurursun o zaman
Yaa canımsınız sizz iyi ki varsınız bebişlerimmEvet kuşum catlamissinhadi bi an once buluşsunlar da bebis olsun ama sakin oyle dusunme ne demek sıkmak. Bu grubun en buyuk keyfi test gormek test yorumlamak bence. Ovu testi hcg testi farketmez ne zaman yaparsan at
İyi yapmışın kuzum o zaman test yapmaya bayıldığımız için ne kadar çok o kadar iyiBen kargo ödememek için alacağım şey çok önemli bile olsa vazgeçiyorum ya nefret ediyorum kargodano yüzden bu ay birkaç kez aldım kargo bedava diye
Yetişicemm inşallahhbenim sağ kasığım şimdiden ağrımaya başladı ya şaka gibi
Amiinnnn hayırlısıylabi saga bi sola hersey kizlar icin
Evet evet iki üç daha değerlendirin kuzumKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah
@bliiss @benarozMerveeee57 sacibelinde @Blue_girll edahandro Zumruduanka96 @goldBride S simurgggg
Evettt kuzum bu ay çok test lazım yapıp pozitif görcez sonra salak salak gülcez falan önemli şeyler bunlarİyi yapmışın kuzum o zaman test yapmaya bayıldığımız için ne kadar çok o kadar iyi
Hem daha koyuluk takibi yapcaz
İnşallah canım yaCanım beniiim
Selam canım hep iyi haberler veremiyoruz buraya zaten neden yazmıyorsun olur mu öyle şeyinsallah kasım ayi uğurlu gelecek hepimize hem daha adet olmamışsın belli mi olur