💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

bliiss kuzum bu nioli yağını yumurtlama ve sonrasında kullanabiliyor muyuz sipariş etmiştim de başladım kullanmaya sen kullanıyor musun bu dönemlerde de
Tatlım bana hiç su bu zaman kullanma demedi doktorum ama ben içim rahat etsin diye ilişkiden sonra ki gün kullanmıyorum sadece o günlere dikkat ediyorum.

Psikopata baglama diyorsun -ki cok haklısın insallah buyuyordur kuzum. Ya 2. Gebelik ama ilki resmen kimvurduya gitmis. Boyle bir heyecani ilk defa yasiyorum
Aynen öyle bebişim
Yaa bende hep onu düşünüyorum biliyor musun hamile kalırsam şöyle olur böyle olur şunu şunu yapmam ilkinde hiçbir şey bilmediğimizden bence böyle düşünmen çok normal ☺

Aynen kuzum. kizimi buyuturken stresliydim cok. Istemeden hamile kalmistim. Dogunca psikolojim cok allak bullak oldu. Hayatim asla eskisi gibi olmayacak duygusunu cok yasadim. Sonra sen misin bunu diyen 1.5yil sahip olamayinca nasil bir nimet oldugunu anladim. Bunda insallah tadini cikaririm. Hem hamileligin hem bebisin

Onu duymuştum kız bebek sola yerleşiyormuş dimiii bu ay sol kasığım ağrıyor bi heyecanlamadım değil kuzum
Bunu bende duymustum sagima yattim bende erkek oldu kizlar acaba dogrumu yine sagima yatmaya devam ediyorum ama sag kasigimda batmalar var 8 gun kaldi beklenen adet gunune bakalim insallah pozitifi gorursem bunu netlestrmis oluruz kendmzce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…