💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

BEnde geçen ay ölçtüm strese girmişim resmen ya uykum sürekli bölünüyordu şimdi napcam ateşi nasıl ölçücem diyordum bazen erken ölçüyordum bu ay ölçmedim mis gibi uyuyorum tövbeledim ateş işini
İnşallah pozitif görcez canım inanıyorum ben

Prodoctordan şaşma bence days comportta iyi. Bu markalar f/p bence. Ama freely kalem test adeta çöp
Kuzucum ben freely kaset test deposu yaptım evi ama prodoctor da mı alsam ya ben onu daha önce de kullandım sağolsun hiç yanlış göstermedi tertemiz negatif gerçi salak artımed bile konu ben olunca dürüstlük timsali ben bütün testlere güveniyorum o yüzden

Bu aydan sonra kuzum inşallah adet olmazsın amin olursan da gidip yine baktır prolaktinine bence bu değer hassas ve aylık yediğimiz şeylere göre değişiyor ben onu fark ettim
Evet kuzucum ben de öyle düşündüğümden bu ay dikkat edicem normal beslenicem artık taabi inşallah dediğin gibi gerek kalmaz artık

Amin canım rabbim hepinize nasip etsin inşallah bekletmeden sağlıkla mutlu haberleri alın hepiniz

Eklentiler

• 20231101_105525.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 20231101_105325.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 47
Kuzum dün de dedim ya sana birkaç gün devam et test yapmaya çünkü erken ya bakaraın önümüzdeki günlerde daha koyu olduğu günler de olabilir bence sen 15 16. Güne kadaar devam etmelisin

Evet kuzum sen hariç yap dedi kızlar daha önce de yapmadığım için yarınki durumuma göre bakıcam artık
Biliyordum zaten öyle diyeceklerini ay arkadaşın tek tüple ilk aydan hamilemi kaldı ne güzel darısı başımıza
Canım yerleşme düşüşü olabiliyor evet ama ateş artışı da güzel bir durum o da hamilelik durumuna yoruluyor inşallah öyledir senin ki
Haydaa sen teste devam yavrum emin olalım çatlamadan. Havuç ye bugün bol bol

Kuzum dün de dedim ya sana birkaç gün devam et test yapmaya çünkü erken ya bakaraın önümüzdeki günlerde daha koyu olduğu günler de olabilir bence sen 15 16. Güne kadaar devam etmelisin
2 günde 6 test yapmışım yaa günde birden öteye gitmeyeceksin kafan karışıyor cidden 4 testim kaldı günde 1 yaparım artık kuzum 4 gün bakalım silinecek mi koyulaşacak mı

Kasetine yorumum yok belki iyidir kuzucum o ben hiç kullanmadım kaset testini. Çubukta pozitif görünce eşime gosteririm diye hep kalem test aldım heves işte. Ama 3 lu paket vardı prodoctorun istersen sipariş et trendyolda dursun. Regle yakın kullanırsın. Evde ikinci bir marka olmasi iyidir bence. Koştur koştur pozitif görürsen başka marka için eczaneye gitmene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…