💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

🤣🤣🤣 normal zamanlarda kendileri aynısını yapıyor haberleri yok 🤣

Hahaha neyse hamile kalırsak alıcZ zaten napalım 😂😂
Ekmeksiz yemek mi olur yaa zaten ya yediğinden birşey anlamaz insan 🤣
Yok canım onlara göre sorsak bizim hep başımız ağrır 🤣

Aynen çok kilo almayalım hamilelik öncesinde ama ekmeksiz de olmuyor be anam 🥲

Cok sagol canim benim🥰🥰 hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza. Senin kızçen nasil😘 her sey yolunda degil mi?
İnşallah canımi allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür. Büyüyor teyzesi 🥰 Neredeyse 4 aylık olduk.

Kizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamaviss @melegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.😍😍😍
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslari🥰🥰 Tikabasa Tikabasa @golden-snitch @IADK @beyons @melisaa93 @fnd_50 @ozgeeeee1
Cnm sen hamişmisin yaniii🤩🤩ayy busefer oldu, bılıyorduk sonunda guzel bi yumurtanın denk gelecegını,
Geldi işte,, 🙏🙏kan verdınmı anlat çabuk😄

Yok canım onlara göre sorsak bizim hep başımız ağrır 🤣

Aynen çok kilo almayalım hamilelik öncesinde ama ekmeksiz de olmuyor be anam 🥲
Benimkini ben yumurtlama sonrası başımdan savıyorum sonra adet geliyor, yumurtlama zamanı nazlanan adam ayda 1 oluyor o iş diye beynimi yiyor, şimdi bunları hatırlatıyorum o zaman öyleydi ama diyor duyan da gerçek sanır 🤣🤣
AmaN ye gitsin kızz veririz sonra nolacak zaten bir iki kilo fazlan varmış bende öyle takıyordum veriyim hamilelik öncesi diye ama yumoşlar için her şeyi göze alıyoruz onu yeme bunu içme şunu ye bunu iç diyet yalan oluyor 😂

Cnm sen hamişmisin yaniii🤩🤩ayy busefer oldu, bılıyorduk sonunda guzel bi yumurtanın denk gelecegını,
Geldi işte,, 🙏🙏kan verdınmı anlat çabuk😄
Kuşum valla oldu cok sukur sonunda ya. 🥰Bu defa iyice emin olmadan haber vermeyeyim size dedim. Catlamanin 10.gununde gordum pozitifi. 12.gun 51, 14.gun 147, 16.gun 547 18.gun de bugun yani 1391 cikti beta. Cok sukur guzel yukseldi😍😍

Canım ben geçen ay diz dirsek denedim, popişe yastık koydum olmadı, bu ay sadece tek pozisyonda gidiyorum belimin altına yastık koyuyorum sonrasında ayaklarım havada 1 saat bekliyorum 1 saat sonra duşa giriyordum dün 4 5 saat bekledim ilk defa 😂
Kuzummm bir tüyoyla daha geldimm sol tarafına yaatttt solunaa 🤣🤣

ay hadi inşallah canım bu ay emeklerinin karşılığını alırsın inşallah. Ben de bilgiler toplayıp sizlerden ona göre herşeyi denemeyi düşünüyorum :)
Canım ben geçen ay diz dirsek denedim, popişe yastık koydum olmadı, bu ay sadece tek pozisyonda gidiyorum belimin altına yastık koyuyorum sonrasında ayaklarım havada 1 saat bekliyorum 1 saat sonra duşa giriyordum dün 4 5 saat bekledim ilk defa 😂
Bende B bernaad formatında taktikler uyguluyorum extra olarak sadece bişey yapıyorum 🤣 ahahhs ay utandım 😂🤣 ayaklarımı desteksiz bırakıp ağrıtmıyorum kocamın omuzlarına ayaklarımı koyup popomu kaldırıyorum spor yapar gibi 3 set 15 er defa kaldırıyorum 🤣🙈🙈🙈🙈

sacibelinde sacibelinde bu arada ben yine kan verdim oglen arasi🫢🫢 pazartesinin ustunden 48 saat gecti diye. 1391 cikti😊 burdan da dusmez insallah artik. Bir de pazartesi veririm son bir kez. Sonra her sey yolunda giderse sonraki pazartesi de kontrole😊🙏
Oyy miniğimiz büyüyor 🥹🥰 Çok güzel artıyor maşallahh 🧿 Düşmez düşmezz artık kabullen ya bal gibi hamişsiinn iştee 😂😂

Benimkini ben yumurtlama sonrası başımdan savıyorum sonra adet geliyor, yumurtlama zamanı nazlanan adam ayda 1 oluyor o iş diye beynimi yiyor, şimdi bunları hatırlatıyorum o zaman öyleydi ama diyor duyan da gerçek sanır 🤣🤣
AmaN ye gitsin kızz veririz sonra nolacak zaten bir iki kilo fazlan varmış bende öyle takıyordum veriyim hamilelik öncesi diye ama yumoşlar için her şeyi göze alıyoruz onu yeme bunu içme şunu ye bunu iç diyet yalan oluyor 😂
Kız saçmalama 1-2 kg versem dua etcem yoksa bi 7-8 kg versem süper olur yani 👌🫠😂

Bende B bernaad formatında taktikler uyguluyorum extra olarak sadece bişey yapıyorum 🤣 ahahhs ay utandım 😂🤣 ayaklarımı desteksiz bırakıp ağrıtmıyorum kocamın omuzlarına ayaklarımı koyup popomu kaldırıyorum spor yapar gibi 3 set 15 er defa kaldırıyorum 🤣🙈🙈🙈🙈
Ayyy ne güldüm 😂😂 daha ne fikirler gelecek bakalım 😂 Bu yolda her şey mübah canım 🤭🤩

Kuşum valla oldu cok sukur sonunda ya. 🥰Bu defa iyice emin olmadan haber vermeyeyim size dedim. Catlamanin 10.gununde gordum pozitifi. 12.gun 51, 14.gun 147, 16.gun 547 18.gun de bugun yani 1391 cikti beta. Cok sukur guzel yukseldi😍😍
Ayyy maşallah 🧿 Allahım sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin inşallah 🥹🥰🫶

Ayy betanda çok iyi 🤩ayy cok sevındım cnm
İnşallh saglıkla ilerler 🙏🙏🙏
Bnı etıketle haber et doktor kontrollerınde tamammı

X