💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

çatlaya çatlaya çizgiyi göremeyiiz maaazaaalllah :))))
Ay çatlasın gitsin kızz hiç beklemiyordum koyu çıkacağını öyle bir rahatlık vardı üstümde testi attım kenara bir kahve yapayım dedim sonra kahvemi keyifle içecektim ki gözüme çarptı neeeee dedim kahvem de buz gibi oldu bu arada hala içemedim 🤣🤣🤣

Kızlarım bu ay bende bi tuhaflık var 🤦🏻‍♀️ Test akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim 🤣🤣🤣
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım 😑
Merveeee57 Merveeee57 benaroz benaroz @edahandro @bliiss @simurgggg sacibelinde sacibelinde goldBride goldBride @Blue_girll
Allah rızası için innovita kullanın balım ya 😅😅 testin babası bence o. İki ay kullandım sıfır kafa karisikligi. Bu kalem ovu testleriyle kasetler biraz zorlayıcı oluyor

Ay çatlasın gitsin kızz hiç beklemiyordum koyu çıkacağını öyle bir rahatlık vardı üstümde testi attım kenara bir kahve yapayım dedim sonra kahvemi keyifle içecektim ki gözüme çarptı neeeee dedim kahvem de buz gibi oldu bu arada hala içemedim 🤣🤣🤣

hahahaa haklısın ama daha silik beklerken bizi ters köşe yaptııı senin yaramazzz yummiiiiii :))))

Biliyordum zaten öyle diyeceklerini 😂😂 ay arkadaşın tek tüple ilk aydan hamilemi kaldı ne güzel 😍😍 darısı başımıza 😍🙏🏻

Canım yerleşme düşüşü olabiliyor evet ama ateş artışı da güzel bir durum o da hamilelik durumuna yoruluyor inşallah öyledir senin ki 😍🙏🏻

Haydaa sen teste devam yavrum emin olalım çatlamadan. Havuç ye bugün bol bol
Tamamdır kuzucumm yicemm hemencik 😍😍
4 testim kaldı 4 gün yapıyım onları her ihtimale karşı, cuma da doktor randvum var ne diyecek bakalım genel muayene için gidicem ama belki birşeyler söyler 😂

2 günde 6 test yapmışım yaa günde birden öteye gitmeyeceksin kafan karışıyor cidden 🤣 4 testim kaldı günde 1 yaparım artık kuzum 4 gün bakalım silinecek mi koyulaşacak mı ☺️
Aynen kuzum günde 1 yetiyor aslında bakma biz meraklıyız 🤣🤣

Kasetine yorumum yok belki iyidir kuzucum o 🙏 ben hiç kullanmadım kaset testini. Çubukta pozitif görünce eşime gosteririm diye hep kalem test aldım 😅😅 heves işte. Ama 3 lu paket vardı prodoctorun istersen sipariş et trendyolda dursun. Regle yakın kullanırsın. Evde ikinci bir marka olmasi iyidir bence. Koştur koştur pozitif görürsen başka marka için eczaneye gitmene gerek kalmaz
Aynen kuzucum ben de bunu düşünerekten bemen 6 tane prodoctor sipariş verdim 🤣🤣 dursun zararı olmaz 🤣🤣

Canım şöyle gün ışığında dik bir açı ile çeker misin fotoyu. Şahin gozlu B bernaad ile bakalım
IMG_0303.jpeg
IMG_0306.jpeg
IMG_0305.jpeg

Yok bebeğim ya hayali olarak hayalet çizgi bile göremiyorum

İnşallah canım benim 😍 acaba prolaktin için adet dönemi baktırmaya gerek var mı ? Haftaya tekrar baktırsam doğru sonuç alır mıyım ?
Ben normal zamanda da baktırmıştım kuzum, yine yüksek çıkıyordu ama aynı değer çıkmıyordu.
Sen yinede haftayada baktır için rahat etsin🤗

Cidden yaa kuzum 3 tane birden yaptım dün test bağımlısı olmuşum 🤣🤣

Ay bende aldım bu sefer inşallah pozitifi gösterir bize 🙏🏻❤️
Ben kendimi zor tutuyorum şu an teste başlamamak için 🤣 haftasonu başka bi ilde olucam babaannemin taşınmasına yardım edicem test yapamicam o ara 😢😢 ama yarın başlarım heralde teste kuzucumm

Ayy hadi inşallah ikimiz de görelim pozitifleri bu ay bizim ayımız olsun 😍😍

X