- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.761
Amin bebeğimmHepimizin ortak sorunu sanırım
Hadi bakalım güzelce gelişip kocaman olsunlar sonra da bebişler olsunlar
Mervişim varını yoğunu teste yatırıyorsun teste çalışıyorsun sen 20 den fazla ne demekStoklu zaten kuzucum hassas olduğundan bol bol yapayım diye 20 den fazla var şu an inşallah koyuluk takibi için kullanmak nasip olur
Vallahi fena bunlar işe yarayacaklar ya kaytarmaya gidiyorlarDaha çok beklersin yüzümü görmeyi de
Normal zamanda öyleler zaten ama yumurtlama zamanı birşeyler oluyor bunlara nazlanıyorlar
Maşallah canım. Yolun uzundu kolay da değildi. Kaç kez hayal kırıklığını beraber yaşadık. Çok şükür şimdi sevinebiliriz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, büyütüp güzel günlerini görmeyi de nasip etsinKizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım.Papatyamaviss melegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslariTikabasa golden-snitch IADK beyons melisaa93 fnd_50 O ozgeeeee1
Kız ciddi misin seeen? Ben günde 2 içiyorum bazen, hatta 3 olduğu oluyor nadir de olsa. İnaaanmiyrumm. Demek prolaktinim çıldırmış olabilir benim de.Bence de kuzucum ben önceki akşam maden suyu da içmiştim o da yükseltiyomuş ben yğksek çıkması için her şeyi yapıp gittim resmen
Cok sagol canim benimMaşallah canım. Yolun uzundu kolay da değildi. Kaç kez hayal kırıklığını beraber yaşadık. Çok şükür şimdi sevinebiliriz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, büyütüp güzel günlerini görmeyi de nasip etsin. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallah. Sürekli girip bakıyorum buraya isimleri aklımda kalanlara dua ediyorum. Sonuç da pozitif olunca öyle mutlu oluyorum ki
benimki aradı akşama misafir davet edecekmişş sakın dedim akşam işimiz var yok artık iliğimi kuruttun diyor tövbe yaa ben çok memnunum sankiiVallahi fena bunlar işe yarayacaklar ya kaytarmaya gidiyorlar
Bi türk kahvemle bi sade sodam vardı. Türk kahvesini zaten bu ay bıraktım çok içince zararlı olur diye. Sade sodayla tatmin ediyordum kendimi . O da elimden kayıp gidiyor şimdiKız ciddi misin seeen? Ben günde 2 içiyorum bazen, hatta 3 olduğu oluyor nadir de olsa. İnaaanmiyrumm. Demek prolaktinim çıldırmış olabilir benim de.Şu anda bile içiyordum soğudum şu an.
Yaa o zaman kandan önceki gün yediğin içtiğinin etkilemiş olma ihtimali çok yüksek belki de normale çoktan dönmüştür bile kuzumBence de kuzucum ben önceki akşam maden suyu da içmiştim o da yükseltiyomuş ben yğksek çıkması için her şeyi yapıp gittim resmen
Bu bennnnBi türk kahvemle bi sade sodam vardı. Türk kahvesini zaten bu ay bıraktım çok içince zararlı olur diye. Sade sodayla tatmin ediyordum kendimi . O da elimden kayıp gidiyor şimdiyettooooo diye bağırmak istiyorum ne yiyelim ne içelim ne yapalım biz
Ben de öyle kola fanta falan içmem. Bi soda, ayran, türk kahvesi. Neyse şimdi 2 tane kaldı. Bi de su var hamdolsun. Ev yapımı meyve suyu, hoşaf falan da olur ama 1 kavanoz vişne hoşafından gayrısı kalmadı yaw.Bi türk kahvemle bi sade sodam vardı. Türk kahvesini zaten bu ay bıraktım çok içince zararlı olur diye. Sade sodayla tatmin ediyordum kendimi . O da elimden kayıp gidiyor şimdiyettooooo diye bağırmak istiyorum ne yiyelim ne içelim ne yapalım biz
Ay yıkılıyoruum şuuuannbenimki aradı akşama misafir davet edecekmişş sakın dedim akşam işimiz var yok artık iliğimi kuruttun diyor tövbe yaa ben çok memnunum sankii
Bende diyet yapayım bir iki kg gitsin diyorum avokado yiyorum her gün sabah içine sarımsak zeytinyağ karabiber pul biber koyuyorum Allahım ekmek bandıra bandıra yiyorum nasıl güzel oluyor nasııııılllllllllllBu bennnncidden birşey yerken düşünür hale geldim birde diyet yapacaktım bu ay sözdee yine yumoş takip ederken buldum kendimi, hiçbir şey yapamadım
Kız bu nasıl diyet? Bandırık diyeti mi bu?Bende diyet yapayım bir iki kg gitsin diyorum avokado yiyorum her gün sabah içine sarımsak zeytinyağ karabiber pul biber koyuyorum Allahım ekmek bandıra bandıra yiyorum nasıl güzel oluyor nasııııılllllllllll
Hayatım tebriklerrrrKizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım.Papatyamaviss melegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslariTikabasa golden-snitch IADK beyons melisaa93 fnd_50 O ozgeeeee1
Valla bende öyle fiyatı uygun diye almıştım. Kuzum o efervesan tablet gibi bisiyin içinde geliyor bir de sakın banyoda saklama yatak odanda falan sakla e mi? Nemden uzak tutmak lazım. İnşallah uğurlu gelecekCanımsın çok sağol kuzucumben ilk kez kullanıcam senden sonra bana da uğurlu geleceğine inanıyorum
Belirti bakma hiç herkesin süreci aynı olmuyor kuzum. İnşallah olacak öyle düşün. Allah'ım gönlünden geçeni versin sanaBi belirtim de yok zaten kuzum da hayırlısı bakalım. Adet olursam bi değerlerime hormonlarıma falan baktırayım inşallah kötü bişey çıkmaz . bu ay çevremdeki herkes hamile keşke bizde hamile olsak artık 2023 bitmeden olsun hayırlısıyla hepimizin
Cok tesekkur ederim canim. Bebis nasil? Buyuyor muHayatım tebriklerrrrsağlıkla büyüsün minnoş
Büyüyor teyzesi bir buçuk aylık oldukCok tesekkur ederim canim. Bebis nasil? Buyuyor mu