💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa canımsınn Olur ya insanlık hali kuzucum Cidden ya face de ne dürterdik ahahhaha
Bende çok seviyorum test görüp incelemeyi
Amiinn canım benim

Oyy inşallah bebeğimm ya aminn
Heee ben hele bir sevdim 32 gun boyinca yumi gormedimde allahimmmmmmmmmm neydi çileeeeee bülbulüydum resmen birde ilk ovü test denememdi hahahah hayatimdaki sansim iste sen dur dur yumurflamadigin zamana birsüru ovü testi al regli oldum oturdum asagiya neyseki bu ay gordum smdide sonuc ne olcak diye bekliyrum ne cıkarsa bahtima artik

Kız ciddi misin seeen? Ben günde 2 içiyorum bazen, hatta 3 olduğu oluyor nadir de olsa. İnaaanmiyrumm. Demek prolaktinim çıldırmış olabilir benim de. Şu anda bile içiyordum soğudum şu an.
Kuzum yani prolaktin için demiyorum ama günde 2 3 fazla zaten illa içmek istiyosan 1 iç her şey gibi bunun da fazlası zararlı

Valla bende öyle fiyatı uygun diye almıştım. Kuzum o efervesan tablet gibi bisiyin içinde geliyor bir de sakın banyoda saklama yatak odanda falan sakla e mi? Nemden uzak tutmak lazım. İnşallah uğurlu gelecek
Yaa banyoda durmaması mı lazımm ? İyi ki uyardın beni ordaydı valla

Hiç korkma canım doktor 40 ın üstünde olursa ilaç başlicaz dedi bana dün dostinex diye bi ilaç varmış arkadaşların söylemelerine göre birkaç haftada düşürüyormuş prolaktini merak etme stres de yapma

Amin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizee an itibariyle kasım ayına girmiş bulunmaktayız bolllll bebişli bi ay olsunn

Amin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizee an itibariyle kasım ayına girmiş bulunmaktayız bolllll bebişli bi ay olsunn
Amin mervissss nasip olursa 5 kasim pazar günü test yapcam prodoctor yolda geliyor sonuc ne olursa sansimiza insallh rabbim mucizelerimize kavusuruz

Havuçlaar işe yaramış bebişimm
Hadii inşallaah darısıı böylee pozitif gebelik testlerii görmeyee
Evet evet kuzumm sanırım amiinn
Darısı gebelik çizgisine kuzum
Amin canım aminn
B bernaad kuzumm sen gebelik testi aldın mıı?
Aldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı
Yemiştim bebişimm biraz daha yesem mi
Yaa canımsın Ay evet bebişim ya ovu da olsa çift çizgi görünce insan bi umutla doluyor hepimzi gebelikte de görelim inşallah öyle çizgiler

Ayyy gerçekten kötü bir tecrübe bebişim yaa ama geç olsun güç olmasın bu sefer bebiş olarak dönsün yumoşunn

Hiç sorma ya bu ara maaşım testlere vitaminlere gidiyor kuzum ya hrpsiburada kargo bedava olunca tutamıyorum kendimi
Yaa o kargo olayı cidden etkiliyor vallahi bende birşey alacağım zaman yüklü alışveriş yapacak olduğum halde kargo ücreti çıkınca cinlenip almaktan vazgeçiyorum
Kuzum ben de buna inanıyorum biliyo musun o yüzden içim rahat şu an
Oh çok şükür kuzumm
Kız ne doyurması bir varmış bir yokmuş oldu ben doymadım ama olsun çatladığınaa göreee yarın 1 başla saymaya bebeğimmm
Yaa hahah yerim senii
Evet yarı 1 diyorum kuzumm hadi hayırlısıı, arkamdan yetişin beraber sayalım

Ye ye işlemler tamam nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…