- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 24
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.781
İşte yapayım diyorum olmuyor yemekler beni cezbediyor. Bide biz eşimle evden çalışıyoruz ikimizde 7/24 yan yanayız yani. O da yemeyi çok sever ben daha çok severimKız bu nasıl diyet? Bandırık diyeti mi bu?Neyse karbonhidrat da lazım. Onca enerji sinerji kolay değil. Gündüz bandır, akşam yaktır.
Ay bende öyle yiyorum avakadoyu başka türlü güzel olmuyor gibi değil mi? Zeytinyağini da basiyorum içine sonra allaaaaahh bana bana yiyorumBende diyet yapayım bir iki kg gitsin diyorum avokado yiyorum her gün sabah içine sarımsak zeytinyağ karabiber pul biber koyuyorum Allahım ekmek bandıra bandıra yiyorum nasıl güzel oluyor nasııııılllllllllll
Pikk değil gibi canım. O sebeple inşallah çatladın diye düşünüyorum. Bu Akşamı da mutlaka değerlendirin. İlginç olmuş gerçektenKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 @benaroz edahandro @bliiss S simurgggg sacibelinde @goldBride @Blue_girll
Yaaa çok sevindim canimm, etiket bildirimini görünce çok heyecanlandımKizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslari@Tikabasa golden-snitch @IADK @beyons @melisaa93 @fnd_50 @ozgeeeee1
Yaaa yerim onuBüyüyor teyzesi bir buçuk aylık olduk
Cok sagol kuzum.Yaaa çok sevindim canimm, etiket bildirimini görünce çok heyecanlandımsağlıkla kavuş inşallah minnosuna
Rönesans tablosuKizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
Bir de hep kimyasal olan testlerime etiketlemistim. Bir de sonunda c cizgisiyle ayni koyulugu yakalayabilecek kadar ilerlemis haline de etiketleyeyim bundan onceki aylarda konustugum ve paylaştığım arkadaslari@Tikabasa golden-snitch @IADK @beyons @melisaa93 @fnd_50 @ozgeeeee1
Aynen kuzum biraz akışına bırakmak lazım elimizden geleni yapıp bekliyecezBelirti bakma hiç herkesin süreci aynı olmuyor kuzum. İnşallah olacak öyle düşün. Allah'ım gönlünden geçeni versin sanaama olmazsa da üzülme dediğin gibi doktoruna gidersin reglin 2. 3. Günü. Şunu da farkettim kim kendini o ay rahat biraktiysa bebisi oldu. Kafa rahat olacak ya o önemli.
Ay efsane oluyor ben antalyada yaşıyorum eşimin ailesinin bahçesinde var en sevdiğim şey olabilir üç öğün yesem bıkmam yani hatta maydanoz da koyunca ayrı bi lezzetli oluyorAy bende öyle yiyorum avakadoyu başka türlü güzel olmuyor gibi değil mi? Zeytinyağini da basiyorum içine sonra allaaaaahh bana bana yiyorum
Oo cok riskliİşte yapayım diyorum olmuyor yemekler beni cezbediyor. Bide biz eşimle evden çalışıyoruz ikimizde 7/24 yan yanayız yani. O da yemeyi çok sever ben daha çok severim
Ayyyyy canım benim çok sevindim maşallah maşallah saglıkla ilerlesin inşallah allahım kucagına almayı nasip etsinKizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
Sagol canim benim.Ayyyyy canım benim çok sevindim maşallah maşallah saglıkla ilerlesin inşallah allahım kucagına almayı nasip etsinetiket gelince anladım hamile oldugunu
Bence de kuzucum ben önceki akşam maden suyu da içmiştim o da yükseltiyomuş ben yğksek çıkması için her şeyi yapıp gittim resmen
Kizlar sizinle ilk poztifi gördüğüm gunden beri olan koyulasma takibimi paylasmak istiyorum. Cunku daha onceden bunu yapan arkadaslar oldu ve ben onlarin o takiplerini favorileyip onlardan cok faydalandim dogrusu. Kimyasallarimi onlarin testleriyle kiyasladigimda anladim. Bu sefer kimyasal olmama ihtimali umudunu yine onlarin testlerine bakarak taşıdım. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac a bu anlamda tesekkurler.
İnşallah cikarirken de böyle düşünürüz kuzum bunun doğumu var
Takma kuzum o iner merk etme sonucunu bizimlede pqylas inmistir bile bnce sinirda cnkuAynen kuzucum haftaya salı yumurta kontrolüm var doktordan rica edicem tekrar baksın diye yoksa hep kafama takıcam ben bunubi daha da böyle kürler denemicem riske atmaya gerek yok haklısın bu ay hepimiz görelim pozitifleriii
Ay yok yaaaa bende olcmuycem ates olccem diye vucudum artik alarm calmaya 5dkila once saat gibi kurmus hop uyaniyrum ne icin yahu atesime bakicakmisim zaten femometer begenmemis bnm olcumumu birde puanima kotü demis puğğ sana verdihim emeklereBEnde geçen ay ölçtüm strese girmişim resmen ya uykum sürekli bölünüyordu şimdi napcam ateşi nasıl ölçücem diyordum bazen erken ölçüyordum bu ay ölçmedim mis gibi uyuyorum tövbeledim ateş işini
İnşallah pozitif görcez canım inanıyorum ben
Canim benm test yapmayi birakma degerlendr bugunude bakalim yarin ne cilacak vallhi sonucunu merk ediyrum iste lh hormonu dalgali bir hormon ama cift cizgileride riske atmamak gerek dalga geciyor bu leh hormonu bizimle olcaksan ol be yuminin keyfe gelsin diye lh hormonuda bir öle bir böle dur bakalim yarin olsun ne olcak rabbim emeklerimizin karsilihini versin canKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 @benaroz edahandro @bliiss S simurgggg sacibelinde @goldBride @Blue_girll