- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.981
Beni çok iyi tanıyan biriBiz iyiyiz kuzuşum sen iyi misin asıl böyle enerjisiz yazmazdın senn canın mı sıkkın yoksaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni çok iyi tanıyan biriBiz iyiyiz kuzuşum sen iyi misin asıl böyle enerjisiz yazmazdın senn canın mı sıkkın yoksaa
Ben daha bekliym.ozaman gecenlerde ovulasyonn yannda gelen erken gebelik testini yaptm ama 10 gun vardi negatf cikti bakalim ilerleyen gunlerde katilirim bende sizeBen yarın başlarım gibi duruyor. Adete 3 gün kala.
Kuzum hiç korkma aklina kötu bir şey gelmesin. Meme kistleri oluyor çoğu zararsız. Benimde 4 birinde 3 birinde var toplamda 7 tane ama bir zararları yok, kontrol altındalar. Sen git yine de için rahat etsin kuzum. Aslında senede 1 en azından kontrol ettirmek gerekiyor göğüsleri. Bize de haber verKızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir
hiç aklıma gelmemişti deneyim bebeğim bi onuİhmal etme kuzum ne yap biliyomusun duşa gir vücudunu sabunla göğüsünün ellinle bide öyle muayene et kendini
Ablamda ve annemde de var bebeğim o şekilde ama ablam ameliyat olmuştu çok önce bende öyle birşeydir diye korktum aslında ama rahatladım sen böyle söyleyince benimki de zararsız birşeydir umarım kuzucumKuzum hiç korkma aklina kötu bir şey gelmesin. Meme kistleri oluyor çoğu zararsız. Benimde 4 birinde 3 birinde var toplamda 7 tane ama bir zararları yok, kontrol altındalar. Sen git yine de için rahat etsin kuzum. Aslında senede 1 en azından kontrol ettirmek gerekiyor göğüsleri. Bize de haber ver
Oy canımın içii ne oldu anlat kıyamam ki ama sana önemli birşey değildir inşallahBeni çok iyi tanıyan biri
Keyfim yok kuzum biraz kafam dağınık bugün hiç bişeyden keyif almıyorumOy canımın içii ne oldu anlat kıyamam ki ama sana önemli birşey değildir inşallah
Canını sıkacak birşey mi oldu yoksa öyle anlık gelen birşey mi kuzuşumKeyfim yok kuzum biraz kafam dağınık bugün hiç bişeyden keyif almıyorum
Canını sıkacak birşey mi oldu yoksa öyle anlık gelen birşey mi kuzuşum
Canımın içi ne oldu bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz yaşıyoruz birşeyler ama geçip gidecek, bazen küçücük şeyleri bile istemsizce büyütebiliyoruz bende çok yaşıyorum böyle durumlar ağlıyorum ağlıyorum bir daha ağlıyorum kendime geliyorum sonra ben buna mı ağladım ya diyorumOldu biraz
İyiki varsınızCanımın içi ne oldu bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz yaşıyoruz birşeyler ama geçip gidecek, bazen küçücük şeyleri bile istemsizce büyütebiliyoruz bende çok yaşıyorum böyle durumlar ağlıyorum ağlıyorum bir daha ağlıyorum kendime geliyorum sonra ben buna mı ağladım ya diyorum
Umarım seninki de böyle birşeydir ve hemencik geçip gider, biz hep yanındayız kendini kötü hissettiğinde koş gel kocamaaaann sarılalım
Oldukça erken olmuş. Daha Yumurta bile anlamamıştır döllendiğini.Ben daha bekliym.ozaman gecenlerde ovulasyonn yannda gelen erken gebelik testini yaptm ama 10 gun vardi negatf cikti bakalim ilerleyen gunlerde katilirim bende size
Sende iyi ki varsın canımın içiiİyiki varsınız
Var gibi canım ben bile görebiliyorsam kesin vardır ne kadar var reglineEki Görüntüle 3327708
Kızlarri merhaba çok as bi silik çizgi var sizce var mı veya gebelik olabilir mi
Erken gebelik testiydi sansimi deneyeyim dedim bi golge bisey kuruma cizgisi hic bisey yoktu aha testimOldukça erken olmuş. Daha Yumurta bile anlamamıştır döllendiğini.
2 - 3 gün kala başlanabilir ama en mantıklısı adet günü geçtikten sonra yapmak. Ama nerde bende o sabır.Erken gebelik testiydi sansimi deneyeyim dedim bi golge bisey kuruma cizgisi hic bisey yoktu aha testim Eki Görüntüle 3327838
4 gün var canım kasık ağrılarım oluyor bazen çok arada kaldım acaba gebelik olur mu olmaz mı diye test ilk yaptığımda çift çizgi göremedim sonrasında bu hale geldiğini fark ettim umarım beni yanıltmazVar gibi canım ben bile görebiliyorsam kesin vardır ne kadar var regline
Canınızı sıkmayın. Her ne olduysa ölümden başka herşeyin çaresi var.Oldu biraz
Haklısın canım benim arada böyle oluyor işteCanınızı sıkmayın. Her ne olduysa ölümden başka herşeyin çaresi var.
Yarınn şeytann dürterrr biraz daha almayımAŞk olsun bizi testlerinden mahrum mu bırakacaksın no no nooo hemen sipariş ediyosun
Bugün bende öyleyim bir de üstüne baş ağrısı eklendi kuzum ama gerçekten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye ağlıyorum herşeye alınganlık yapıyorum Allahım dualarımızı kabul etsin hepimizi bebişlerimize kavuştursunİyiki varsınız