- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.801
Ya bacım birşey sorucam beta değerinin yanında yükselme işareti var mı?Bebişim bize sorarsan acıma yap deriz çünkü biz test canavarları olarak sürekli test yapıyoruz. Ben hamile halimle dün test yapmış insanım
Ay yıkılıyoruum şuuuann
Bende bu ay çatlamadan sonraki sabah bi uyandım kocam gelmiş yanıma vahşi kadın sömürdün bitirdin beni diyor gün boyu güldüm ona sanki keyfi yapıyorum 7/24
Hahaha neyse hamile kalırsak alıcZ zaten napalımBende diyet yapayım bir iki kg gitsin diyorum avokado yiyorum her gün sabah içine sarımsak zeytinyağ karabiber pul biber koyuyorum Allahım ekmek bandıra bandıra yiyorum nasıl güzel oluyor nasııııılllllllllll
Bende öyle düşündüm bebişim inşallah öyledirPi
Pikk değil gibi canım. O sebeple inşallah çatladın diye düşünüyorum. Bu Akşamı da mutlaka değerlendirin. İlginç olmuş gerçekten
Yok canım. Öyle düşmüş e devlete,dün akşam zaten özelde yaptırdım. İşaret yok rakama baktım sadece. 1 saat önce gebeliği takip edeceğim doktoru aradim son betami sordu ne zaman geleyim dedim cuma gel dedi. Ben pazartesi giderim diye düşünmüştümYa bacım birşey sorucam beta değerinin yanında yükselme işareti var mı?
Aynen kuzummÖyle görünüyor kuzucum geç olsun güç olmasın yarın bir gün görürsün bence
Ay rahatladım ya sistem değişmiş demekki bencede pazartesi git cuma tahlil vs derken pazartesiye sonuç bekletir bebek kalp atışı olursa kan alıyorlar hemenYok canım. Öyle düşmüş e devlete,dün akşam zaten özelde yaptırdım. İşaret yok rakama baktım sadece. 1 saat önce gebeliği takip edeceğim doktoru aradim son betami sordu ne zaman geleyim dedim cuma gel dedi. Ben pazartesi giderim diye düşünmüştüm
Ahahah duygularıma tercüman oldun banada kötü demişti ölçüm saatlerime istikrarsız demişti sankiTakma kuzum o iner merk etme sonucunu bizimlede pqylas inmistir bile bnce sinirda cnku
Amin mervisim rabbim bize de yavrulaarimiza kavustrsun hayrli haberlerimiz olsun
Ay yok yaaaa bende olcmuycem ates olccem diye vucudum artik alarm calmaya 5dkila once saat gibi kurmus hop uyaniyrum ne icin yahu atesime bakicakmisim zaten femometer begenmemis bnm olcumumu birde puanima kotü demis puğğ sana verdihim emekleremilletin atesi duser benm ates cikiyor insallh pozitifleri gormk nasip olur
Canim benm test yapmayi birakma degerlendr bugunude bakalim yarin ne cilacak vallhi sonucunu merk ediyrum iste lh hormonu dalgali bir hormon ama cift cizgileride riske atmamak gerek dalga geciyor bu leh hormonu bizimle olcaksan ol be yuminin keyfe gelsin diye lh hormonuda bir öle bir böle dur bakalim yarin olsun ne olcak rabbim emeklerimizin karsilihini versin can
Yaa iyi bari o zaman belki de seni düşündüğünden gecikiyodur yumoşunAynen kuzummbu ay geç olması benim için daha iyi olacak zaten
İnşallah en kısa zamanda bu minnoşları bebişine giydirmek nasip olsun canımYa şunların tatlışlığına bakar mısınız nasıl güzeller ya habire alaşım geliyor benim . E bebeğe keyfine girip bişeyler alıp öyle çıkıyorum her defasında
Eki Görüntüle 3327524
Korkulacak bşey değil cnm yüksekliği gebe kalmayı engelliyor ama ilacı var içince düşüyor merak etme@Merveeee57 bence kendi istediğim ile hormon testi yaptırdım daha doktorun bile haberi yok , çünkü 1 sene bekle diyorlardı hep ben 6 ıncı ay denemde test verdim Prolaktin 44 çıktı yüksek doktora gideceğim cuma nasıl bir yol izleyecekler korkuyorum da bilgisi olam lütfen yazsın
Canım ben geçen ay diz dirsek denedim, popişe yastık koydum olmadı, bu ay sadece tek pozisyonda gidiyorum belimin altına yastık koyuyorum sonrasında ayaklarım havada 1 saat bekliyorum 1 saat sonra duşa giriyordum dün 4 5 saat bekledim ilk defaHamile kalan bacılar var mı önerileriniz? Benim bugün regl bitti yarından itibaren çalışmalara başlıcam ovulasyon testi ile eş zamanlı olarak.ilk 2 3 gün test boşa harcamıcam deli gibi..Adetten 2 gün sonra fln başlamayı düşünüyorum.Geçen ay her gün ilişki denedim yumurtlama sürecinde ve yanlış yaptım kocişime de eziyet oldu yazık :) Gün aşırı gitsek yeterli mi? Öyle de sanki denk getiremicem gibi gelio korkuyorum.Gerçi Allaha göre hiç güçlüğü yok 1 ilişkide hamile kalan da var. Bir de yastık vs gibi şeyler koyuyor musunuz altınıza pozisyon vs şunu bunu dene dediğiniz bişey var mı ? Evet biraz özel sorular ama burda abla kardeş gibiyiz, özel msjlara da açığım :)
ay hadi inşallah canım bu ay emeklerinin karşılığını alırsın inşallah. Ben de bilgiler toplayıp sizlerden ona göre herşeyi denemeyi düşünüyorum :)Canım ben geçen ay diz dirsek denedim, popişe yastık koydum olmadı, bu ay sadece tek pozisyonda gidiyorum belimin altına yastık koyuyorum sonrasında ayaklarım havada 1 saat bekliyorum 1 saat sonra duşa giriyordum dün 4 5 saat bekledim ilk defa
Benim de değerim 44 çıktı yüksek ve kendi istediğimle gittim kan verdim doktor 1 sene bekle diyorlar genelde cuma doktora gideceğim nasıl bi yol izletir bana bilginiz var mı acabaMaalesef bu değerle hamilelik olmuyor canm tecrübeyle sabit benimde hep bu değerlerdeydi ilaç içince düşüyor 1 ay sonra tekrar çıkıyordu. İhmal etmeyin
Ay orayı hatırlatma kuzum dur hele bi hamiş olalım da orasını ondan sonra düşüncez sen düşünebilirsin yaniİnşallah cikarirken de böyle düşünürüz kuzum bunun doğumu var
İNşallah canım hepimiz alalımay hadi inşallah canım bu ay emeklerinin karşılığını alırsın inşallah. Ben de bilgiler toplayıp sizlerden ona göre herşeyi denemeyi düşünüyorum :)