💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen kuzum. 😊 kizimi buyuturken stresliydim cok. Istemeden hamile kalmistim. Dogunca psikolojim cok allak bullak oldu. Hayatim asla eskisi gibi olmayacak duygusunu cok yasadim. Sonra sen misin bunu diyen🤣🤣 1.5yil sahip olamayinca nasil bir nimet oldugunu anladim. Bunda insallah tadini cikaririm. Hem hamileligin hem bebisin
Allah saglikla dogurup buyutmeyi nasib etsin insallah 😇

Aynen kuzum. 😊 kizimi buyuturken stresliydim cok. Istemeden hamile kalmistim. Dogunca psikolojim cok allak bullak oldu. Hayatim asla eskisi gibi olmayacak duygusunu cok yasadim. Sonra sen misin bunu diyen🤣🤣 1.5yil sahip olamayinca nasil bir nimet oldugunu anladim. Bunda insallah tadini cikaririm. Hem hamileligin hem bebisin
Gerçekten ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmemiz gerekiyor, bende hep annemle didişirdim doğurduktan sonra hemen çalışmalara başlayınca kızmıştı bana kendini de bebişi de düşünmüyorsun diye haklıydı ama o kadar çok istiyordum ki kardeşi olsun beraber büyüsünler diye, hemen yapcam işte kimse karışamaz diye dolanıyordum ortada sanki benim elimde gibi 😂
İnşallah canımm hep mutlu huzurlu günleriniz olsun 🙏🏻❤️

Bunu bende duymustum sagima yattim bende erkek oldu kizlar acaba dogrumu yine sagima yatmaya devam ediyorum ama 😃 sag kasigimda batmalar var 8 gun kaldi beklenen adet gunune bakalim insallah pozitifi gorursem bunu netlestrmis oluruz kendmzce 😄😇
Yaa yine erkek bebiş istiyorsun o zaman 😍
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🙏🏻
Hiç fark etmez sağlıklı olsun da ama oğluşum var birde kız olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için ❤️
Pozitifi görürsün inşallah canımm netleştirelim tabii 😂

Benim de değerim 44 çıktı yüksek ve kendi istediğimle gittim kan verdim doktor 1 sene bekle diyorlar genelde cuma doktora gideceğim nasıl bi yol izletir bana bilginiz var mı acaba
Benim doktorum bu değerle hamilelik olsa bile çok zor bir ihtimal demişti çünkü vücut kendini hamile hissettiği için yumurtlama vs. Düzgün olmuyormuş. Gerçektende ben ilaç kullanmadığım süreçte hamile kalamadım. İlacı kullandığımın 2. Ayı hamile olduğumu öğrendim. Çevremdede bu şekilde çok kişi var. Doktora gidin bnce muhtemelen ilaç başlatıcaktr zaten

Benim doktorum bu değerle hamilelik olsa bile çok zor bir ihtimal demişti çünkü vücut kendini hamile hissettiği için yumurtlama vs. Düzgün olmuyormuş. Gerçektende ben ilaç kullanmadığım süreçte hamile kalamadım. İlacı kullandığımın 2. Ayı hamile olduğumu öğrendim. Çevremdede bu şekilde çok kişi var. Doktora gidin bnce muhtemelen ilaç başlatıcaktr zaten
Tamam çok teşekkür ederim ❤️🙏 rabbim sağ dağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hiç fark etmez sağlıklı olsun da ama oğluşum var birde kız olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için ❤️
Kiz istyorum aslinda ama sagima uyuyabiliyorum sola yatnca bi baski rahatsz ediyo herzaman yani hamileykende doguraha kadar ayni tarafa yattm bu sekildede hep erkek olur sanirim ben deneyimleyecegim bunu hepimiz icin 😄😄😄

🤣

Kizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamaviss melegim can melegim can @Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.😍😍😍
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslari🥰🥰 @Tikabasa @golden-snitch @IADK @beyons @melisaa93 @fnd_50 O ozgeeeee1
Ya çooook sevindim😍😍 hiç bakamıyorum bu gruba, etiketlemesen görmeyecektim bile. Bir öncekinde ben de vardım çok üzülmüştüm demek ki senin için hayırlı olan zaman şimdiymiş. Sağlıkla ilerlesin hayırlı uğurlu olsun😍

sacibelinde sacibelinde bu arada ben yine kan verdim oglen arasi🫢🫢 pazartesinin ustunden 48 saat gecti diye. 1391 cikti😊 burdan da dusmez insallah artik. Bir de pazartesi veririm son bir kez. Sonra her sey yolunda giderse sonraki pazartesi de kontrole😊🙏
Hay maşallah kuzum benim çok güzel çok güzel artmış. Aslında doktor sana da randevu verirdi kese için. Sende rahatla artık her şey yolunda 🥰🙏 bebislerimizin arasında da resmen 1, 1.5 gün var gibi kizzzz 😅😅 ehehehe

Arkadaşlar iyi günler. Nasılsınız? Ben folik asit aldım. Bir de gebelik testi aldım eczaneden. Haftasonu yapıcam inşallah. Umarım herkes iyidir ve bebişler için gerekli hazırlıkları yapıyordur. Ovulasyon testi olsun, gebelik testi olsun lütfen biraz test atın gruba. Ortalık şenlensin. 😅

Kizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamaviss melegim can melegim can @Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.😍😍😍
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslari🥰🥰 @Tikabasa @golden-snitch @IADK @beyons @melisaa93 @fnd_50 O ozgeeeee1
Müthiş paylaşım. Biz gününü bekleyenlere güzel bir ışık oldu. Umarım senin yolundan gelirim. Ben de 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum.

X