- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.841
Tatlım bana hiç su bu zaman kullanma demedi doktorum ama ben içim rahat etsin diye ilişkiden sonra ki gün kullanmıyorumbliiss kuzum bu nioli yağını yumurtlama ve sonrasında kullanabiliyor muyuz sipariş etmiştim de başladım kullanmaya sen kullanıyor musun bu dönemlerde de
Aynen öyle bebişimPsikopata baglama diyorsun -ki cok haklısıninsallah buyuyordur kuzum. Ya 2. Gebelik ama ilki resmen kimvurduya gitmis. Boyle bir heyecani ilk defa yasiyorum
Yaa bende kullandım şimdi ama içime kurt düştü sonraTatlım bana hiç su bu zaman kullanma demedi doktorum ama ben içim rahat etsin diye ilişkiden sonra ki gün kullanmıyorumsadece o günlere dikkat ediyorum.
Masallah valla o kadar seviniyorum ki böyle artısı görünce. Korkma artık hiçbir şey olmayacak Allahin izniyleSagol tatlimdarisi tez zamanda basina olsun
Ahahah bir şey olmaz tedirgin olma. Bu ara kullanma sen de içini rahat ettirmek içinYaa bende kullandım şimdi ama içime kurt düştü sonrabu ara kullanmayım en iyisi
Onu duymuştum kız bebek sola yerleşiyormuş dimiii bu ay sol kasığım ağrıyor bi heyecanlamadım değil kuzumKuzummm bir tüyoyla daha geldimm sol tarafına yaatttt solunaa
Şekilden şekile giriyoruz yumilerin haberi olsa bu kadar seferber olduğumuzu Çifter Çifter havada tutarlar spermleri de işteAyyy ne güldümdaha ne fikirler gelecek bakalım Bu yolda her şey mübah canım
Tamam kuzucum öyle yapıyımAhahah bir şey olmaz tedirgin olma. Bu ara kullanma sen de içini rahat ettirmek için
Amin kuzum hamişlerin duaları daha makbul olurmuş aklınıza geldikçe bizlere de dua edin hepSagol tatlimdarisi tez zamanda basina olsun
Tamam canim etiketlerim.Ayy betanda çok iyiayy cok sevındım cnm
İnşallh saglıkla ilerler
Bnı etıketle haber et doktor kontrollerınde tamammı
Üf cidden öyle ya amma nazlandılar birleşmek içinnŞekilden şekile giriyoruz yumilerin haberi olsa bu kadar seferber olduğumuzu Çifter Çifter havada tutarlar spermleri de işte
Ay hadi inşallahOnu duymuştum kız bebek sola yerleşiyormuş dimiii bu ay sol kasığım ağrıyor bi heyecanlamadım değil kuzum
En son çip yerleştirecem kendime çatlar çatlamaz spermler yapışsınÜf cidden öyle ya amma nazlandılar birleşmek içinn
ÖYle vallahiAy hadi inşallahdokuz doğurcaz bu gidişle
Keşkee mümkün olsa neler yapcaz daEn son çip yerleştirecem kendime çatlar çatlamaz spermler yapışsın
Aynen kuzum.Aynen öyle bebişim
Yaa bende hep onu düşünüyorum biliyor musun hamile kalırsam şöyle olur böyle olur şunu şunu yapmamilkinde hiçbir şey bilmediğimizden bence böyle düşünmen çok normal ☺
Valla hep aklima geliyorsunuz. Surekli de dua ediyorum kuzum. Insallah diger aylara bile kalmadan kasimda guzel haberi verirsiniz hepiniz. Arka arkaya pozitif testlerinizle dolsun buralarAmin kuzum hamişlerin duaları daha makbul olurmuş aklınıza geldikçe bizlere de dua edin hep
Insallah kuzumMasallah valla o kadar seviniyorum ki böyle artısı görünce. Korkma artık hiçbir şey olmayacak Allahin izniyle
Bunu bende duymustum sagima yattim bende erkek oldu kizlar acaba dogrumu yine sagima yatmaya devam ediyorum amaOnu duymuştum kız bebek sola yerleşiyormuş dimiii bu ay sol kasığım ağrıyor bi heyecanlamadım değil kuzum
Olacak olacak hayırlısıyla bizim de mucizemiz olacak inşallahÖYle vallahi
Keşkee mümkün olsa neler yapcaz da
Allah razı olsun canım amin inşallah en tez vakitte olurValla hep aklima geliyorsunuz. Surekli de dua ediyorum kuzum. Insallah diger aylara bile kalmadan kasimda guzel haberi verirsiniz hepiniz. Arka arkaya pozitif testlerinizle dolsun buralar