-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.881
HAhaha elimizde olmadığını bilseler ahBu konu özelinde benimde göbek adım pimpirikyakın arkadaşlarım çoğu zaman abartma derler, o yüzden anlıyorum seni ama bu konuya takılma. Doktoruma çok güveniyorum etkilese kullanma derdi
Insallah kuzumMüthiş paylaşım. Biz gününü bekleyenlere güzel bir ışık oldu. Umarım senin yolundan gelirim. Ben de 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum.
YaaKiz istyorum aslinda ama sagima uyuyabiliyorum sola yatnca bi baski rahatsz ediyo herzaman yani hamileykende doguraha kadar ayni tarafa yattm bu sekildede hep erkek olur sanirim ben deneyimleyecegim bunu hepimiz icin
Ya kuzum kese goreyim diye hic hevesim yok biliyor musun? Cunku 8.haftamda dusuk yaptigimda ben hepsini gormustum. Kese de bebek de kalp atimi da. Ama beta 2700lere kadar duzenli yukselip sonra yükselişi cok yavaslamisti. Ordan anlamistim zaten yolunda olmadığını. O yüzden hala tedirginligim gecmiyor. beta cok onemli bir gosterge benim icin. Duzenli artiyorsa ben gormesem de olurHay maşallah kuzum benim çok güzel çok güzel artmış. Aslında doktor sana da randevu verirdi kese için. Sende rahatla artık her şey yolundabebislerimizin arasında da resmen 1, 1.5 gün var gibi kizzzz ehehehe
Benim tuşlar bozulur yine erkek olurEveet kuzumm rivayete göree öyle bakalım bütün tuşlara basıyoruz bu aayy
Amin kasımda herkesin yüzü gülsün inşallahKarşıma böyle birşey çıktı buraya da atıyım dedim
Kasım bizim ayımız olsun kızçelerim
Canım beniiimHAhaha elimizde olmadığını bilseler ah
Tamamdır sen öyle diyorsan öyledir kuzucumm bende sana çok güveniyorum
Selam canım hep iyi haberler veremiyoruz buraya zaten neden yazmıyorsun olur mu öyle şeycanlar nasılsınız iyi haberler veremiyorum diye buraya yazmıyorum ama okuyorum arada bugün adet bekliyorum bakalım kasım ayı hayırlı gelsin hepimize inşallah yeni yıla hamile girelim
Yaaa inşallah kuzummmKarşıma böyle birşey çıktı buraya da atıyım dedim
Kasım bizim ayımız olsun kızçelerim
Bende inanıyorumm çok güzel bir ay olacak bebeğimYaaa inşallah kuzummm
Kasım'da herkes hamile bu topikktee
Öyle hissediyorumm
Estagfurullah canim herzqman etiketleyip durte bilirsin hahabhaba kk dürtme neden yok yaKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah
bliiss benaroz Merveeee57 sacibelinde @Blue_girll edahandro Zumruduanka96 goldBride S simurgggg
Kızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
bliiss benaroz Merveeee57 sacibelinde @Blue_girll edahandro Zumruduanka96 goldBride S simurgggg
Yaa canımsınnEstagfurullah canim herzqman etiketleyip durte bilirsin hahabhaba kk dürtme neden yok yasıkılmiyrum canim aksine zaten birbirimzden baska kimse yokki derdimiz ortak hadi bakalim canim hayrli haberlerimiz olsun
Oyy inşallah bebeğimm ya aminnçatlamışş kuzumm hadi darısıııı diğer çift çizgiyiiii görmeyeeee :)))
Havuçlaar işe yaramış bebişimmKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Darısı gebelik çizgisine kuzumKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum
Yemiş miydin havuçlarıKızlarım bu sefer çatladım sanırım2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum