💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kız bu nasıl diyet? Bandırık diyeti mi bu? Neyse karbonhidrat da lazım. Onca enerji sinerji kolay değil. Gündüz bandır, akşam yaktır.
İşte yapayım diyorum olmuyor yemekler beni cezbediyor. Bide biz eşimle evden çalışıyoruz ikimizde 7/24 yan yanayız yani. O da yemeyi çok sever ben daha çok severim

Ay bende öyle yiyorum avakadoyu başka türlü güzel olmuyor gibi değil mi? Zeytinyağini da basiyorum içine sonra allaaaaahh bana bana yiyorum

Pi
Pikk değil gibi canım. O sebeple inşallah çatladın diye düşünüyorum. Bu Akşamı da mutlaka değerlendirin. İlginç olmuş gerçekten

Yaaa çok sevindim canimm, etiket bildirimini görünce çok heyecanlandım sağlıkla kavuş inşallah minnosuna

Rönesans tablosu

Aynen kuzum biraz akışına bırakmak lazım elimizden geleni yapıp bekliyecez

Ay bende öyle yiyorum avakadoyu başka türlü güzel olmuyor gibi değil mi? Zeytinyağini da basiyorum içine sonra allaaaaahh bana bana yiyorum
Ay efsane oluyor ben antalyada yaşıyorum eşimin ailesinin bahçesinde var en sevdiğim şey olabilir üç öğün yesem bıkmam yani hatta maydanoz da koyunca ayrı bi lezzetli oluyor

Ayyyyy canım benim çok sevindim maşallah maşallah saglıkla ilerlesin inşallah allahım kucagına almayı nasip etsin etiket gelince anladım hamile oldugunu

Bence de kuzucum ben önceki akşam maden suyu da içmiştim o da yükseltiyomuş ben yğksek çıkması için her şeyi yapıp gittim resmen
Merveeee57 bence kendi istediğim ile hormon testi yaptırdım daha doktorun bile haberi yok , çünkü 1 sene bekle diyorlardı hep ben 6 ıncı ay denemde test verdim Prolaktin 44 çıktı yüksek doktora gideceğim cuma nasıl bir yol izleyecekler korkuyorum da bilgisi olam lütfen yazsın

Maşalllahhhh koyuluğun güzelliğine gel. Sağlıkla gelişsin ve sağlıkla kucğaınıza alın inşallah birtanem

Takma kuzum o iner merk etme sonucunu bizimlede pqylas inmistir bile bnce sinirda cnku
Amin mervisim rabbim bize de yavrulaarimiza kavustrsun hayrli haberlerimiz olsun
Ay yok yaaaa bende olcmuycem ates olccem diye vucudum artik alarm calmaya 5dkila once saat gibi kurmus hop uyaniyrum ne icin yahu atesime bakicakmisim zaten femometer begenmemis bnm olcumumu birde puanima kotü demis puğğ sana verdihim emeklere milletin atesi duser benm ates cikiyor insallh pozitifleri gormk nasip olur
Canim benm test yapmayi birakma degerlendr bugunude bakalim yarin ne cilacak vallhi sonucunu merk ediyrum iste lh hormonu dalgali bir hormon ama cift cizgileride riske atmamak gerek dalga geciyor bu leh hormonu bizimle olcaksan ol be yuminin keyfe gelsin diye lh hormonuda bir öle bir böle dur bakalim yarin olsun ne olcak rabbim emeklerimizin karsilihini versin can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…