-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.701
Ay çatlasın gitsin kızz hiç beklemiyordum koyu çıkacağını öyle bir rahatlık vardı üstümde testi attım kenara bir kahve yapayım dedim sonra kahvemi keyifle içecektim ki gözüme çarptı neeeee dedim kahvem de buz gibi oldu bu arada hala içemedimçatlaya çatlaya çizgiyi göremeyiiz maaazaaalllah :))))
Çok sevmiyorum kuzum o yüzden yarım yarım zorlayım kendimi dedim ama bu sefer rahat yedim alışıyorum herhalde tadına
Allah rızası için innovita kullanın balım yaKızlarım bu ay bende bi tuhaflık varTest akşama göre koyulaşmış Zumruduanka96 şom ağzını açtı hiç beklemiyordum şoka girdim
Ama yinede dün yaptığım teste göre çok az silinmiş gibi çatlama sanırım bugün oluyor ağrımda var yine anlamadım
Merveeee57 benaroz @edahandro @bliiss @simurgggg sacibelinde goldBride @Blue_girll
Ay çatlasın gitsin kızz hiç beklemiyordum koyu çıkacağını öyle bir rahatlık vardı üstümde testi attım kenara bir kahve yapayım dedim sonra kahvemi keyifle içecektim ki gözüme çarptı neeeee dedim kahvem de buz gibi oldu bu arada hala içemedim
Tamamdır kuzucumm yicemm hemencikBiliyordum zaten öyle diyecekleriniay arkadaşın tek tüple ilk aydan hamilemi kaldı ne güzel darısı başımıza
Canım yerleşme düşüşü olabiliyor evet ama ateş artışı da güzel bir durum o da hamilelik durumuna yoruluyor inşallah öyledir senin ki
Haydaa sen teste devam yavrum emin olalım çatlamadan. Havuç ye bugün bol bol
Bebişim adet olursam bu seferde onu denicem aklımda o daAllah rızası için innovita kullanın balım yatestin babası bence o. İki ay kullandım sıfır kafa karisikligi. Bu kalem ovu testleriyle kasetler biraz zorlayıcı oluyor
Cidden yaahahahaa haklısın ama daha silik beklerken bizi ters köşe yaptııı senin yaramazzz yummiiiiii :))))
Aynen kuzum günde 1 yetiyor aslında bakma biz meraklıyız2 günde 6 test yapmışım yaa günde birden öteye gitmeyeceksin kafan karışıyor cidden4 testim kaldı günde 1 yaparım artık kuzum 4 gün bakalım silinecek mi koyulaşacak mı
Aynen kuzucum ben de bunu düşünerekten bemen 6 tane prodoctor sipariş verdimKasetine yorumum yok belki iyidir kuzucum oben hiç kullanmadım kaset testini. Çubukta pozitif görünce eşime gosteririm diye hep kalem test aldım heves işte. Ama 3 lu paket vardı prodoctorun istersen sipariş et trendyolda dursun. Regle yakın kullanırsın. Evde ikinci bir marka olmasi iyidir bence. Koştur koştur pozitif görürsen başka marka için eczaneye gitmene gerek kalmaz
İnnovita aldım bebişimMerveeee57 aşkım sen ovu testi ne kullanacan bu ay
Cidden yaa kuzum 3 tane birden yaptım dün test bağımlısı olmuşumAynen kuzum günde 1 yetiyor aslında bakma biz meraklıyız
Ay bende aldım bu sefer inşallah pozitifi gösterir bizeAynen kuzucum ben de bunu düşünerekten bemen 6 tane prodoctor sipariş verdimdursun zararı olmaz
Heh çok güzel kuzum ama innovita süper sana tavsiyem ben öyle yaptım. 10 saniye idrara batırdım cubugu kronometre açtım tam 10. Dakikada foto çektim. 5 dakika daha bekleyip çöpe attım. En temiz yöntemi o bu markanın.İnnovita aldım bebişim
Ben normal zamanda da baktırmıştım kuzum, yine yüksek çıkıyordu ama aynı değer çıkmıyordu.İnşallah canım benimacaba prolaktin için adet dönemi baktırmaya gerek var mı ? Haftaya tekrar baktırsam doğru sonuç alır mıyım ?
Ah canım çok üzgünüm bende göremedim.Eki Görüntüle 3327455 Eki Görüntüle 3327456 Eki Görüntüle 3327457
Yok bebeğim ya hayali olarak hayalet çizgi bile göremiyorum
Öğleden sonra test yapıcam bende bebeğim, bakalım pik görürüm gibi geliyor bugünAyy inşallah bebişim yaa çok aminn
Sen ne durumdasınn bugün pik görürsün sende sanki
Canımm üzülmek yok önümüzdeki aylarda nasip olacak inşallahEki Görüntüle 3327455 Eki Görüntüle 3327456 Eki Görüntüle 3327457
Yok bebeğim ya hayali olarak hayalet çizgi bile göremiyorum
Ben kendimi zor tutuyorum şu an teste başlamamak içinCidden yaa kuzum 3 tane birden yaptım dün test bağımlısı olmuşum
Ay bende aldım bu sefer inşallah pozitifi gösterir bize
Bende baktım da net değildi fotolar evet canımm