-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.721
İnşallah bebişimm hadi hayırlısııÖğleden sonra test yapıcam bende bebeğim, bakalım pik görürüm gibi geliyor bugün
Kuzumm artık havuçç yemeye başlamalısınnKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 benaroz @edahandro bliiss S simurgggg @sacibelinde @goldBride @Blue_girll
Kız umha bizim seninle ovulasyonlar da aynı tarih bak şimdi dikkatimi çekti. Daha çatlamayla beraber 13.gündeyiz 14-15 gün geçsin üstünden şöyle. Hemen stres yapma litfen daha vakit var. Birkaç gün daha sabredelim. Benim de negatif canım.Bende az önce test yaptım bat 4 Kasımbembeyaz bir negatif çıktı ağlicaaam artık
Eki Görüntüle 3327403 Eki Görüntüle 3327404
Şimdi yapcam o işi kuzummKuzumm artık havuçç yemeye başlamalısınnyumurtan çatlamaya çalışıyorr sanırım
Yaa ahahahahiç yazdığımı okumuyorum heyecan yaptım bebişim
Ben de okumuyorum bazen otomatik çeviriyor klavye çok komik oluyorTamamdır kuzucumm yicemm hemencik
4 testim kaldı 4 gün yapıyım onları her ihtimale karşı, cuma da doktor randvum var ne diyecek bakalım genel muayene için gidicem ama belki birşeyler söyler
Canim sen yine de iliskiye devam et bence ne olur ne olmaz. Testleri de bir kac gun daha yapsan iyi olur. Zaten her sey cok hizli yasanip bitmistiKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 benaroz @edahandro bliiss S simurgggg @sacibelinde @goldBride @Blue_girll
Canımsın çok sağol kuzucumHeh çok güzel kuzum ama innovita süper sana tavsiyem ben öyle yaptım. 10 saniye idrara batırdım cubugu kronometre açtım tam 10. Dakikada foto çektim. 5 dakika daha bekleyip çöpe attım. En temiz yöntemi o bu markanın.
Koltuklarının rengi ile havucun muhteşem uyumu pekiiiŞimdi yapcam o işi kuzumm
Akşam yapmayım diyorum ama 4 5 gibi yaparım belki bir test daha sıvı olayına da ekstra özen göstererek yapıyım bi
Canım bence max 2 test yap çünkü idrar ve su alımı daha fazlasını kaldırmıyorKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Aynen kuzucum zaten bakılamayacak olsa doktor bakmaz diye düşünüyorum bakmasını isticem haftaya benBen normal zamanda da baktırmıştım kuzum, yine yüksek çıkıyordu ama aynı değer çıkmıyordu.
Sen yinede haftayada baktır için rahat etsin
Evet kuzum o bana umut olduBiliyordum zaten öyle diyecekleriniay arkadaşın tek tüple ilk aydan hamilemi kaldı ne güzel darısı başımıza
Canım yerleşme düşüşü olabiliyor evet ama ateş artışı da güzel bir durum o da hamilelik durumuna yoruluyor inşallah öyledir senin ki
Haydaa sen teste devam yavrum emin olalım çatlamadan. Havuç ye bugün bol bol
Oyy kolay gelsin kuzucum ama kendini çok yormaBen kendimi zor tutuyorum şu an teste başlamamak içinhaftasonu başka bi ilde olucam babaannemin taşınmasına yardım edicem test yapamicam o ara ama yarın başlarım heralde teste kuzucumm
Ayy hadi inşallah ikimiz de görelim pozitifleri bu ay bizim ayımız olsun
Evet yaa çoğunlukla düzenliyorum yorumu ama bazen gözden kaçıyorBen de okumuyorum bazen otomatik çeviriyor klavye çok komik oluyordoktor randevun olması çok iyi olmuş baksın bakalım ne var ne yok içeride
Evet yaa uyumlu olmuşKoltuklarının rengi ile havucun muhteşem uyumu pekiiine güzel renkler canlı canlı bayıldım
Freely'de tek hoşuma giden gölge cart curt çıkmaması idi ama demek ki olan da zor çıkıyormuş aslında ya. Temiz negatif görmek isteyenler için iyi, gölge de olsa biraz aksiyon heyecan olsun diyenler için kötü.Kuzucum ben freely kaset test deposu yaptım evi ama prodoctor da mı alsam yaben onu daha önce de kullandım sağolsun hiç yanlış göstermedi tertemiz negatif gerçi salak artımed bile konu ben olunca dürüstlük timsali ben bütün testlere güveniyorum o yüzden
Kuzum freely mavi kaset teste ben kefilim. 5 kere kimyasal gecirdim. Hepsinde betanin once minimal artisini ve azalisini net gosterdi. Bir defasinda silik cizgiyi gorur gormez kostum kan verdim beta 7ydi. Tekrar silik gorunce 2gun sonra verdim 5 cikmisti beta. Neyse onu gosteriyor. Cok hassas bi test. Ve predictor bile yanlis negatif cikardiginda bir ay freely hic cikarmadi bana. Yanlış poztifi ben onda gormedim. Bir suru marka test denedim. 10 numara test bence. Eve gonul rahatligiyla stok yapabilirsin ve güvenebilirsinKuzucum ben freely kaset test deposu yaptım evi ama prodoctor da mı alsam yaben onu daha önce de kullandım sağolsun hiç yanlış göstermedi tertemiz negatif gerçi salak artımed bile konu ben olunca dürüstlük timsali ben bütün testlere güveniyorum o yüzden
Dimi yaa çocuk oynatır gibi oynattı beni bu yumiCanim sen yine de iliskiye devam et bence ne olur ne olmaz. Testleri de bir kac gun daha yapsan iyi olur. Zaten her sey cok hizli yasanip bitmisti
Bi belirtim de yok zaten kuzum da hayırlısı bakalım. Adet olursam bi değerlerime hormonlarıma falan baktırayım inşallah kötü bişey çıkmaz . bu ay çevremdeki herkes hamile keşke bizde hamile olsak artık 2023 bitmeden olsun hayırlısıyla hepimizinAh canım çok üzgünüm bende göremedim.Daha var ama regle yarın tekrar bir yaparsın olur mu?
Canım diğer aylar hep öyle yapmıştım gerçekten 1 tane yapmak en doğrusu, bu ay testlerim gecikti gelir gelmezde koyu görünce ne yapacağımı şaşırdım yapıp durdumCanım bence max 2 test yap çünkü idrar ve su alımı daha fazlasını kaldırmıyoren doğrusu aslında günde 1 tane yeter o da öğlen 12-1 civarı.
Az once her gune bir test yapayim artik diyordunDimi yaa çocuk oynatır gibi oynattı beni bu yumi
Bugün ilişki olsun mu olmasın mı acaba yarın olsa geç mi olur
Ben 4 5 gibi bir test daha yapıyım en iyisi ona göre ilişkiyi ayarlayım
Yap sen yap boş geçme bu günleri ayda bi geliyor bu fırsat kaçmazzzzzzDimi yaa çocuk oynatır gibi oynattı beni bu yumi
Bugün ilişki olsun mu olmasın mı acaba yarın olsa geç mi olur
Ben 4 5 gibi bir test daha yapıyım en iyisi ona göre ilişkiyi ayarlayım