💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

normal zamanlarda kendileri aynısını yapıyor haberleri yok

Hahaha neyse hamile kalırsak alıcZ zaten napalım
Ekmeksiz yemek mi olur yaa zaten ya yediğinden birşey anlamaz insan
Yok canım onlara göre sorsak bizim hep başımız ağrır

Aynen çok kilo almayalım hamilelik öncesinde ama ekmeksiz de olmuyor be anam

Cok sagol canim benim hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza. Senin kızçen nasil her sey yolunda degil mi?
İnşallah canımi allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür. Büyüyor teyzesi Neredeyse 4 aylık olduk.

Cnm sen hamişmisin yaniiiayy busefer oldu, bılıyorduk sonunda guzel bi yumurtanın denk gelecegını,
Geldi işte,, kan verdınmı anlat çabuk

Yok canım onlara göre sorsak bizim hep başımız ağrır

Aynen çok kilo almayalım hamilelik öncesinde ama ekmeksiz de olmuyor be anam
Benimkini ben yumurtlama sonrası başımdan savıyorum sonra adet geliyor, yumurtlama zamanı nazlanan adam ayda 1 oluyor o iş diye beynimi yiyor, şimdi bunları hatırlatıyorum o zaman öyleydi ama diyor duyan da gerçek sanır
AmaN ye gitsin kızz veririz sonra nolacak zaten bir iki kilo fazlan varmış bende öyle takıyordum veriyim hamilelik öncesi diye ama yumoşlar için her şeyi göze alıyoruz onu yeme bunu içme şunu ye bunu iç diyet yalan oluyor

Cnm sen hamişmisin yaniiiayy busefer oldu, bılıyorduk sonunda guzel bi yumurtanın denk gelecegını,
Geldi işte,, kan verdınmı anlat çabuk
Kuşum valla oldu cok sukur sonunda ya. Bu defa iyice emin olmadan haber vermeyeyim size dedim. Catlamanin 10.gununde gordum pozitifi. 12.gun 51, 14.gun 147, 16.gun 547 18.gun de bugun yani 1391 cikti beta. Cok sukur guzel yukseldi

Kuzummm bir tüyoyla daha geldimm sol tarafına yaatttt solunaa

ay hadi inşallah canım bu ay emeklerinin karşılığını alırsın inşallah. Ben de bilgiler toplayıp sizlerden ona göre herşeyi denemeyi düşünüyorum :)
Bende B bernaad formatında taktikler uyguluyorum extra olarak sadece bişey yapıyorum ahahhs ay utandım ayaklarımı desteksiz bırakıp ağrıtmıyorum kocamın omuzlarına ayaklarımı koyup popomu kaldırıyorum spor yapar gibi 3 set 15 er defa kaldırıyorum

sacibelinde bu arada ben yine kan verdim oglen arasi pazartesinin ustunden 48 saat gecti diye. 1391 cikti burdan da dusmez insallah artik. Bir de pazartesi veririm son bir kez. Sonra her sey yolunda giderse sonraki pazartesi de kontrole
Oyy miniğimiz büyüyor Çok güzel artıyor maşallahh Düşmez düşmezz artık kabullen ya bal gibi hamişsiinn iştee

Kız saçmalama 1-2 kg versem dua etcem yoksa bi 7-8 kg versem süper olur yani

Ayyy ne güldüm daha ne fikirler gelecek bakalım Bu yolda her şey mübah canım

Kuşum valla oldu cok sukur sonunda ya. Bu defa iyice emin olmadan haber vermeyeyim size dedim. Catlamanin 10.gununde gordum pozitifi. 12.gun 51, 14.gun 147, 16.gun 547 18.gun de bugun yani 1391 cikti beta. Cok sukur guzel yukseldi
Ayyy maşallah Allahım sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin inşallah

Ayy betanda çok iyi ayy cok sevındım cnm
İnşallh saglıkla ilerler
Bnı etıketle haber et doktor kontrollerınde tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…