💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa canımsınn ❤️ Olur ya insanlık hali kuzucum 😂 Cidden ya face de ne dürterdik ahahhaha 🤣🤣🤣
Bende çok seviyorum test görüp incelemeyi 🤩
Amiinn canım benim 🙏🏻❤️

Oyy inşallah bebeğimm ya aminn ❤️❤️
Heee ben hele bir sevdim 32 gun boyinca yumi gormedimde allahimmmmmmmmmm neydi çileeeeee bülbulüydum resmen birde ilk ovü test denememdi hahahah hayatimdaki sansim iste sen dur dur yumurflamadigin zamana birsüru ovü testi al 🤣🤣😂🤣😂 regli oldum oturdum asagiya neyseki bu ay gordum smdide sonuc ne olcak diye bekliyrum ne cıkarsa bahtima artik 😂

Kız ciddi misin seeen? Ben günde 2 içiyorum bazen, hatta 3 olduğu oluyor nadir de olsa. İnaaanmiyrumm. Demek prolaktinim çıldırmış olabilir benim de. :olamaz:Şu anda bile içiyordum soğudum şu an. :KK48:
Kuzum yani prolaktin için demiyorum ama günde 2 3 fazla zaten illa içmek istiyosan 1 iç her şey gibi bunun da fazlası zararlı 😢

Valla bende öyle fiyatı uygun diye almıştım. Kuzum o efervesan tablet gibi bisiyin içinde geliyor bir de sakın banyoda saklama yatak odanda falan sakla e mi? Nemden uzak tutmak lazım. İnşallah uğurlu gelecek 🥰🥰
Yaa banyoda durmaması mı lazımm ? İyi ki uyardın beni ordaydı valla 😢

Merveeee57 Merveeee57 bence kendi istediğim ile hormon testi yaptırdım daha doktorun bile haberi yok , çünkü 1 sene bekle diyorlardı hep ben 6 ıncı ay denemde test verdim Prolaktin 44 çıktı yüksek doktora gideceğim cuma nasıl bir yol izleyecekler korkuyorum da bilgisi olam lütfen yazsın
Hiç korkma canım doktor 40 ın üstünde olursa ilaç başlicaz dedi bana dün dostinex diye bi ilaç varmış arkadaşların söylemelerine göre birkaç haftada düşürüyormuş prolaktini ☺️ merak etme stres de yapma 😍

Takma kuzum o iner merk etme sonucunu bizimlede pqylas inmistir bile bnce sinirda cnku
Amin mervisim rabbim bize de yavrulaarimiza kavustrsun hayrli haberlerimiz olsun 🤲🏻🤰🏼🩵

Ay yok yaaaa bende olcmuycem ates olccem diye vucudum artik alarm calmaya 5dkila once saat gibi kurmus hop uyaniyrum ne icin yahu atesime bakicakmisim zaten femometer begenmemis bnm olcumumu birde puanima kotü demis puğğ sana verdihim emeklere 🤣 milletin atesi duser benm ates cikiyor insallh pozitifleri gormk nasip olur 🤲🏻🤰🏼🩵

Canim benm test yapmayi birakma degerlendr bugunude bakalim yarin ne cilacak vallhi sonucunu merk ediyrum iste lh hormonu dalgali bir hormon ama cift cizgileride riske atmamak gerek dalga geciyor bu leh hormonu bizimle olcaksan ol be yuminin keyfe gelsin diye lh hormonuda bir öle bir böle dur bakalim yarin olsun ne olcak rabbim emeklerimizin karsilihini versin can 🤲🏻🤰🏼🩵🦋
Amin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizee ☺️ an itibariyle kasım ayına girmiş bulunmaktayız bolllll bebişli bi ay olsunn 😍😍😍

Amin bebeğimm tekrar baktırınca yazıcam tabii ki sizee ☺️ an itibariyle kasım ayına girmiş bulunmaktayız bolllll bebişli bi ay olsunn 😍😍😍
Amin mervissss nasip olursa 5 kasim pazar günü test yapcam prodoctor yolda geliyor sonuc ne olursa sansimiza insallh rabbim mucizelerimize kavusuruz 🤲🏻🐞🌺🩵🦋

Havuçlaar işe yaramış bebişimm🤣
Hadii inşallaah darısıı böylee pozitif gebelik testlerii görmeyee 😍😍
Evet evet kuzumm sanırım 😍 amiinn ❤️
Darısı gebelik çizgisine kuzum 🥰🫶
Amin canım aminn ❤️
B bernaad kuzumm sen gebelik testi aldın mıı?
Aldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı 🤩
Yemiş miydin havuçları 😂 hadi gözümüz aydın kuzum. Ay aşk olsun ne sıkılması laf aramızda ben ovu testi görmeyi daha çok seviyorum çünkü gebelik testlerinde göremiyorum çizgi sizin gibi 😂 pozitif testleri ayırıyorum onları yeri ayrı tabi 😂😂
Yemiştim bebişimm biraz daha yesem mi 🤣🤣
Yaa canımsın 😍 Ay evet bebişim ya ovu da olsa çift çizgi görünce insan bi umutla doluyor hepimzi gebelikte de görelim inşallah öyle çizgiler 🙏🏻😍😍

Heee ben hele bir sevdim 32 gun boyinca yumi gormedimde allahimmmmmmmmmm neydi çileeeeee bülbulüydum resmen birde ilk ovü test denememdi hahahah hayatimdaki sansim iste sen dur dur yumurflamadigin zamana birsüru ovü testi al 🤣🤣😂🤣😂 regli oldum oturdum asagiya neyseki bu ay gordum smdide sonuc ne olcak diye bekliyrum ne cıkarsa bahtima artik 😂
Ayyy gerçekten kötü bir tecrübe bebişim yaa ama geç olsun güç olmasın bu sefer bebiş olarak dönsün yumoşunn 😍😍🙏🏻❤️

Hiç sorma ya bu ara maaşım testlere vitaminlere gidiyor kuzum ya 🤣 hrpsiburada kargo bedava olunca tutamıyorum kendimi 🤣
Yaa o kargo olayı cidden etkiliyor vallahi bende birşey alacağım zaman yüklü alışveriş yapacak olduğum halde kargo ücreti çıkınca cinlenip almaktan vazgeçiyorum 🤣🤣
Kuzum ben de buna inanıyorum biliyo musun o yüzden içim rahat şu an ☺️
Oh çok şükür kuzumm ❤️
Kız ne doyurması bir varmış bir yokmuş oldu ben doymadım 🤣🤣 ama olsun çatladığınaa göreee yarın 1 😍 başla saymaya bebeğimmm 😍
Yaa hahah yerim senii 😍😍
Evet yarı 1 diyorum kuzumm hadi hayırlısıı, arkamdan yetişin beraber sayalım 😍❤️

Evet evet kuzumm sanırım 😍 amiinn ❤️

Amin canım aminn ❤️

Aldım kuzucum laboquick vardı 6 tane birde 3 tane prodoctor erken gebelik aldım, sen aldın mıı 🤩

Yemiştim bebişimm biraz daha yesem mi 🤣🤣
Yaa canımsın 😍 Ay evet bebişim ya ovu da olsa çift çizgi görünce insan bi umutla doluyor hepimzi gebelikte de görelim inşallah öyle çizgiler 🙏🏻😍😍
Ye ye işlemler tamam nasılsa 🙊

X