💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

çatlaya çatlaya çizgiyi göremeyiiz maaazaaalllah :))))
Ay çatlasın gitsin kızz hiç beklemiyordum koyu çıkacağını öyle bir rahatlık vardı üstümde testi attım kenara bir kahve yapayım dedim sonra kahvemi keyifle içecektim ki gözüme çarptı neeeee dedim kahvem de buz gibi oldu bu arada hala içemedim

Allah rızası için innovita kullanın balım ya testin babası bence o. İki ay kullandım sıfır kafa karisikligi. Bu kalem ovu testleriyle kasetler biraz zorlayıcı oluyor

hahahaa haklısın ama daha silik beklerken bizi ters köşe yaptııı senin yaramazzz yummiiiiii :))))

Tamamdır kuzucumm yicemm hemencik
4 testim kaldı 4 gün yapıyım onları her ihtimale karşı, cuma da doktor randvum var ne diyecek bakalım genel muayene için gidicem ama belki birşeyler söyler

2 günde 6 test yapmışım yaa günde birden öteye gitmeyeceksin kafan karışıyor cidden 4 testim kaldı günde 1 yaparım artık kuzum 4 gün bakalım silinecek mi koyulaşacak mı
Aynen kuzum günde 1 yetiyor aslında bakma biz meraklıyız

Aynen kuzucum ben de bunu düşünerekten bemen 6 tane prodoctor sipariş verdim dursun zararı olmaz

İnşallah canım benim acaba prolaktin için adet dönemi baktırmaya gerek var mı ? Haftaya tekrar baktırsam doğru sonuç alır mıyım ?
Ben normal zamanda da baktırmıştım kuzum, yine yüksek çıkıyordu ama aynı değer çıkmıyordu.
Sen yinede haftayada baktır için rahat etsin

Cidden yaa kuzum 3 tane birden yaptım dün test bağımlısı olmuşum

Ay bende aldım bu sefer inşallah pozitifi gösterir bize
Ben kendimi zor tutuyorum şu an teste başlamamak için haftasonu başka bi ilde olucam babaannemin taşınmasına yardım edicem test yapamicam o ara ama yarın başlarım heralde teste kuzucumm

Ayy hadi inşallah ikimiz de görelim pozitifleri bu ay bizim ayımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…