💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay yıkılıyoruum şuuuann
Bende bu ay çatlamadan sonraki sabah bi uyandım kocam gelmiş yanıma vahşi kadın sömürdün bitirdin beni diyor gün boyu güldüm ona sanki keyfi yapıyorum 7/24
normal zamanlarda kendileri aynısını yapıyor haberleri yok
Hahaha neyse hamile kalırsak alıcZ zaten napalım
Ekmeksiz yemek mi olur yaa zaten ya yediğinden birşey anlamaz insan

Ya bacım birşey sorucam beta değerinin yanında yükselme işareti var mı?
Yok canım. Öyle düşmüş e devlete,dün akşam zaten özelde yaptırdım. İşaret yok rakama baktım sadece. 1 saat önce gebeliği takip edeceğim doktoru aradim son betami sordu ne zaman geleyim dedim cuma gel dedi. Ben pazartesi giderim diye düşünmüştüm

Ay rahatladım ya sistem değişmiş demekki bencede pazartesi git cuma tahlil vs derken pazartesiye sonuç bekletir bebek kalp atışı olursa kan alıyorlar hemen

Ahahah duygularıma tercüman oldun banada kötü demişti ölçüm saatlerime istikrarsız demişti sanki
Değerlendircem inşallah kuzucum bugün çatlayacak inşallah öyle düşüniyorum
Amiinn amin canım

Hamile kalan bacılar var mı önerileriniz? Benim bugün regl bitti yarından itibaren çalışmalara başlıcam ovulasyon testi ile eş zamanlı olarak.ilk 2 3 gün test boşa harcamıcam deli gibi..Adetten 2 gün sonra fln başlamayı düşünüyorum.Geçen ay her gün ilişki denedim yumurtlama sürecinde ve yanlış yaptım kocişime de eziyet oldu yazık :) Gün aşırı gitsek yeterli mi? Öyle de sanki denk getiremicem gibi gelio korkuyorum.Gerçi Allaha göre hiç güçlüğü yok 1 ilişkide hamile kalan da var. Bir de yastık vs gibi şeyler koyuyor musunuz altınıza pozisyon vs şunu bunu dene dediğiniz bişey var mı ?Patates gibi sabaha kadar yatıp kalkmamayı düşünüyorum mesela. Evet biraz özel sorular ama burda abla kardeş gibiyiz, özel msjlara da açığım :)

Korkulacak bşey değil cnm yüksekliği gebe kalmayı engelliyor ama ilacı var içince düşüyor merak etme

Canım ben geçen ay diz dirsek denedim, popişe yastık koydum olmadı, bu ay sadece tek pozisyonda gidiyorum belimin altına yastık koyuyorum sonrasında ayaklarım havada 1 saat bekliyorum 1 saat sonra duşa giriyordum dün 4 5 saat bekledim ilk defa

bliiss kuzum bu nioli yağını yumurtlama ve sonrasında kullanabiliyor muyuz sipariş etmiştim de başladım kullanmaya sen kullanıyor musun bu dönemlerde de

ay hadi inşallah canım bu ay emeklerinin karşılığını alırsın inşallah. Ben de bilgiler toplayıp sizlerden ona göre herşeyi denemeyi düşünüyorum :)

Maalesef bu değerle hamilelik olmuyor canm tecrübeyle sabit benimde hep bu değerlerdeydi ilaç içince düşüyor 1 ay sonra tekrar çıkıyordu. İhmal etmeyin
Benim de değerim 44 çıktı yüksek ve kendi istediğimle gittim kan verdim doktor 1 sene bekle diyorlar genelde cuma doktora gideceğim nasıl bi yol izletir bana bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…