💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende az önce test yaptım bat 4 Kasım bembeyaz bir negatif çıktı ağlicaaam artık
Eki Görüntüle 3327403 Eki Görüntüle 3327404
Kız umha bizim seninle ovulasyonlar da aynı tarih bak şimdi dikkatimi çekti. Daha çatlamayla beraber 13.gündeyiz 14-15 gün geçsin üstünden şöyle. Hemen stres yapma litfen daha vakit var. Birkaç gün daha sabredelim. Benim de negatif canım.

Kuzumm artık havuçç yemeye başlamalısınn yumurtan çatlamaya çalışıyorr sanırım
Şimdi yapcam o işi kuzumm
Akşam yapmayım diyorum ama 4 5 gibi yaparım belki bir test daha sıvı olayına da ekstra özen göstererek yapıyım bi

Eklentiler

• 20231101_112226.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 35
Yaa ahahaha hiç yazdığımı okumuyorum heyecan yaptım bebişim
Tamamdır kuzucumm yicemm hemencik
4 testim kaldı 4 gün yapıyım onları her ihtimale karşı, cuma da doktor randvum var ne diyecek bakalım genel muayene için gidicem ama belki birşeyler söyler
Ben de okumuyorum bazen otomatik çeviriyor klavye çok komik oluyor doktor randevun olması çok iyi olmuş baksın bakalım ne var ne yok içeride

Canim sen yine de iliskiye devam et bence ne olur ne olmaz. Testleri de bir kac gun daha yapsan iyi olur. Zaten her sey cok hizli yasanip bitmisti

Canımsın çok sağol kuzucum ben ilk kez kullanıcam senden sonra bana da uğurlu geleceğine inanıyorum

Canım bence max 2 test yap çünkü idrar ve su alımı daha fazlasını kaldırmıyor en doğrusu aslında günde 1 tane yeter o da öğlen 12-1 civarı.

Ben normal zamanda da baktırmıştım kuzum, yine yüksek çıkıyordu ama aynı değer çıkmıyordu.
Sen yinede haftayada baktır için rahat etsin
Aynen kuzucum zaten bakılamayacak olsa doktor bakmaz diye düşünüyorum bakmasını isticem haftaya ben

Evet kuzum o bana umut oldu darısı başımıza inşallah

Oyy kolay gelsin kuzucum ama kendini çok yorma
Yaptıkça at bize testlerini kuzum her seferinde soruyorum ama b12 sağolsun yerlerde yoksa benim suçum değil unutmak doktora ne zaman gideceksin iğne için

Ben de okumuyorum bazen otomatik çeviriyor klavye çok komik oluyor doktor randevun olması çok iyi olmuş baksın bakalım ne var ne yok içeride
Evet yaa çoğunlukla düzenliyorum yorumu ama bazen gözden kaçıyor
Aynen bebişim dayanamadım aldım randevu adetliyken gitsem daha iyi olurdu tabi ama bakalım neler söyleyecek adet olursam 3.gün giderim yine
Koltuklarının rengi ile havucun muhteşem uyumu pekiii ne güzel renkler canlı canlı bayıldım
Evet yaa uyumlu olmuş
Teşekkür ederim kuzucumm canlı renkler en sevdiğim

Freely'de tek hoşuma giden gölge cart curt çıkmaması idi ama demek ki olan da zor çıkıyormuş aslında ya. Temiz negatif görmek isteyenler için iyi, gölge de olsa biraz aksiyon heyecan olsun diyenler için kötü.

Kuzum freely mavi kaset teste ben kefilim. 5 kere kimyasal gecirdim. Hepsinde betanin once minimal artisini ve azalisini net gosterdi. Bir defasinda silik cizgiyi gorur gormez kostum kan verdim beta 7ydi. Tekrar silik gorunce 2gun sonra verdim 5 cikmisti beta. Neyse onu gosteriyor. Cok hassas bi test. Ve predictor bile yanlis negatif cikardiginda bir ay freely hic cikarmadi bana. Yanlış poztifi ben onda gormedim. Bir suru marka test denedim. 10 numara test bence. Eve gonul rahatligiyla stok yapabilirsin ve güvenebilirsin

Canim sen yine de iliskiye devam et bence ne olur ne olmaz. Testleri de bir kac gun daha yapsan iyi olur. Zaten her sey cok hizli yasanip bitmisti
Dimi yaa çocuk oynatır gibi oynattı beni bu yumi
Bugün ilişki olsun mu olmasın mı acaba yarın olsa geç mi olur
Ben 4 5 gibi bir test daha yapıyım en iyisi ona göre ilişkiyi ayarlayım

Ah canım çok üzgünüm bende göremedim. Daha var ama regle yarın tekrar bir yaparsın olur mu?
Bi belirtim de yok zaten kuzum da hayırlısı bakalım. Adet olursam bi değerlerime hormonlarıma falan baktırayım inşallah kötü bişey çıkmaz . bu ay çevremdeki herkes hamile keşke bizde hamile olsak artık 2023 bitmeden olsun hayırlısıyla hepimizin

Canım bence max 2 test yap çünkü idrar ve su alımı daha fazlasını kaldırmıyor en doğrusu aslında günde 1 tane yeter o da öğlen 12-1 civarı.
Canım diğer aylar hep öyle yapmıştım gerçekten 1 tane yapmak en doğrusu, bu ay testlerim gecikti gelir gelmezde koyu görünce ne yapacağımı şaşırdım yapıp durdum

Kizlar
Dimi yaa çocuk oynatır gibi oynattı beni bu yumi
Bugün ilişki olsun mu olmasın mı acaba yarın olsa geç mi olur
Ben 4 5 gibi bir test daha yapıyım en iyisi ona göre ilişkiyi ayarlayım
Az once her gune bir test yapayim artik diyordun yarin olsa gec olmaz bence gunasiri gidebilirsin sperm kalitesi acisindan. Test takibini gunde 1 de olsa yap ama. Mervise katiliyorum daha koyulastigi gunler de gelebilir o da bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…