💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Eklentiler

• 20231026_044947.jpg
    20231026_044947.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar
Az once her gune bir test yapayim artik diyordun🤣🤣 yarin olsa gec olmaz bence gunasiri gidebilirsin sperm kalitesi acisindan. Test takibini gunde 1 de olsa yap ama. Mervise katiliyorum daha koyulastigi gunler de gelebilir o da bir ihtimal
Böylede kararlı bir kızçeyimdir 😂😂😂
Ne hallere düşüyoruz ya valla hayırlısıyla hamiş olup bıraksaydık şu test işlerini 🤣
Bugün olmazsa yarın akşam olur ama o yüzden geç mi olur ki diye şey ettim de 😂

Evet yaa çoğunlukla düzenliyorum yorumu ama bazen gözden kaçıyor 🤣🤣
Aynen bebişim dayanamadım aldım randevu adetliyken gitsem daha iyi olurdu tabi ama bakalım neler söyleyecek adet olursam 3.gün giderim yine 🤩

Evet yaa uyumlu olmuş 😂
Teşekkür ederim kuzucumm canlı renkler en sevdiğim 🤩
İnşallah gerek kalmayacak adet olmayacaksın kuzum senin yumurta hızlı çıktı dayanamadı bak o da beklemeye 😂

Kız umha bizim seninle ovulasyonlar da aynı tarih bak şimdi dikkatimi çekti. Daha çatlamayla beraber 13.gündeyiz 14-15 gün geçsin üstünden şöyle. Hemen stres yapma litfen daha vakit var. Birkaç gün daha sabredelim. Benim de negatif canım. :KK76:
Evet canım geçen gün fark etmiştim bende . Sen bat 4 Kasım olan var mı diye sormuştun ben cevap verdim de sen fark etmedin galiba kuzum. Valla yapmadım yapmadım bugün sabah dayanamadım yaptım keşke adet gününü bekleseydim moraller sıfıra iniyor hemen böyle olunca . Bide bu ay o kadar dikkat ettiğimi düşündüm ki inandım baya olur diye 🫠🫠🫠🫠

Oyy kolay gelsin kuzucum ama kendini çok yorma 🥰
Yaptıkça at bize testlerini kuzum her seferinde soruyorum ama b12 sağolsun yerlerde yoksa benim suçum değil unutmak 🤣🤣 doktora ne zaman gideceksin iğne için 😍
Ahahaha hiç sorun değil kuzucum unutkanlıkta kapışabiliriz 🤣 salı sabah randevum var gidicem hayırlısıyla 😍😍 test yaptıkça tabii ki atıcam 😍

Freely'de tek hoşuma giden gölge cart curt çıkmaması idi ama demek ki olan da zor çıkıyormuş aslında ya. Temiz negatif görmek isteyenler için iyi, gölge de olsa biraz aksiyon heyecan olsun diyenler için kötü. 🤣
Benim için kötü yani 🤣 ya benim hiç öyle sorunlarım yok çok şükür hep tertemiz negatif 🤣🤣

Evet canım geçen gün fark etmiştim bende . Sen bat 4 Kasım olan var mı diye sormuştun ben cevap verdim de sen fark etmedin galiba kuzum. Valla yapmadım yapmadım bugün sabah dayanamadım yaptım keşke adet gününü bekleseydim moraller sıfıra iniyor hemen böyle olunca . Bide bu ay o kadar dikkat ettiğimi düşündüm ki inandım baya olur diye 🫠🫠🫠🫠
Benim adet gecikmesinin 3.günü ama daha 2 hafta geçmediği için ümidim var canım. Adetlerim 27 günde birdi normalde. Uzun zamandır 30 günü görmedim. Bakalım hayırlısı. Evde test olunca kurtlar durmuyor napalım. :KK48: Accık daha sabredelim bakalım belki vardır.

Kuzum freely mavi kaset teste ben kefilim. 5 kere kimyasal gecirdim. Hepsinde betanin once minimal artisini ve azalisini net gosterdi. Bir defasinda silik cizgiyi gorur gormez kostum kan verdim beta 7ydi. Tekrar silik gorunce 2gun sonra verdim 5 cikmisti beta. Neyse onu gosteriyor. Cok hassas bi test. Ve predictor bile yanlis negatif cikardiginda bir ay freely hic cikarmadi bana. Yanlış poztifi ben onda gormedim. Bir suru marka test denedim. 10 numara test bence. Eve gonul rahatligiyla stok yapabilirsin ve güvenebilirsin
Stoklu zaten kuzucum hassas olduğundan bol bol yapayım diye 20 den fazla var şu an inşallah koyuluk takibi için kullanmak nasip olur 😍

Benim adet gecikmesinin 3.günü ama daha 2 hafta geçmediği için ümidim var canım. Adetlerim 27 günde birdi normalde. Uzun zamandır 30 günü görmedim. Bakalım hayırlısı. Evde test olunca kurtlar durmuyor napalım. :KK48: Accık daha sabredelim bakalım belki vardır.
Benim döngü 29-30 oluyor hep canım daha gecikmedii bile bekleyelim bakalım bir umut 😍🥰

Valla yumiden sonra bir saldım 1 hafta yapmadım benim koca isyana geçiş yaptı 1 haftanın acısını çıkardın yüzünü gören cennetlik diyor 🤣🤣🤣
Daha çok beklersin yüzümü görmeyi de 🤣
Normal zamanda öyleler zaten ama yumurtlama zamanı birşeyler oluyor bunlara nazlanıyorlar 😂

X