- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.901
Heee ben hele bir sevdim 32 gun boyinca yumi gormedimde allahimmmmmmmmmm neydi çileeeeee bülbulüydum resmen birde ilk ovü test denememdi hahahah hayatimdaki sansim iste sen dur dur yumurflamadigin zamana birsüru ovü testi alYaa canımsınnOlur ya insanlık hali kuzucum Cidden ya face de ne dürterdik ahahhaha
Bende çok seviyorum test görüp incelemeyi
Amiinn canım benim
Oyy inşallah bebeğimm ya aminn
Hiç sorma ya bu ara maaşım testlere vitaminlere gidiyor kuzum yaMervişim varını yoğunu teste yatırıyorsun teste çalışıyorsun sen 20 den fazla ne demek
HaklısınızValla en iyisi bu çünkü stres çok zor
Kuzum yani prolaktin için demiyorum ama günde 2 3 fazla zaten illa içmek istiyosan 1 iç her şey gibi bunun da fazlası zararlıKız ciddi misin seeen? Ben günde 2 içiyorum bazen, hatta 3 olduğu oluyor nadir de olsa. İnaaanmiyrumm. Demek prolaktinim çıldırmış olabilir benim de.Şu anda bile içiyordum soğudum şu an.
Kuzum ben de buna inanıyorum biliyo musun o yüzden içim rahat şu anYaa o zaman kandan önceki gün yediğin içtiğinin etkilemiş olma ihtimali çok yüksek belki de normale çoktan dönmüştür bile kuzum
Yaa banyoda durmaması mı lazımm ? İyi ki uyardın beni ordaydı vallaValla bende öyle fiyatı uygun diye almıştım. Kuzum o efervesan tablet gibi bisiyin içinde geliyor bir de sakın banyoda saklama yatak odanda falan sakla e mi? Nemden uzak tutmak lazım. İnşallah uğurlu gelecek
Hiç korkma canım doktor 40 ın üstünde olursa ilaç başlicaz dedi bana dün dostinex diye bi ilaç varmış arkadaşların söylemelerine göre birkaç haftada düşürüyormuş prolaktiniMerveeee57 bence kendi istediğim ile hormon testi yaptırdım daha doktorun bile haberi yok , çünkü 1 sene bekle diyorlardı hep ben 6 ıncı ay denemde test verdim Prolaktin 44 çıktı yüksek doktora gideceğim cuma nasıl bir yol izleyecekler korkuyorum da bilgisi olam lütfen yazsın
Amin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizeeTakma kuzum o iner merk etme sonucunu bizimlede pqylas inmistir bile bnce sinirda cnku
Amin mervisim rabbim bize de yavrulaarimiza kavustrsun hayrli haberlerimiz olsun
Ay yok yaaaa bende olcmuycem ates olccem diye vucudum artik alarm calmaya 5dkila once saat gibi kurmus hop uyaniyrum ne icin yahu atesime bakicakmisim zaten femometer begenmemis bnm olcumumu birde puanima kotü demis puğğ sana verdihim emekleremilletin atesi duser benm ates cikiyor insallh pozitifleri gormk nasip olur
Canim benm test yapmayi birakma degerlendr bugunude bakalim yarin ne cilacak vallhi sonucunu merk ediyrum iste lh hormonu dalgali bir hormon ama cift cizgileride riske atmamak gerek dalga geciyor bu leh hormonu bizimle olcaksan ol be yuminin keyfe gelsin diye lh hormonuda bir öle bir böle dur bakalim yarin olsun ne olcak rabbim emeklerimizin karsilihini versin can
Kız ne doyurması bir varmış bir yokmuş oldu ben doymadımKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah
bliiss @benaroz Merveeee57 sacibelinde @Blue_girll @edahandro Zumruduanka96 @goldBride @simurgggg
Curutemezsem erkek isteyenleri saga kiz isteyenleri hamile kalana kadar sola yatmalari gerektgni anlatrizYaainşallah bu tezi çürütürsün diyim o zaman canım
Amin mervissss nasip olursa 5 kasim pazar günü test yapcam prodoctor yolda geliyor sonuc ne olursa sansimiza insallh rabbim mucizelerimize kavusuruzAmin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizeean itibariyle kasım ayına girmiş bulunmaktayız bolllll bebişli bi ay olsunn
Kızın mı olacak canımMaşalllahhhh koyuluğun güzelliğine gel. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucğaınıza alın inşallah birtanem
Evet kuzum inşallahKızın mı olacak canım
Evet evet kuzumm sanırımHavuçlaar işe yaramış bebişimm
Hadii inşallaah darısıı böylee pozitif gebelik testlerii görmeyee
Amin canım aminnDarısı gebelik çizgisine kuzum
Aldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı
Yemiştim bebişimm biraz daha yesem miYemiş miydin havuçlarıhadi gözümüz aydın kuzum. Ay aşk olsun ne sıkılması laf aramızda ben ovu testi görmeyi daha çok seviyorum çünkü gebelik testlerinde göremiyorum çizgi sizin gibi pozitif testleri ayırıyorum onları yeri ayrı tabi
Ayyy gerçekten kötü bir tecrübe bebişim yaa ama geç olsun güç olmasın bu sefer bebiş olarak dönsün yumoşunnHeee ben hele bir sevdim 32 gun boyinca yumi gormedimde allahimmmmmmmmmm neydi çileeeeee bülbulüydum resmen birde ilk ovü test denememdi hahahah hayatimdaki sansim iste sen dur dur yumurflamadigin zamana birsüru ovü testi alregli oldum oturdum asagiya neyseki bu ay gordum smdide sonuc ne olcak diye bekliyrum ne cıkarsa bahtima artik
Yaa o kargo olayı cidden etkiliyor vallahi bende birşey alacağım zaman yüklü alışveriş yapacak olduğum halde kargo ücreti çıkınca cinlenip almaktan vazgeçiyorumHiç sorma ya bu ara maaşım testlere vitaminlere gidiyor kuzum yahrpsiburada kargo bedava olunca tutamıyorum kendimi
Oh çok şükür kuzummKuzum ben de buna inanıyorum biliyo musun o yüzden içim rahat şu an
Yaa hahah yerim seniiKız ne doyurması bir varmış bir yokmuş oldu ben doymadımama olsun çatladığınaa göreee yarın 1 başla saymaya bebeğimmm
Tamam anlaştık tezi çürütene kadar bebiş doğurursun o zamanCurutemezsem erkek isteyenleri saga kiz isteyenleri hamile kalana kadar sola yatmalari gerektgni anlatriztezim curuyene kadar boyle devam ederiz
Ye ye işlemler tamam nasılsaEvet evet kuzumm sanırımamiinn
Amin canım aminn
Aldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı
Yemiştim bebişimm biraz daha yesem mi
Yaa canımsınAy evet bebişim ya ovu da olsa çift çizgi görünce insan bi umutla doluyor hepimzi gebelikte de görelim inşallah öyle çizgiler
Hadi kuzu maşallah çatlamış bence de şimdi gebelik testi bekleyeceğizKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah
bliiss @benaroz Merveeee57 sacibelinde @Blue_girll @edahandro Zumruduanka96 @goldBride @simurgggg
Tamam kuzuşum 2 tane daha kemiriyim hemenYe ye işlemler tamam nasılsa